RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Poslije ovoga za karte red je iz kluba da objave javnosti ishod Crvene noći.
Šteta što nismo mogli dobiti više ulaznica a igrači nek vide šta je ljubav i kako će to vratiti u srijedu.
Treba li vam veća motivacija,pogini za svaku loptu pa šta bude!!
Šteta što nismo mogli dobiti više ulaznica a igrači nek vide šta je ljubav i kako će to vratiti u srijedu.
Treba li vam veća motivacija,pogini za svaku loptu pa šta bude!!
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
100% zamisli Fan zonu za one koji nisu kupili kartu da smo napravili
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Ima još karata za Istok.

Ukljuceni sendvic i prevoz uz kartu.
19V22
Cernica22 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 19:12Ukljuceni sendvic i prevoz uz kartu.

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Popunimo Istok pa krene navijanje "VELEŽ - MOSTAR" između dvije tribine 

E sad fino neka Kevelj i Uprava Veleža izdaju zvanično saopštenje da će igrači u slučaju osvajanja Kupa dobiti troduple premije, ima da pobjedimo i kone i sudiju, ako bude bio naklonjen suprotnoj strani...Nemoj samo da Feja ubaci u neka doba onog Walace u igru, radije mladog Sijamiju, koji bi sigurno dao gol Igmanu, nakon asistencije Nemanje...Forzaaa
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
- crveniratnik
- Kontakt:
Protiv Zrinjskog ne smiju ni Wallace ni Leai igrati inače smo donji.Gotivim Leai, ali Zrinjski je u ovom trenutku preveliki zalogaj za njega, a i utakmica je od velike vaznosti. Siguran sam da neće dobiti ni minute na terenu. Dejanović mora igrati nazad, i prošlu utakmicu bio je jedan od boljih zajedno sa Halilovićem. Često ga kritikuju, međutim momak gine i trudi se. Istina je da je bio u lošijoj formi, ali i on se diže i ja sam zadovoljan njegovom utakmicom sa Igmanom. Mislim da je najviše pretrčao prošlu utakmicu uz nekoliko sjajnih prodora. Halilović ako bude u top formi, to je naša jedina šansa. Bez njega mi smo skoro pa bezopasni.
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Lea'i od prve minute 

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Nema šanse,lik ima snagu i brzinu a tek mu je 19 godina.Za godinu dana biće odlično krilo,sad još nije za jačih utakmica.Nakon što uzmemo kup nek igra onda.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Halilu svaka čast, ali ja karte ipak bacam na Anđušića.crveniratnik je napisao/la: ↑13 maj 2023, 22:07Protiv Zrinjskog ne smiju ni Wallace ni Leai igrati inače smo donji.Gotivim Leai, ali Zrinjski je u ovom trenutku preveliki zalogaj za njega, a i utakmica je od velike vaznosti. Siguran sam da neće dobiti ni minute na terenu. Dejanović mora igrati nazad, i prošlu utakmicu bio je jedan od boljih zajedno sa Halilovićem. Često ga kritikuju, međutim momak gine i trudi se. Istina je da je bio u lošijoj formi, ali i on se diže i ja sam zadovoljan njegovom utakmicom sa Igmanom. Mislim da je najviše pretrčao prošlu utakmicu uz nekoliko sjajnih prodora. Halilović ako bude u top formi, to je naša jedina šansa. Bez njega mi smo skoro pa bezopasni.
Ako bude njegova noć i krene ga magija k'o protiv grka kad se igrao, no sikiriki

Nisi skonto moj post ali ok oprastamo ti

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ruku na srce klub kao Velez ne treba sebi dopustati ovako niske stvari...Fedju su realno trebali pozvati.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Ne znas mnogo nekih stvari..
Trebao je hiljadarku na sunce i izvoli sjedi

Zadnja izmjena: 1922VFC1981, dana/u 14 maj 2023, 11:32, ukupno mijenjano 1 put.
#musvdg
Ti ćeš reci da su trebali, drugi će reci da nisu. To je stvar od pojedinca do pojedinca, a mi ne možemo tu ništa. UpRAva je odlučila da ne zaslužuje poziv i ne možemo mi tu ništa. Možemo i moRAmo pružiti podršku našem klubu
Eto Smak svijeta sto ga Velez nije pozvao a to sto nas je realno nazigu prosle godine to ne pika, to ne govori?
Svima frajer oprasta lovu ili ti oprostio?
Aj fedja ne rise ziv bio, hvala ti za sve al pomalo, odvadi loma…poigrao si se sa klubom koji ti je dao sve a pruzao sansu za jos toliko, minimum. Poletio si za vunicom i neka si, bila stvar. Al ziv bio ne rise dalje. Niko ti sad ne valja pa evo ni Kodro, samo ti casan i posten…

Svima frajer oprasta lovu ili ti oprostio?
Aj fedja ne rise ziv bio, hvala ti za sve al pomalo, odvadi loma…poigrao si se sa klubom koji ti je dao sve a pruzao sansu za jos toliko, minimum. Poletio si za vunicom i neka si, bila stvar. Al ziv bio ne rise dalje. Niko ti sad ne valja pa evo ni Kodro, samo ti casan i posten…

Ma ne znam ja bas gotivim Velez i to je za mene onako gospodski klub koji dosta oprasta greske i za svakoga ima mjesta.Al sto ti kazes milja i bujrum.1922VFC1981 je napisao/la: ↑14 maj 2023, 11:31Ne znas mnogo nekih stvari, dudic je rasturio u jednom trenutku UO gdje je trenutni predsjednik otisao iz Veleza zbog lazi u koje je ubjedio ostale clanove UO.
Trebao je hiljadarku na sunce i izvoli sjedi![]()
FK SARAJEVO.
A što bi zvali čovjeka koji je imao još pola godine ugovor a dogovorio se sa drugom ekipom?I sad sere, vjerojatno nema ponuda pa platio ovome da gostuje u podkastu!
Papak je 3 x bio pred otkazom u Veležu i uprava ga je ostavila,a on se ispali u trenutku kada je klub trebao spremati za Evropu i iskorak u PL.I nisi ti Feđa nikakve pare oprostio Veležu,ti si imao još pola godine ugovora sa Veležom.Premiju za osvojeni kup nisi oprostio,već dogovorio da klub me traži odštetu za ostatak tvog ugovora!G.ov.no lažljivo!
Papak je 3 x bio pred otkazom u Veležu i uprava ga je ostavila,a on se ispali u trenutku kada je klub trebao spremati za Evropu i iskorak u PL.I nisi ti Feđa nikakve pare oprostio Veležu,ti si imao još pola godine ugovora sa Veležom.Premiju za osvojeni kup nisi oprostio,već dogovorio da klub me traži odštetu za ostatak tvog ugovora!G.ov.no lažljivo!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Nikad mu ne treba zaboraviti ono radovanje golu u Gabeli. Djordje Pantelic momak koji je samo pola godine bio u Velezu nam da gol u Tuzli pa iz postovanja ne proslavlja a on koji je tu toliko vremena bio sa Hadzicem skakao po terenu
Postoji nesto sto se zove postovanje kako ga dajes tako ga i dobijas. Uspjesi Veleza su kolektivni ne samo njegovi i postaju mu pateticna gostovanja u raznim podcastima. Okreni se majstore novim izazovima ako si dobar uzmi milione za svoje trenersko znanje

Postoji nesto sto se zove postovanje kako ga dajes tako ga i dobijas. Uspjesi Veleza su kolektivni ne samo njegovi i postaju mu pateticna gostovanja u raznim podcastima. Okreni se majstore novim izazovima ako si dobar uzmi milione za svoje trenersko znanje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.