Gdje li je Hazre

Moderator/ica: GracanicaAA
Vi pustili njima oni vama vratili??
U ovoj ligi svako nas može dobiti osim vas. To jedino nije slučaj ako se sklonimo. To govori omjer u ligi i niz koji smo imali do sklanjalice.samirr je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:30Isto kao sto ti kazes svi vas mogu dobiti pošteno osim Slobode, izgleda samo nama morate pustiti.. A Posušje što vam je pustilo 3b to ništa ? Sve regularno?Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:17Čestitamo imamo dobitnika za budalu godinesamirr je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:11
Kakav pacenik, Sloboda ode u Trebinje uzme bod a vi izgubite, al et nama ste pustili a Leotar vas dobio jer su bolji od vas..
Evo ja kazem Azmir tražio da mu se sklanjamo kad igramo protiv TC a on zauzvrat nece traziti pozajmicu od Slobode. Uslov je bio da 12 utakmica u nizu ne smijemo vas dobiti! I kad smo to ispoštovali uzeli vam 3 boda! Sad do njega je da ispoštuje dogovor.![]()
![]()
Čuj tražio niz od 12![]()
![]()
![]()
Da vas nema trebalo bi vas izmisliti
Pretplatnik trenutno nije tu.Odgvorit ću u ponedjeljak.
Mi se vama sklanjali 12 utakmica da Azmir ne traži pozajmicu , bolje i to nego vam pare dati. Kad smo to ispoštovali mlatnuli vas lagano! Još vi igrali za premijePonosnipodrinjac je napisao/la: ↑13 maj 2023, 21:08U ovoj ligi svako nas može dobiti osim vas. To jedino nije slučaj ako se sklonimo. To govori omjer u ligi i niz koji smo imali do sklanjalice.samirr je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:30Isto kao sto ti kazes svi vas mogu dobiti pošteno osim Slobode, izgleda samo nama morate pustiti.. A Posušje što vam je pustilo 3b to ništa ? Sve regularno?Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:17
Čestitamo imamo dobitnika za budalu godine![]()
![]()
Čuj tražio niz od 12![]()
![]()
![]()
Da vas nema trebalo bi vas izmisliti
Mozda zvuči bahato ali može nam se da tako govorimo u odnosu na klub koji je zadnji na tabeli.
I to treba javno reći.CityCity je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:38Slažem se donekle sa navedenim.Odnos AH i kluba sa navijačima i javnošću je već duže vremena hladan.Ukinuo se šop ljetos,zaboravili skoro na godišnje karte,ne možeš kupiti dres kluba na početku sezone,nikakvih kontakata u prostorijama kluba,obavijesti šture itd.Ali to je više posljedica povlačenja i napuštanja kluba od strane AH nego neka volja zaposlenika ili simpatizera kluba.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑13 maj 2023, 19:42Uđem da nešto napišem i onda vidim monolog ovog lika i uzurpiranje teme i izgubim volju.
Ali radi ove utakmice i situacije opet moram napisati nesto.
Drago mi je sto je ovako, ako ne možeš da dobiješ Leotar, Slogu a pri tome prepustis bodove Klubu X onda i ne zaslužuješ igrati PL.
Najgore od svega sto ni Klubu X nece biti od koristi ta pobjeda jer i oni sa nama ispadaju. Ne vidim gdje oni mogu uzeto barem bod do kraja, nemaju vise utakmica protiv nas da se sklonimo.
Ne nerviram se ni sekunde, a i zašto bih. Gazda/investiror ni riječi evo mjesecima unazad. Jos je u savezu pa makar da se oglasi kažu kradu me, hoce da me izbace i sl. Oni su brojniji ali bar ce neko to čuti, ima konekciju sa UEFA-om. Ali kako da se žali nakon utakmice sa Klubom X???
Sin također, ni traga ni glasa otkako nam je doveo ove Mujariće, Hadziće i sl. Čuj Mujarić koji nema mjesta u Klubu x gdje bi ja rahat mogao igrati u prvoj, Mehmedovića koji ni u federalnoj nije odskakao a posebno ovog bogalja Hadzića. Kao eto u Zrinjskom budale drzali ga na tribinama. Evo dokazao je zasto je sjedio na njima.
Klub nema konekciju sa nama pa zasto mi da se brinemo o njemu.
Već sam pisao da je sve to započelo još ljetos i jesenas i ne bih da se ponavljam.Još jesenas i zimus su neki igrači prepoznali kočenje kluba pa otišli,a proljetos je sve postalo mnogo vidljivije i jasnije pa si na većini utakmica i igri mnogih igrača mogao vidjeti o čemu se u stvari radi.
Veliki su tu finansijski izdaci pa je i logično da se u ovakvoj ligi čovjek nakon nekog vremena entuzijazma upita i kuda sve to vodi i zašto se daje velika lova.Skupa je to igračka za finansiranje iz vlastitog džepa.Drugačije je potpuno kad grabiš novac iz budžeta države ili stranaka.
Eh sad kad se došlo u završnu fazu povlačenja,nakon relegacije, po meni je pitanje da li će AH ostaviti klub u federalnoj,prebaciti ga odmah u zadnju ligu ili potpuno ostaviti na ledini pitanje je sad.![]()
Kakva je situacija kod tebe? Ko ce ispast a ko nece? Tvoje neko objektivno vidjenje situacije!
Mi imamo već 35 bodova.Vi,Leotar i Posušje se potucite za opstanak.Vidimo se u ponedjeljak.samirr je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:27tuzlac je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:248.FK Igman..... 31.. 8.. 10.. 13. -7.. 38 : 45.. 34samirr je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:11
Kakav pacenik, Sloboda ode u Trebinje uzme bod a vi izgubite, al et nama ste pustili a Leotar vas dobio jer su bolji od vas..
Evo ja kazem Azmir tražio da mu se sklanjamo kad igramo protiv TC a on zauzvrat nece traziti pozajmicu od Slobode. Uslov je bio da 12 utakmica u nizu ne smijemo vas dobiti! I kad smo to ispoštovali uzeli vam 3 boda! Sad do njega je da ispoštuje dogovor.
7.FK Sloga...... 31.. 9.. 7.. 15.. -15. 38 : 53.. 34
9.FK Tuzla City. 31.. 8.. 7.. 16... -7.. 39 : 46.. 31
10.HŠK Posušje .30.. 8.. 7.. 15. -17.. 25 : 42.. 31
12.FK Leotar.... 31.. 8.. 7.. 16. -18.. 26 : 43.. 31
11.FK Gorki .....30.. 6.. 11. 13...-8.. 27 : 35.. 29
Ja na vašem mjestu ne bih slavio naš poraz.Mislim da vam je puno više ogovarala naša pobjeda jer bi danas Leotar bio otpojen.
Da bi mi opstali u ligi iza nas trebaju biti minimalno dva tima , a danasnjim rezultatom iz Trebinja a da mi uzmemo u ova 3 kola 3 boda više od vas i njih , ta dva kluba ste vi i oni. Lijep pozdrav
Znaci nakon Posušja opet ste neke utakmice završili, vi samo namještanjem mozete opstati u ligi!tuzlac je napisao/la: ↑13 maj 2023, 21:41Mi imamo već 35 bodova.Vi,Leotar i Posušje se potucite za opstanak.Vidimo se u ponedjeljak.samirr je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:27tuzlac je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:24
8.FK Igman..... 31.. 8.. 10.. 13. -7.. 38 : 45.. 34
7.FK Sloga...... 31.. 9.. 7.. 15.. -15. 38 : 53.. 34
9.FK Tuzla City. 31.. 8.. 7.. 16... -7.. 39 : 46.. 31
10.HŠK Posušje .30.. 8.. 7.. 15. -17.. 25 : 42.. 31
12.FK Leotar.... 31.. 8.. 7.. 16. -18.. 26 : 43.. 31
11.FK Gorki .....30.. 6.. 11. 13...-8.. 27 : 35.. 29
Ja na vašem mjestu ne bih slavio naš poraz.Mislim da vam je puno više ogovarala naša pobjeda jer bi danas Leotar bio otpojen.
Da bi mi opstali u ligi iza nas trebaju biti minimalno dva tima , a danasnjim rezultatom iz Trebinja a da mi uzmemo u ova 3 kola 3 boda više od vas i njih , ta dva kluba ste vi i oni. Lijep pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.