AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Maignan; Kalulu, Kjaer, Tomori, Theo Hernandez; Tonali, Pobega; Saelemaekers, Diaz, Rebic; Origi.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Fantasista
- Kontakt:
Oj hljebe valja opet mrtvace Origia i Rebića gledat.
I opet Diaz desetka.
Sreća pa neću moći ovo gledati, neka se yebu.
Sreća pa neću moći ovo gledati, neka se yebu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
Moguce je da ce za Milan potpisati Kamada iz Frankfurta besplatno.
Volio bih da to znaci da Diaz ne ostaje
Volio bih da to znaci da Diaz ne ostaje

Kakva dva kreativca u vezi imamo u vidu Tonalia i Pobege, mislim da bi bolje odigrali Mirante i Tatarusanu tu.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
A tek napadači hahaha. Očekivao sam puno više od Kalulua ove sezone. Nikakvog napretka, naprotiv bio je bolji prošle sezone.
Il Club più titolato al mondo!
Tonali je vazio za kreativnog igraca prije nego ga je Pioli pretvorio u traktor, a Pobega je klasicni italijanski grubijan bez trunka inteligencije.
Jel Pioli kriv sto su zamjene takve da ne bi u Empoliju igrali?
- nextterrain
- Kontakt:
Ma jedva cekam da ode Diaz pa onda i Rebic, uzasni su.
Ubaci Adlija ili CDK barem mogu nesto iskreirati, ali kao prvo zelim da Pioli ode. Pa ne mogu pasa sastaviti ljudi. Napad i sredina 50 metara udaljeni, Tonali sam na sredini
Ubaci Adlija ili CDK barem mogu nesto iskreirati, ali kao prvo zelim da Pioli ode. Pa ne mogu pasa sastaviti ljudi. Napad i sredina 50 metara udaljeni, Tonali sam na sredini
Jel ima i jedan igrac koji je los sam od sebe a ne da ga je Pioli unazadio ?
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Vise Maignan ima asistencja nego ova dva zajedno, hoce nam nesto i iskreirati

- OldFashioned
- Kontakt:
Iz sedmice u sedmicu isti qurac. Limitirani jesmo, igrački ali nismo qurac kakvim ga predstavljate da bi opravdali trenera.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ta dvojica ne bi u bh premier ligi sta iskreirali, mozda da iskreiraju kakvo stimanje rezultata....
- nextterrain
- Kontakt:
Nije istina, imaju isto asistencija

Nikad mi neće biti jasna Piolijeva fasciniranost Diazom. Pa nit moze pas poslati nit ista može. Svaki duel izgubi, stvarno užas.
Ali ajde sve na stranu, nego ljudi ne mogu smislenu akciju uraditi, sudaraju se na terenu, linije su udaljene po 30 metara.
I tako stalno u krug a sva istina je sadržana u ovom tvom postuOldFashioned je napisao/la: ↑13 maj 2023, 18:46Iz sedmice u sedmicu isti qurac. Limitirani jesmo, igrački ali nismo qurac kakvim ga predstavljate da bi opravdali trenera.
Il Club più titolato al mondo!
Baš, jes da je limitirana ekipa, al ovo je taktički jako loše postavljeno od trenera. Nikakve promjene u igri u odnosu na ranije. Samo drugi igrači. Ovo je postalo patnja kako za njih, za gledaoce i za njega. On nema rješenja za ovu krizu, a to je trenerov poso da izvuče maksimalno od igrača. On to nije u stanju, igrači su totalno pali psihički i fizički.
Sramota onda za Maignananextterrain je napisao/la: ↑13 maj 2023, 18:50
Nije istina, imaju isto asistencija![]()
Nikad mi neće biti jasna Piolijeva fasciniranost Diazom. Pa nit moze pas poslati nit ista može. Svaki duel izgubi, stvarno užas.
Ali ajde sve na stranu, nego ljudi ne mogu smislenu akciju uraditi, sudaraju se na terenu, linije su udaljene po 30 metara.

Salu na stranu, bacim pogled na klupu da vidim ko bi mogao sta u durgom promijeniti i jedino vidim Girouda, e jadi nas, nikad vam kraja.
Diaz je los, kao da nije ni dosao na utakmicu, ali opet kad skontam ko bi mogao umjeso njeg na teren dodje mi jos veca muka

Hakan nije valjao. Otisao iz Milana. Kako igra ?
Toanli je oznacen kao nasljednik Piolija, izgledao kao kreativac u Brescie , dosao kod Piolija pretvorio ga u trkacu kokos. Zalite se sto nije kreativan ? Pa na cemu je zasnovana Piolijeva filozofija ?
Diaz odigra jednu na nivou WC igraca a onda ga nema 15 utakmica. Drzi loptu previse kod sebe i to radi vec evo 2 sezone. Je li tu igrac kriv ili je trebao raditi trener na tome i jos nekim stvarima ?
Kalulu od obecavajuceg pocetka sve vise i vise pada.
Rebic totalno propao a jedno vrijeme bio jedan od kljucnih igraca.
Previse igraca u kanalu vjerovatno je do njih je li tako ?
A da uprava dadne otkaz Pioliju??? A kad se vidi lista potencijalnih pojacanja za sljedecu godinu sa Arnautovicem na celu, ma fascinantno, jedva cekam....
-
- Kontakt:
Kako će Tonali da bude nasljednik Piolija?