Ne brini se ti za Celik, mi smo svoje pregurali, pitat cu te sljedece sezone, gdje ste ti i tvoj Zeljo, zivi bili pa docekali.BosniaBoston je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:04Šta kae, i draymond skontoLik mu je od 2015. najveći fan medju igračima.
Ma dobro, moraju nekako pregurat to što je čeliku federalka premija
NBA Playoffs 2022/23
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs 2022/23
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Sto ne igra veceras Durant protiv Srbina?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
odavno nesto gluplje nije postavljeno
"penzioneri" iz SA su njega ugasili u prime-u
sta je tacno on ugasio kad je OKC u pitanju, taj tim je ugasio FO jer su bili skrti ili smatras da su neka dinastija jer su jednom dosli u finale ?
Zeleni ga natjerali da ode u Wade-u u Miami
Dubsi imaju 4 naslova u 8 godina i opet mogu biti opasni naredne godine ako dobro odrade FA

"penzioneri" iz SA su njega ugasili u prime-u
sta je tacno on ugasio kad je OKC u pitanju, taj tim je ugasio FO jer su bili skrti ili smatras da su neka dinastija jer su jednom dosli u finale ?
Zeleni ga natjerali da ode u Wade-u u Miami
Dubsi imaju 4 naslova u 8 godina i opet mogu biti opasni naredne godine ako dobro odrade FA
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- djoleprijedor
- Kontakt:
U Mozzartu kvota 3.35 na pobjedu Filadelfije večeras u 7.meču.
Fina kvotica za one malo hrabrije da uzmu pare.
Fina kvotica za one malo hrabrije da uzmu pare.
Mens sana in corpore sano.
Ne sjecaju se (ne @nerko) nego opcenito pa pisu svoje verzije. Trebali su napisati da je dobio te ekipe u finalima sto je istina, ali "ended" nije nikog od tih, ako ista blize je da je SAS "ended" njegov boravak u Miami ofnosno "ended" tu ekipuNEZALAGANJE je napisao/la: ↑14 maj 2023, 10:40Ne moze se neko uzdizati netacnoscu.Preuzimate razne gluposti sa neta.
Koliko se ja sjecam, nikad James nije zavrsio dinastiju SAS vec 2014 izgubio najvecom razlikom u historiji finala.

Vidis ti koliko je to opasno, ovako nam i historiju govore od prije 100+ godina (jer nea niko ziv da kaze drugacije)
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@alem Ma ovo @nerko postavio malo da se zakuha, a ja se "upecao".
Inace, moram podrzati zelene drugove veceras.Fino poslujemo sa njima zadnjih par sezona.

Inace, moram podrzati zelene drugove veceras.Fino poslujemo sa njima zadnjih par sezona.

Ocekujemo veceras jos jednu vintage James Harden tekmu.
@nezalaganje ma vidio to na twitteru I toliko mi glupo bilo da sam morao postaviti
@nezalaganje ma vidio to na twitteru I toliko mi glupo bilo da sam morao postaviti

LeBron je od tih zavrsio Bostonov Big 3. Za ove Warriorse cemo jos vidjeti al mislim da oni sa osovinom Steph-Klay-Green jako jako tesko mogu vise ista napraviti. Klay je bas ozbiljno propao, Green se jos donekle i drzi al ni on vise nije nekadasnji igrac.
Ma meni ta sva logika nema nekog smisla.Epidaurus je napisao/la: ↑14 maj 2023, 13:00LeBron je od tih zavrsio Bostonov Big 3. Za ove Warriorse cemo jos vidjeti al mislim da oni sa osovinom Steph-Klay-Green jako jako tesko mogu vise ista napraviti. Klay je bas ozbiljno propao, Green se jos donekle i drzi al ni on vise nije nekadasnji igrac.
Jel KG zavrsio Jamesov Cleveland?
Jel Kawhi zavrsio Jamesov Miami?
Jel KD zavrsio Jamesov novi Cleveland?
Opcenito glup nacin razmisljanja
Spursi, ne Kawhi.
Cavsi iz prvog Bronovog mandata su bili ekipa jednog lica. Kao i oni Cavsi iz zadnje sezone drugog mandata.
Cavsi iz prvog Bronovog mandata su bili ekipa jednog lica. Kao i oni Cavsi iz zadnje sezone drugog mandata.
Jedno je sigurno ako je iko ikog prco to je Bron stepha, prvo mu tivra 3-1, i sad ga nalupa kao manji seed
- VensanKasel
- Kontakt:
Šteta , debil pa debil . Gadi mi se ovaj trenutni dunjaluk gdje ti život vode antidruštvene mreže

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Vjerovatno misle da je bio sudionik njihovog kraja , da ih je ispratio .NEZALAGANJE je napisao/la: ↑14 maj 2023, 10:40Ne moze se neko uzdizati netacnoscu.Preuzimate razne gluposti sa neta.
Koliko se ja sjecam, nikad James nije zavrsio dinastiju SAS vec 2014 izgubio najvecom razlikom u historiji finala.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.