Kop je napisao/la:Zasto je Andy Carroll na svojoj oficijalnoj fb stranici napisao : " Welcome Ramos to LFC!<3" ? I stavio sliku Sergija Ramosa, dakle, na njega misli.
Ima li Carroll twitter

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Kop je napisao/la:Zasto je Andy Carroll na svojoj oficijalnoj fb stranici napisao : " Welcome Ramos to LFC!<3" ? I stavio sliku Sergija Ramosa, dakle, na njega misli.
ma bilo bi dobro kada bi Ramos dosao(mada ne vjerujem u to) a Kellya staviti kao stopera jer tu bi bio puno boljireds je napisao/la:Kad je Real u pitanju ništa me ne bi čudilo pa tako ni da prodaju Ramosa...![]()
Ali on nam je nepotreban,imamo Glena i Kellya što je sasvim dovoljno.
Pa znam da ne pise on licno, al' ne vjerujem da taj koji vodi objavljuje stvari bez njegovog znanja, odnosno odobrenja.Iz vedra neba procitah, pise nesto tipa welcome to LFC, nisam rijeci do tad o tome cuo, a i sta ce nam desni bek ?polga je napisao/la:Pa ne vodi on tu stranicu, nego neki covjek, koji je ocigledno procitao svjezi trac, pa je to preuvelicao i pozelio dobrodoslicu Ramosu.Kop je napisao/la:Zasto je Andy Carroll na svojoj oficijalnoj fb stranici napisao : " Welcome Ramos to LFC!<3" ? I stavio sliku Sergija Ramosa, dakle, na njega misli.
Nema sanse da Andy licno vodi tu stranicu.
A vidica nema na Anfieldu.c a r r o l L . je napisao/la:Jos ih mi mlatnemo u narednom mecu i neka Arsenal lagano zauzme prvu poziciju.
Ionako nemamo sanse za ligu prvaka
neka je Chelsea ovo dobio . Bravo Rusi !!
Upravo sam i ja to vidioKop je napisao/la:Vidic ne igra protiv nas, crveni karton.
Nemaju sad njega, Evansa niti Ferdinanda. Nece dobro proc.c a r r o l L . je napisao/la:Upravo sam i ja to vidioKop je napisao/la:Vidic ne igra protiv nas, crveni karton.
ma ne gine im trica na Anfieldu !
bice ferdinand najvjerovatnije spreman, barem se tako govori.Kop je napisao/la: Nemaju sad njega, Evansa niti Ferdinanda. Nece dobro proc.
Sada ce definitivno moratipolga je napisao/la:bice ferdinand najvjerovatnije spreman, barem se tako govori.Kop je napisao/la: Nemaju sad njega, Evansa niti Ferdinanda. Nece dobro proc.
Ne znam, tako rece sad ovaj engleski komentator. A svejedno, Ferdinand je u nikakvoj formi ionako.polga je napisao/la:bice ferdinand najvjerovatnije spreman, barem se tako govori.Kop je napisao/la: Nemaju sad njega, Evansa niti Ferdinanda. Nece dobro proc.
To je bila zajebancija, povodom toga sto su progledali kroz prste RooneyuRed Assassin je napisao/la:Ne mogu mu nikako progledat kroz prste.. Manchesteru nema Vidica, Evansa i Ferdinanda u nedjelju to je definitivno..
Znaci odbrana ce im biti klimava skroz, al opet napad je njihova najjaca odbrana pa cemo vid..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.