Sviđa mi se ta idejaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 maj 2023, 14:09Kralju ne moras im se ulizivati Velez osvaja kup i poslje toga izvodimo juniore protiv Sarajeva. Evropa Zrinjski Borac Sarajevo Velez a vi vec tradicionalno na ljetnje pripreme u Konjic ako se Badzak smilujelakilone je napisao/la: ↑14 maj 2023, 14:01Slažem se da Velež ima daleko veću grupu navijača od Zrinjskog, ali Zrinjski je u posljednih 10 godina osvojio 6 titula prvaka BiH, dok Velež nije osvojio ništa.
Samim time, navijače Zrinjskog i "ne zanima" toliko ovaj Kup, dok bi navijači Veleža sve dali da ga osvoje.![]()
Kup BiH 2022/2023
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Re: Kup BiH 2022/2023
Slažem se da je sramota i u prvoj rečenici sam naglasio da Velež ima daleko veću grupu navijača od Zrinjskog.MostarskiSin je napisao/la: ↑14 maj 2023, 14:08Druze, da ih osvoje jos 20 u sljedecih 20 godina, Velez im je trn u oku jer ga nisu uspjeli ugasiti i dat ce sve od sebe da nas pobijede.lakilone je napisao/la: ↑14 maj 2023, 14:01Slažem se da Velež ima daleko veću grupu navijača od Zrinjskog, ali Zrinjski je u posljednih 10 godina osvojio 6 titula prvaka BiH, dok Velež nije osvojio ništa.
Samim time, navijače Zrinjskog i "ne zanima" toliko ovaj Kup, dok bi navijači Veleža sve dali da ga osvoje.
Znaci ulazis u finale kao veliki favorit, s puno boljim i sirim igrackim kadrom ali opet ne mozes skupiti 3000 navijaca nego moras dijeliti karte po firmi i praviti nagradne igre ne bi li privukao sto vise ljudi. Ne budi smijesan.
Ja nemam problem ustati i reci da je Zrinjski trenutno 2-3 nivoa ispred nas, ali gdje ce ti vlasnik platiti autobuse, karte i uzinu da bi podrzao svoj “voljeni” klub u finalu kupa.
Vrhunac svega komentar na nagradnoj igri: “ja nemam sal, mogu li ucestvovati”![]()
Ne znam odakle iznenađenje, ljudi ovjeravaju titulu pred sedamsto ljudi pod Bijelim Brijegom pa sad kao cudno sto ih nema tri milje za Zenicu.
Ja mislim da njih ipak raduje samo jedna istinaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 maj 2023, 14:09Kralju ne moras im se ulizivati Velez osvaja kup i poslje toga izvodimo juniore protiv Sarajeva. Evropa Zrinjski Borac Sarajevo Velez a vi vec tradicionalno na ljetnje pripreme u Konjic ako se Badzak smilujelakilone je napisao/la: ↑14 maj 2023, 14:01Slažem se da Velež ima daleko veću grupu navijača od Zrinjskog, ali Zrinjski je u posljednih 10 godina osvojio 6 titula prvaka BiH, dok Velež nije osvojio ništa.
Samim time, navijače Zrinjskog i "ne zanima" toliko ovaj Kup, dok bi navijači Veleža sve dali da ga osvoje.![]()
- FKSDoGroba
- Kontakt:
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Za mene nije iznenadjenje ali onda ti isti ljudi dodju i smiju ti se sto je bilo 2000 ljudi na stadionu u petak 18:00 protiv Igmana.
Kako onda da se mi ne smijemo kada ti vlasnik kluba ponudi sve besplatno samo da se ne izblamiraju na tribinama (autobus, karta, uzina)
Istina.
Plus ne treba zaboraviti da je uvijek lijepo prošetati po Trebinju, otići na izlet u Makarsku ili popiti fuka u Splitu. Ljudi su realni, ne treba ih osuđivati, šta će u Zenici.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Jedina istina je da necete dalje od Konjica na pripreme a za ostalo cemo vidjetilakilone je napisao/la: ↑14 maj 2023, 14:12Ja mislim da njih ipak raduje samo jedna istinaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 maj 2023, 14:09Kralju ne moras im se ulizivati Velez osvaja kup i poslje toga izvodimo juniore protiv Sarajeva. Evropa Zrinjski Borac Sarajevo Velez a vi vec tradicionalno na ljetnje pripreme u Konjic ako se Badzak smilujelakilone je napisao/la: ↑14 maj 2023, 14:01Slažem se da Velež ima daleko veću grupu navijača od Zrinjskog, ali Zrinjski je u posljednih 10 godina osvojio 6 titula prvaka BiH, dok Velež nije osvojio ništa.
![]()
-
opalaopala
- Kontakt:
Koga njih ?lakilone je napisao/la: ↑14 maj 2023, 14:12Ja mislim da njih ipak raduje samo jedna istinaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 maj 2023, 14:09Kralju ne moras im se ulizivati Velez osvaja kup i poslje toga izvodimo juniore protiv Sarajeva. Evropa Zrinjski Borac Sarajevo Velez a vi vec tradicionalno na ljetnje pripreme u Konjic ako se Badzak smilujelakilone je napisao/la: ↑14 maj 2023, 14:01Slažem se da Velež ima daleko veću grupu navijača od Zrinjskog, ali Zrinjski je u posljednih 10 godina osvojio 6 titula prvaka BiH, dok Velež nije osvojio ništa.
![]()
Misliš ovih 900 sto su kupili kartu ili ?
Ljudi bolan faktički ne postoje, ebo te klub takav .
Prvo samo osnivanje upitno , podrška upitno i sad dokazano . Svak zna zašto taj klub postoji i da je politički i nacionalni projekat i ništa drugo , uglavnom smeće ko smeće
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Polufinale kupa:
zrinski - Tuzla City 350
350 ljudi na prosloj kup utakmici, finale kupa je veliki upgrade, oko 900 "glava"
zrinski - Tuzla City 350
350 ljudi na prosloj kup utakmici, finale kupa je veliki upgrade, oko 900 "glava"
Zadnja izmjena: User14, dana/u 14 maj 2023, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
opalaopala
- Kontakt:
Kako će vise doći kad je u tom trenutku bio sabor HDZ.a u Kosaci .FKSDoGroba je napisao/la: ↑14 maj 2023, 14:12Igrali su u Čitluku ali svejedno sramota je i to, trebalo je više ljudi doći
Važnije je stranka od kluba .
Pa tu utakmicu niko iz uprave nije bio , mjesta ostavljena za njih iskoristili obicni ljudi jer su bile sjedalice za glavonje .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Bravo bindo kopiraj navijače zrinjskog. Sad im se rugaj i za stadion, a znaš zašto ne igraju pod BB više. Isti povod kao i za paljenje Grbavice.
Pripreme u Konjicu i opet iznad vasCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 maj 2023, 14:13Jedina istina je da necete dalje od Konjica na pripreme a za ostalo cemo vidjetilakilone je napisao/la: ↑14 maj 2023, 14:12Ja mislim da njih ipak raduje samo jedna istinaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 maj 2023, 14:09
Kralju ne moras im se ulizivati Velez osvaja kup i poslje toga izvodimo juniore protiv Sarajeva. Evropa Zrinjski Borac Sarajevo Velez a vi vec tradicionalno na ljetnje pripreme u Konjic ako se Badzak smiluje![]()
![]()
![]()
Konačno se mogu složiti s tobom, da, tzv. Vehleža.
Šteta je što nećeš shvatiti šta sam napisao.
Šteta je što nećeš shvatiti šta sam napisao.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Hajde odjavi se više, glup si i dosadan, neugodno te čitati.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Dupla kruna
Prvo finale kupa od 2008. godine
Gradski derbi
+
Rucak, vecera
Mostar - Zenica i nazad
Sal, dres
Vino
Dnevnica
I opet ih nema 2000
zrinski je zivot vise od toga
Prvo finale kupa od 2008. godine
Gradski derbi
+
Rucak, vecera
Mostar - Zenica i nazad
Sal, dres
Vino
Dnevnica
I opet ih nema 2000
zrinski je zivot vise od toga
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.