mostar_mo je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:19MostarskiSin je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:13Yebi ga, za ovo sto smo mi nudili igracima dobro smo ista doveli. Kad sam cuo objektivnu mostarsku publiku kako prica da Domic ima 10 hiljada platu nije mi bilo dobro. Bitno je samo da se sere a sto nije ni blizu istine to nema veze.mostar_mo je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:00
Ma apsolutno da je mega uspjeh ovo sto je napravljeno u nastavku uz sve sto nam se dogadjalo i dogadja sa povredama.
Ekipa ima motiv za igru sto je najbitnije, imamo tu neku prepoznatljivu igru, sa Osimom je to izgledalo sve bezvoljno mada treba bit posten i reci da nije isto igrati u Gabeli i u Vrapcicima.
Ja sam malo razocaran tim promasajima oko dovodjenja igraca ..izuzev Lausa i Hrkaca sve drugo su promasaji.
Nije mi jasno kako uspijemo ove crnce fulat toliko u izboru.
U kojem god drugom klubu se pojave u ligi budu solidni igraci, u nas uvijek zadnje rupe.
Eto Brandao samo je ostavio traga.
Samo da jos jednom podsjetim ko je sve bio ili je i dalje povrijedjen
1. Bajric - citavu polusezonu
2. Pavic - citavu polusezonu, tek se vratio
3. Cukovic - odigrao samo 5-6 utakmica, ostalo povrijedjen
4. Domic - povrijedio se u najbitnijem trenutku kada se lomi za europu, kakav god da je valjao bi da ga imamo kao rezervu na stoperu u najmanju ruku
5. Blagojevic - povrijedjen od 02.04.
6. Halilovic - tek se vratio, nije ga bilo skoro 2 mjeseca
7. Hasanovic - povrijedio se prije mjesec i nema ga do kraja sezone
8. Zvonic - povrijedio se protiv Zelje proslo kolo, nema ga u kupu najvjerovatnije
9. Karamarko
10. Muminovic - izasao iz teze povrede
Na sve povrede, dodas par invalida sto imamo u ekipi poput Mucaja, Plicanica, Sijamije, Wallaca, Hadzica i Ovcinu na tribinama, cudo je da se ne borimo za opstanak a ne za europu.
Strasno kakav masakr je bio sa povredama. Covjek nije ni svjestan dok ovako popiše sve. Uzas.
Ako izborimo evropu to je za ordenja
+ prva polusezona sa osimom. AkoBogda da osiguramo Europu, pa da pustimo onu od Sinana “sad vjerujem ja u čuda”