AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Fantasista
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Fantasista » 13 maj 2023, 19:44

Ma jaka ova Barsa, nismo imali šanse.

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 13 maj 2023, 19:44

Daj produženje ugovora Pioliju, zaslužio je. :salut:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 13 maj 2023, 19:45

Makar smo imali koliko toliko pozitivan rezultat dok je Diaz bio na terenu, kako udjose CDK i Adli sve se raspade. :cool:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 13 maj 2023, 19:46

Kako je lik sazrio za otkaza. :puke:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 13 maj 2023, 19:49

Ljudi u zadnja 4 mjeseca imali 1 pobjedu, naravno da će večeras upisati drugu. :urnebes:
Ako ostave ovog debila na klupi i do sutra ujutro, imbecili su svi redom u klubu.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 13 maj 2023, 19:51

Nema brige dok smo jos u LP, sad cemo rasuti intera a u finalu je svejedno ko ce nam doci.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 maj 2023, 19:53

milanist je napisao/la:
13 maj 2023, 19:45
Makar smo imali koliko toliko pozitivan rezultat dok je Diaz bio na terenu, kako udjose CDK i Adli sve se raspade. :cool:
Da je barem Adliju davao šansu upola kao CDK vjerujem da bi momak opravdao. Ovako glupo bi bilo suditi na osnovu ove mizerne minutaze, iako je i u ovo malo vremena pokazao da zna.
Il Club più titolato al mondo!

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 13 maj 2023, 19:54

meepo je napisao/la:
13 maj 2023, 19:24
memaga je napisao/la:
13 maj 2023, 19:13
Meni je kriva UPRAVA za sve, da su ozbiljni sa Milanom ovo se ne bi desavalo....
Pioli igraci nisu krivi NIZASTA ( nisu oni krivi sto ne znaju ) ,jer kriva je UPRAVA sto ih placa i drzi clanovima Milana....
Uprava je kriva sto ovaj debil ne moze uzeti bodove protiv ekipe kao sto je Spezija koja u ovoj kalendarskoj godini ima 2 pobjede i 9 osvojenih bodova :rol:

Pa evo ako gledas utakmicu Spezia izgleda za klasu bolje od Milana , ali jah uprava i igraci su krivi za to nikako trener :rol: Evo i Fode usao umjesto Thea i tu je igrac kriv sam se ubacio u igru i izbacio Thea a mozda je i Maldini s tribine poslao SMS da se ubaci Fode umjesto Thea :rol:
Postavljam pitanje 5 mjeseci, ako je Pioli truhlez sto ga UPRAVA ne otjera? Ima li ko odgovor???
Pa do koga je onda do Piolija ili do UPRAVE???
Nadam se da imas odgovor????

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 13 maj 2023, 19:55

Gasi kablove, motaj mjesalicu!!!
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 13 maj 2023, 19:55

muxa je napisao/la:
13 maj 2023, 19:53
milanist je napisao/la:
13 maj 2023, 19:45
Da je barem Adliju davao šansu upola kao CDK vjerujem da bi momak opravdao. Ovako glupo bi bilo suditi na osnovu ove mizerne minutaze, iako je i u ovo malo vremena pokazao da zna.
Da je bogdom ali eto valja nekako opravdati fail od 35M, lik je odron citavu sezonu i ovjde se opet predstavlja kao neki kvalitet. Za Adlia se nema sta reci , djecko i ne igra, dobio je par minuta u isto toliko utakmica, malo da se bilo sta kaze.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 13 maj 2023, 20:02

memaga je napisao/la:
13 maj 2023, 19:54

Postavljam pitanje 5 mjeseci, ako je Pioli truhlez sto ga UPRAVA ne otjera? Ima li ko odgovor???
Pa do koga je onda do Piolija ili do UPRAVE???
Nadam se da imas odgovor????
Zbog toga sto se ne daje otkaz ako je vec 60% sezone zavrseno. Trpili su njegove crne periode i u prethodnim sezonama i nadali se da ce tako i ove sezone biti , ali ovo je dno dna, niti igre niti rezultata. Allegri je **** od trenera , ali ima rezultate. Mourinho s Romom koja je par puta igracki slabija od Milana je tu u par bodova. Ovo je aktuelni sampion Italije koji je u drugom dijelu sezone uzeo 23 boda u 16 utakmica i po osvojenim bodovima u drugom dijelu sezone nakon ovog kola ce biti tu oko 11-12 pozicije.

Ti stvarno mislis da ima 11-12 kvalitetnijih ekipa od Milana u Seria A ?

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 maj 2023, 20:04

Ako možemo jednu pozitivnu stvar iz ovoga izvući, to je da će Pioli postati bivši.
Sve što se moglo zasrati i unazaditi ove sezone prvenstveno svojom krivicom i tvrdoglavošću, to je on uspio. Naravno uz asistenciju uprave i lošeg merkata, ali nemoj da u tome tražimo opravdanje kad smo pun qurac bodova prosuli protiv ekipa koje su par levela ispod nas.

Iako će nas yebati da valja ako ne izbore top 4, to je takav korak unazad. :roll:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 13 maj 2023, 20:10

Juventusa svejedno 100% nece dobit. Daj nogu celavcu i nek Abate odradi sezonu do kraja pa onda trazi novog na ljeto. Urgiraj ovim levatima sredstva za trenera, i nadaj se da pruze za bar iznadprosjecnog trenera.
Ovo je gore nego dobar dio banter ere
Unico amore sei!
❤️🖤

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 13 maj 2023, 20:11

milanist je napisao/la:
13 maj 2023, 19:55
Da je bogdom ali eto valja nekako opravdati fail od 35M, lik je odron citavu sezonu i ovjde se opet predstavlja kao neki kvalitet. Za Adlia se nema sta reci , djecko i ne igra, dobio je par minuta u isto toliko utakmica, malo da se bilo sta kaze.
Druze evo da ja tebe pitam. Odkud CDK cijena od 30 miliona na transfermarku ? Kako je takav igrax mogao igrati u LP protiv ekipa kao sto su City, PSG i izgledati odlicno i direktno ucestvovati u oba gola koja je tad Club Bruge postigao a u Milanu izgleda isto John Travolta iz onog memea ? Molim te objasni argumentovano. Isti taj lik je u svom prvom nastupu za Belgiju dao gol protiv Italije. Bruyne je rekao da ga vidi kao svog nasljednika , ali eto u Milanu je fail i **** ? Mozes li mi molim te objasnit, ali lijepo argumentnovano ?

Dalje Brahim Diaz. City ga cuvao kao najveceg dragulja pa ga Real preoteo i poslao na posudbu u Milan, da momak ima ogroman potencijal i talenat to je neupitno ali veci dio sezone on izgleda kao amater i igrac manje. Mozes li to objasniti ?

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 13 maj 2023, 20:17

Ako neće ili ne mogu da troše na pojačanja u novoj sezoni, nek zato usmjere lovu u nekog top trenera da izvuče maksimum iz ovih igrača. Neke otupste, prodaju iz ove ekipe i dovedu onima kojima isteknu ugovor na ljeto, nešto na posudbu i tako osvježe krv ekipe. Pioli ako ostane slijedeću sezone, biće od 6og do 10og mjesta sa ovim načinom igre i vođenjem.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 13 maj 2023, 20:18

meepo je napisao/la:
13 maj 2023, 20:11
milanist je napisao/la:
13 maj 2023, 19:55
Druze evo da ja tebe pitam. Odkud CDK cijena od 30 miliona na transfermarku ? Kako je takav igrax mogao igrati u LP protiv ekipa kao sto su City, PSG i izgledati odlicno i direktno ucestvovati u oba gola koja je tad Club Bruge postigao a u Milanu izgleda isto John Travolta iz onog memea ? Molim te objasni argumentovano. Isti taj lik je u svom prvom nastupu za Belgiju dao gol protiv Italije. Bruyne je rekao da ga vidi kao svog nasljednika , ali eto u Milanu je fail i **** ? Mozes li mi molim te objasnit, ali lijepo argumentnovano ?

Dalje Brahim Diaz. City ga cuvao kao najveceg dragulja pa ga Real preoteo i poslao na posudbu u Milan, da momak ima ogroman potencijal i talenat to je neupitno ali veci dio sezone on izgleda kao amater i igrac manje. Mozes li to objasniti ?
Da igraju milioni sve bi to imalo smisla sto kazes, ovako jarane ne pije vode. Ti ako mislis da on nije odron ove sezone onda imas neki problem. Kakve veze ima sto je igrao dobro u Brizu, hrpa je takvi igraca koji su presli u veliki klub pa se nisu sastavili sa loptom, do cega je ne znam, dal ima manjak samopouzdanja dal je nesto drugo u pitanju to ne vjerujem da neko moze sa sigurnoscu reci. Dovodili smo mi i prije 'talente' rijetko koji je uspio. Pa ovdje smo pisali sve i svasta o Haugeu, pa ga se rijesise na vrijeme, Shaarawy je isto bio u svoj vakat veliki potencijal pa izraste u prosjecnog igraca, da ne duljimo. Gledam prvenstveno ono sto radi u Milanu, kakve mi fajde imamo ako je odigrao par dobri utakmica u LP za Briz.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 maj 2023, 20:18

Nadam se da uskoro neću citati kako su se zakomplikovali pregovori oko produženja ugovora Leau. Bojim se da nije čekao da vidi hoćemo li se plasirati u LP.
Il Club più titolato al mondo!

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 13 maj 2023, 20:25

Pitanje do koga je do UPRAVE ili Piolija??? Jel Pioli vlasnik ili trener???
Ako nesto ne stima mjenjaj!!!!
Gdje su pojacanja?? Zimski marketo???
Jesi li vidio listu potencijalnih pojacanja za sljedecu sezonu????
Mislim da je suvisno bilo sta komentarisati dalje...
Ovo su pitanja za mog jarana Meepa :D
Mogu i ostali slobodno pojasniti...
Sljedecu tekmu protiv samp.sam na San Siru, saljem vam fotku... :zviz:

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 13 maj 2023, 20:31

'Em kiša 'em si navijač Milana.
When it rains it pours

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 13 maj 2023, 20:47

Istina je, kao i uvijek, negdje na sredini ili u kontekstu rasprava koje se ovdje vode "je li do igrača ili do Piolija" mislim da je to negdje pola-pola, sa tim što su za mene igrači veći krivci.

Što se tiče Piolija, on je konce pogubio još u januaru ali se nekako uspio izvući (što znači da i on a i ekipa posjeduju određeni karakter) i mi smo faktički do prije 5 dana bili u okej situaciji, u ligi se boriš za LP, a u Ligi prvaka si u polufinalu što je strašan rezultat.

Ne smatram ga nekim trenerom iskreno, pati od talijanštine kao i većina talijanskih trenera, vrlo je tvrdoglav i teško stiče povjerenje novih igrača. On na početku nije vjerovao ni Rafi a ni Theu, a kamo li nekom Adliju, Vransku i slično. Jedino je CDK dobio neograničeni broj prilika čisto zato jer se oko dečka stvorio hajp kao da je Kaka u pitanju, većina drugih igrača je u klub došlo na mnogo manja vrata računajući i Rafu i Thea.

Na kraju je Pioli usrao i sa ovim rotacijama od kojih ne odustaje ni dan danas pa je zato valjda umjesto Thea ušao Balo. On je sam sobom (mislim nakon Rome) rekao da zna šta radi kada su u pitanju te silne rotacije i on će na kraju i odgovarati zato što su rezultati trpili zbog toga.

Kada je riječ o igračima, o tome bih tek imao štošta napisati. Prvenstveno ću se referisati na ofanzivu jer je to veći problem nego odbrana, uglavnom onaj ko misli da su igrači poput Saleta i Mesija ili Rebića i Origija (koji su u minus fazi cijelu sezonu) neki kvalitet koji GARANTUJE pobjede protiv bilo koga u ovoj ligi, taj je prilično nerealan.

Ljudi jednostavno nemaju vic u igri, ne znaju probiti bunker i to je tako, u svom fudbalskom repertoaru nemaju ništa što može napraviti razliku na terenu i to se vidi iz kola u kolo. Evo večeras su još i imali nekog prostora ali džaba, ne znaju i to ti je. Okej, reći ćemo da ima i do Piolija što izgledaju loše na terenu, tu nema dileme, ali ko misli da bi sa nekim drugim trenerom ovo bolje izgledalo (makar u nekom kontinuitetu a ne pozitivnom šoku) taj se vara.

Možda neko misli drugačije, sad da ode Pioli i dođe neki mediokritet (što je posebna priča) Sale, Mesi, Origi i ekipa bi magično proigrali i počeli rutinirati ove manje ekipe... To je legitimno mišljenje, ali ja se sa tim ne slažem :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.