AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 13 maj 2023, 18:57

Nažalost ipak sam prispio kući pogledati dio poluvremena, bolje da nisam. :lolno:

Pioli je alergičan na veznjake koji znaju sa loptom poput Adlija, bitno je samo da su trkači konji bez ikakvog smisla za kreaciju, zato i ne znaju više od 3 pasa povezati. I onda još na ofanzivnog veznog postavi igrače koji veze s tom pozicijom nemaju, zamisli plejmejker koji ne zna razigravati i kojem je to najveći nedostatak u igri. :lolno: Već odavno mi se počeo gaditi i on i ovaj antifudbal.

I manite se raznoraznih izgovora, od mrtve Spezije moraš biti bolji i sa C timom.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 13 maj 2023, 18:58

Ovog Pobegu kad vidiš s čalama rekao bi' doktor čovjek,a on kardan živi postao

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 13 maj 2023, 18:59

Na stranu i limitiranost, nego se samo Tonali pojavio na utakmici kao i protiv Intera i sam drzi i odbranu i napad.

Govor tijela im je uzasan, nema truda, trcanja, a konkurencija kiksala :roll:

Svaka utakmica je sve gora i gora i to traje mjesecima. Ne pamtim timski gol iz akcije neke sredjene, sve je daj loptu Leau i inshallah

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 13 maj 2023, 19:02

Mislim da je Zizu slobodan...ona pojacanja sto su planirali za sljedecu sezonu svi zajedno 17 mil eura ne vrijede, vjerovatno nam je budjet ogranicen....
Sa takvim pojacamjima zizu prvi trener a da mu je gvardiola pomocni nista se napravilo ne bi....
Koji smo mi cirkus od kluba....

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 13 maj 2023, 19:02

meepo je napisao/la:
13 maj 2023, 18:53
milanist je napisao/la:
13 maj 2023, 18:41
Jel ima i jedan igrac koji je los sam od sebe a ne da ga je Pioli unazadio ?
Hakan nije valjao. Otisao iz Milana. Kako igra ?
Toanli je oznacen kao nasljednik Piolija, izgledao kao kreativac u Brescie , dosao kod Piolija pretvorio ga u trkacu kokos. Zalite se sto nije kreativan ? Pa na cemu je zasnovana Piolijeva filozofija ?
Diaz odigra jednu na nivou WC igraca a onda ga nema 15 utakmica. Drzi loptu previse kod sebe i to radi vec evo 2 sezone. Je li tu igrac kriv ili je trebao raditi trener na tome i jos nekim stvarima ?
Kalulu od obecavajuceg pocetka sve vise i vise pada.
Rebic totalno propao a jedno vrijeme bio jedan od kljucnih igraca.

Previse igraca u kanalu vjerovatno je do njih je li tako ?
Puno ti je Pioli u glavi pa je i Tonali njegov nasljednjik jel.
Kome Hakan nije valjao ? mozda pojedinim ovdje, slicno su pisali i za Kessiea pa vidimo sta su nam znacili.
Piolijeva greska je sto je poceo utakmicu sa dva zadnja vezna koji su vise da razbiaju igru a ne da grade, ali kad vidis da i nije imao druge opcije koga onda kriviti, baci pogled na klupu pa vidi ko bi mogao umjesto njih dva da nesto kreira.
Rebic citavu karijeru igra toplo hladno, cemu onda cudenje.
Daj nam De Zerbia pa da gledamo mega fudbal sa Origijem, Rebicem, Pobegom, Saletom i CDK-om, moze li tako.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 maj 2023, 19:03

Jbt jeste dosadni iz sedmice u sedmicu, vrtite se u krug, jedni drvlje i kamenje na Piolija, drugi ga brane. Na kraju dodjemo do zaključka da ima svačije krivice pomalo, isto kao sto ima svačije zasluge u prošlogodišnjem Scudettu. Al čemu onda opet diskusija na istu temu? Siguran sam da nas je ovdje 90% za smjenu Piolija ako će na njegovo mjesto doći neko vrhunsko trenersko ime. Al isto tako sam siguran da nas je 99% posto za ostanak Piolija ako će mu zamjena biti Abate i slični amateri.
Il Club più titolato al mondo!

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 13 maj 2023, 19:07

Ja ga ne branim, vec kudim upravu sto ga ne smjene...
Ako su produzili ugovor sa Leaom svaka cast za potez...

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 maj 2023, 19:09

Ne možeš protiv Spezie u utakmici gdje moraš pobjediti krenuti sa dva razbija a na sredini. Saleta koji se bolje pokazao na lijevoj strani vraćaš desno, a Diaza koji se bolje pokazao desno vraćaš u sredinu. Sve to samo da Adli ne dobije šansu :)

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 13 maj 2023, 19:09

Igra ne postoji evo vec 2 godine, 99% tekmi patnja. Ali nije to do mistera haha, samo stvar forme :D
Da, i treba ti def. 11 wc igraca da ne izgledas ko amater protiv specije i salerna.
Zivim za dan kada ovaj smrad ode s klupe.
Unico amore sei!
❤️🖤

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 13 maj 2023, 19:10

muxa je napisao/la:
13 maj 2023, 19:03
Jbt jeste dosadni iz sedmice u sedmicu, vrtite se u krug, jedni drvlje i kamenje na Piolija, drugi ga brane. Na kraju dodjemo do zaključka da ima svačije krivice pomalo, isto kao sto ima svačije zasluge u prošlogodišnjem Scudettu. Al čemu onda opet diskusija na istu temu? Siguran sam da nas je ovdje 90% za smjenu Piolija ako će na njegovo mjesto doći neko vrhunsko trenersko ime. Al isto tako sam siguran da nas je 99% posto za ostanak Piolija ako će mu zamjena biti Abate i slični amateri.
Ma brate vise put je pisano ni sam ne znam broj da je krivica obostrana, ili trostrana nebitno. Ali nekima ovdje je iskljucivo kriv Pioli kad je los rezultat, nikad igraci ili pojedinci. Covjek bi rekao da su nam igraci savrseni a da ih trener cini toliko losim da ne znaju neke osnove, a kad nam vidis roster polovina ih je tacno u rangu Spezije.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 13 maj 2023, 19:13

AjsKjub je napisao/la:
13 maj 2023, 19:09
Igra ne postoji evo vec 2 godine, 99% tekmi patnja. Ali nije to do mistera haha, samo stvar forme :D
Da, i treba ti def. 11 wc igraca da ne izgledas ko amater protiv specije i salerna.
Zivim za dan kada ovaj smrad ode s klupe.
Meni je kriva UPRAVA za sve, da su ozbiljni sa Milanom ovo se ne bi desavalo....
Pioli igraci nisu krivi NIZASTA ( nisu oni krivi sto ne znaju ) ,jer kriva je UPRAVA sto ih placa i drzi clanovima Milana....

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 maj 2023, 19:15

Jbt oni 4 na 3 ne znaju završiti. Ovo mi liči na utakmicu protiv Cremonesea. Prije ce ovdje haman Spezia zabiti nego mi.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 13 maj 2023, 19:16

DIAZE crkni na terenu yebo ti pas mater u po usta stoko sebična!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 13 maj 2023, 19:19

celikmilan je napisao/la:
13 maj 2023, 18:56
Kako će Tonali da bude nasljednik Piolija?
Mislio sam napisati Pirla. Ali dok sam pisao radio sam jos nesto pa sam greskom napisao Piolija :D

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 13 maj 2023, 19:21

meepo je napisao/la:
13 maj 2023, 18:53
milanist je napisao/la:
13 maj 2023, 18:41
Jel ima i jedan igrac koji je los sam od sebe a ne da ga je Pioli unazadio ?
Hakan nije valjao. Otisao iz Milana. Kako igra ?
Toanli je oznacen kao nasljednik Piolija, izgledao kao kreativac u Brescie , dosao kod Piolija pretvorio ga u trkacu kokos. Zalite se sto nije kreativan ? Pa na cemu je zasnovana Piolijeva filozofija ?
Diaz odigra jednu na nivou WC igraca a onda ga nema 15 utakmica. Drzi loptu previse kod sebe i to radi vec evo 2 sezone. Je li tu igrac kriv ili je trebao raditi trener na tome i jos nekim stvarima ?
Kalulu od obecavajuceg pocetka sve vise i vise pada.
Rebic totalno propao a jedno vrijeme bio jedan od kljucnih igraca.

Previse igraca u kanalu vjerovatno je do njih je li tako ?
Pobega jedan od najboljih igraca Torina, vrati se i izgleda prejadno.

Jedna od rijetkih fantasticnih tekmi ove sezone protiv juveta u igri sa "bozicnim drvcem" i naravno to vise nije ni jednom igrao. Nego guraj ovaj svoj 4-2-3-1 koje je bukv svaka ekipa calcia procitala i ima lijek za to.

EDIT:
Ovo mirise da ce ostati 0-0 ako nas ne pokaki sreca i uleti nesto nezasluzeno.
Zadnja izmjena: AjsKjub, dana/u 13 maj 2023, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
Unico amore sei!
❤️🖤

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 maj 2023, 19:22

Jel ovo Thea čuva za LP :)

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 13 maj 2023, 19:23

Evo Čarlija, evo ludila :D

Zašto ne zamjeni pozicije Rebiću i Origiju. Sterilni su totalno...
Zadnja izmjena: edoox, dana/u 13 maj 2023, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 13 maj 2023, 19:24

memaga je napisao/la:
13 maj 2023, 19:13
Meni je kriva UPRAVA za sve, da su ozbiljni sa Milanom ovo se ne bi desavalo....
Pioli igraci nisu krivi NIZASTA ( nisu oni krivi sto ne znaju ) ,jer kriva je UPRAVA sto ih placa i drzi clanovima Milana....
Uprava je kriva sto ovaj debil ne moze uzeti bodove protiv ekipe kao sto je Spezija koja u ovoj kalendarskoj godini ima 2 pobjede i 9 osvojenih bodova :rol:

Pa evo ako gledas utakmicu Spezia izgleda za klasu bolje od Milana , ali jah uprava i igraci su krivi za to nikako trener :rol: Evo i Fode usao umjesto Thea i tu je igrac kriv sam se ubacio u igru i izbacio Thea a mozda je i Maldini s tribine poslao SMS da se ubaci Fode umjesto Thea :rol:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 maj 2023, 19:25

Još ne mogu sebi doći od smijeha kad sam malo prije vidio kako Origi vodi loptu :)

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 13 maj 2023, 19:28

Spezie, Bologne i sl te karaju, klepaju bodove ko na traci i ljudi pricaju o nasem rosteru i upravi. Zivi i zdravo bili.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.