BORAC - DRINA-1 ,mislim da je Borac bolja ekipa i nakon pobjede u Širokom trebao bi i ovo uzeti
BUDUĆNOST-VELEŽ-x2 ,Iako bih volio da bude 1,Velez kad je najpotrebnije dobro odigra.Imaju dobrog trenera i sto mi se kod njih najvise sviđa borbena su ekipa,makar u Vrapcicima,da su nase balerine onako borbene nitko s Pecare ne bi boda odnio
RUDAR P.- ŠIROKI B-1x,Čim se Žovnica prijeđe gubimo a prema Prijedoru ne idu preko Zovnice ali isto je to,mislim da gubimo,iako smo po mom misljenju bolja ekipa,ako izgubimo mozda Ištuk i ode,ali on je najmanje kriv za losu igru,ne vjerujem da on bira sastav za momcad!!!Zakarić poludi
OLIMPIC - LEOTAR-1,Olimpic jednostavno bolji za klasu,Leotar nek ceka bodove na Policama
TRAVNIK - SLOBODA-x,Sloboda kvalitetnija ali to je Travnik,koji kuci igra jako dobro
ZVIJEZDA - ŽELJEZNIČAR-x ,Zvijezda ima dobrog trenera a Željo bolju ekipu,moze biti svasta ali eto x je nekako najrealniji
SARAJEVO - SLAVIJA-1 ,Sarajevo puno bolje
ZRINJSKI - ČELIk-1X ,Zrinjski ako ne pobjedi dolazi u tesku situaciju,Čelik dobra ekipa koja moze izvuci i x ako ne i pobjediti.
AKO OVAKO NE BUDE,NEMOJTE MI TAMO U NEDJELJU VECER ILI PONEDJELJAK OVO NABIJATI NA NOS,OBICNA PROGNOZA!!!!