BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

BANovici
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la BANovici » 28 feb 2011, 08:49

jos manje od mjesec dana, hvata me euforija........Mislim da cemo ih dobiti u Bosni ma koliko god da lose igrali i koliko god nam bio los trener..No u Rumuniji cemo zijaniti...Da se hoce nekako onaj Chiuvaua povrijedit, mogli bi ih obe dobiti....
Mrzim Real Madrid, dabogda se ugasili ko Yugo kad naleti na baru....

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 28 feb 2011, 21:51

Po svemu sudeci zahvaljujuci ''genijalcima'' iz N/FS BiH necemo gledati utakmicu u Rumuniji,to znaci da bi nam oprostajna od ovih kvalifikacija trebala biti ona u Zenici,zalosno !
[youtube][/youtube]
i ko zna gdje,i ko zna kad....
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 01 mar 2011, 19:20

vendeta87 je napisao/la:Ipak mislim da bi mozda bilo pametnije da, Susic pozove onog Alispahica jer koliko sa vidio po njegovih utakmica on je jako brz pa bi moga zauzeti poziciju desnog krila, a sto se tice ljevog tu je konkurencija dobra jer i Salihovic i Lulic mogu to igrati. Jer, neznam da li je ko od vas primjetio ali u danasnjem modernom fudbalu igra vecine ekipa se zasniva na brzim i tehnicki podkovanim krilima. Na primjer Barcelona (Messi i Pedro), Bajern (Riberi i Roben), Totenham ( Bale i Lenon) i ove ekipe pored toga sto su uspjesne igraju i jako atraktivan fudbal sto bih treba biti i krajni cilj nase prepreznetacije.
mnogi isto igraju 442 npr man united i to vec godinama uspjesno...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 mar 2011, 19:26

Mi nismo Manchester United, Barcelona ili neko drugi. Mi smo BiH, i mi nemamo toliko brzih krilnih igraca (Mujdza, Lulic) i to je to sto se tice brzine. Sejo tu jos moze parirati, ovi ostali su svi tehnicki potkovani.
Mi sami sebi trebamo prilagoditi jedan sistem igranja, a ne da gledamo kako drugi igraju.
Ovo sto je Pape dosad forsirao, 4-5-1, sa dva zadnja vezna, dosad ne izgleda lose, vidjecemo kako ce u nastavku izgledat
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 01 mar 2011, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.

jastreb73
Kontakt:

Post Postao/la jastreb73 » 01 mar 2011, 20:29

Vec je vrijeme da Pape rece kako cemo im **** majku...

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 01 mar 2011, 21:57

Ma dobivamo rumune
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 01 mar 2011, 22:06

ne igra salihovic

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 02 mar 2011, 00:22

jastreb73 je napisao/la:Vec je vrijeme da Pape rece kako cemo im **** majku...
Neces to docekati jer jePape kao selektor vise tip I. Osima nego Cire.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 mar 2011, 01:24

alemao je napisao/la:ne igra salihovic
Nista nepoznato.
Ali, jos samo jednu utakmicu. :P
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 02 mar 2011, 01:36

Goalgetter je napisao/la:Mi nismo Manchester United, Barcelona ili neko drugi. Mi smo BiH, i mi nemamo toliko brzih krilnih igraca (Mujdza, Lulic) i to je to sto se tice brzine. Sejo tu jos moze parirati, ovi ostali su svi tehnicki potkovani.
Mi sami sebi trebamo prilagoditi jedan sistem igranja, a ne da gledamo kako drugi igraju.
Ovo sto je Pape dosad forsirao, 4-5-1, sa dva zadnja vezna, dosad ne izgleda lose, vidjecemo kako ce u nastavku izgledat
Nas najbrzi igrac nazalost jos niti jedan put nije dobio poziv a to je Aidin Mahmutovic, momak je zvijer i za klasu bolji od Lulica.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 02 mar 2011, 01:38

edo3majka je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Mi nismo Manchester United, Barcelona ili neko drugi. Mi smo BiH, i mi nemamo toliko brzih krilnih igraca (Mujdza, Lulic) i to je to sto se tice brzine. Sejo tu jos moze parirati, ovi ostali su svi tehnicki potkovani.
Nas najbrzi igrac nazalost jos niti jedan put nije dobio poziv a to je Aidin Mahmutovic, momak je zvijer i za klasu bolji od Lulica.

Vrlo moguće da je to naš najbrži igrač. Zvijer u svakom slučaju. Ali nije se nikad našlo za shodno da ga se testira. :roll:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 02 mar 2011, 01:45

Monolog je napisao/la: Hasagić na golu, iako na toj poziciji imamo 10 puta kvalitetnijeg golmana, al'...
:lol: Stvarno. Baš 10 puta?! :o Ja ga ne volim, ali Hasagić za reprezentaciju već godinama ekstra brani. Begović je tek potencijal. Svako malo prima sumnjive golove. Zakucan za liniju. A Hasagić ekstra protiv Portugala u revanšu, ekstra protiv Francuske, ekstra protiv Meksika... Primio jedan slobodnjak levatski kad je bio povrijeđen i treba ga sahranit?! Samo zato što Begović brani u Engleskoj i što je mlađi?! O odnosu prema reprezentaciji da ne govorim...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 02 mar 2011, 14:46

Željovac je napisao/la:
Monolog je napisao/la: Hasagić na golu, iako na toj poziciji imamo 10 puta kvalitetnijeg golmana, al'...
:lol: Stvarno. Baš 10 puta?! :o Ja ga ne volim, ali Hasagić za reprezentaciju već godinama ekstra brani. Begović je tek potencijal. Svako malo prima sumnjive golove. Zakucan za liniju. A Hasagić ekstra protiv Portugala u revanšu, ekstra protiv Francuske, ekstra protiv Meksika... Primio jedan slobodnjak levatski kad je bio povrijeđen i treba ga sahranit?! Samo zato što Begović brani u Engleskoj i što je mlađi?! O odnosu prema reprezentaciji da ne govorim...
Pa nije bas "svako malo", ali dobro, znam ja sta je pisac htio da kaze... Sto se tice Hasagica: Nije li ono on igrao za Zelju? :D
No potpuno se slazem u jednom s tobom: Hasagic je reprezentaciji mnogo dao i uvijek obavljao korektno svoj posao, izuzev par greskica. Za mene je luksuz sto imamo takva dva kvalitetna golmana, a nek prica ko sta hoce, Hasagic je kvalitetan golman. U to smo se X puta svojim ocima uvjerili, no nije u karijeri imao dovoljno sportske i "menadzerske" srece, te naklonosti fenomena zvanog "nafaka", da bi zavrsio u nekom vecem klubu.

Begovic je s druge strane ogroman potencijal, ali ocigledno se ne razumije bas najbolje sa Papetom. Mislio sam da su izgladili taj spor, no izgleda da se igraju gluhih telefona. No koliko god zamjerio Begovicu na svom ponasanju, toliko zamjerim i Papetu na neodgovornom rjesavanju situacije. Za takve delikatne probleme se prvo rjesenje nalazi iza "zatvorenih vrata", a zadnje sto treba da radi je da puni novine svojim neodmjerenim izjavama. To ne donosi, kako vidimo, nijednoj strani nista pozitivno, a samo se nadam da nakon ovog nepozivanja nece doci do potpune eskalacije problema...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 mar 2011, 15:08

Željovac je napisao/la:Svako malo prima sumnjive golove
:lol: Dovoljno si rek'o. Nemoj više, molio bih te. :(
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 mar 2011, 15:29

Nisam znao da ce Pape izostaviti Pjanica, Rahimica, Besica i jos neke sa spiska. Evo citiram:
Ko ne bude igrao u svom klubu ima male šanse da dobije poziv za reprezentaciju
Ne vidim onda razlog zasto ne bi pozvao i Zeca i Jahica, ako ove gore pozove :roll:

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 02 mar 2011, 17:42

edo3majka je napisao/la:
da ovo nisi ti ajdine..ili da ti ajdin nije rod...cuj za klasu bolji od lulica momak ne prosipaj se molim te...lulic se ove godine pokazao u tekmama protiv fenera ,totenhema zenita getafea dok mahmutovic igra po ceskoj...da je dobar igrac i da nam moze pomoci sigurno da jeste ali za klasu bolji od lulica daj ba lik neizvrci bisere...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 mar 2011, 11:04

Jos 21 dan ...

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 05 mar 2011, 14:26

Mislim da ce na toj utakmici biti bar jedan crveni karton. Ovisno od rezultata. Ako ga nasi ne zabiju do 70-e., Spaha ce nekog prebit i fasovat crveni. Ili ako pocnemo kantat rumune, neki njihov cigan ce fasovat crveni. (mozda Chivu)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 mar 2011, 22:05

Rumuni bi mogli ovako zapoceti u Zenici (preuzeto od jednog Rumunskog navijaca sa TM-a)

-------------------- Pantilimon ---------------
Sapunaru ---- Tamas ----- Chivu ----- Rat
Torje ------ Florescu ------ Alexa ------ Deac
------------- Stancu ----- Marica --------------

Najjaca strana Rumunije je sigurno njihova odbrana, sa Tamasom i Chivuom kao stoperi, i Rat & Sapunaru po bekovima. U napadu imaju probleme, jer se Stancu i bas nije dokazao u utakmicama za Rumune, a Marica je suspendiran u Stutgartu, a drugih rijesenje u napadu nemaju.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 05 mar 2011, 22:17

gruezi je napisao/la:
edo3majka je napisao/la:
da ovo nisi ti ajdine..ili da ti ajdin nije rod...cuj za klasu bolji od lulica momak ne prosipaj se molim te...lulic se ove godine pokazao u tekmama protiv fenera ,totenhema zenita getafea dok mahmutovic igra po ceskoj...da je dobar igrac i da nam moze pomoci sigurno da jeste ali za klasu bolji od lulica daj ba lik neizvrci bisere...
Mahmutovic je sigurno zasluzio poziv davnih dana ali nije mu menadjer u nekom prisnijem odnosu za ovom troglavom azdahom ...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.