Ojebi klempoExchangeOffice je napisao/la: ↑12 maj 2023, 18:49Ne ofiraj se.Torino je napisao/la: ↑12 maj 2023, 18:48Koje raje sa sjevera? One što su otišli prije 15 20 godina na istok?Tatamata1946 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 18:04Ma bruku raje sa sjevera ce danas na istok. Mozda tamo ostanu i u buducnosti. Samo gubimo brojku na sjeveru s ovim borbama i bojkotima.
Ne vidim da se sta radi na vracanju stare raje na sjever. Samo tjeramo i ovo sto je ostalo
Šta se gubi, pogledaj gostovanja, nema ispod 5 buseva.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
🇵🇸
Mojne ba, izletit će neki šlauf da ti kaže da se ofiraš.sarajevski je napisao/la: ↑12 maj 2023, 18:51hahahahaha joj raje sta sve prica po ovom forumu, ne kontaju da sad glavni dio hordi, tj prvu ekipu cini dosta raje iz perioda dok je bio hz zapad, zatim naravno ima i grupa omladinaca koji svakodnevno idu na treninge, uce od starijih koji su vec dosta tog prosli sto se tice tog ultras svijeta..
"Hz gube brojku" = rasporodata banja luka u roku 5 sati.. invazija na tuzlu, solidno gostovanje u trebinje, rasprodana lištica...
🇵🇸
Joj suplje price ovdje hahaha
-
- Kontakt:
hajde veceras 2 0 i svi zadovoljni
Ovo nije moda, ovo je način života.. starimo ali ne odustajemo!
u inat svima 1987
u inat svima 1987
Nevjerovatno je kako je ovaj Zrinjski odmakao svima, tesko ce njih iko skinuti i naredne sezone. S pola snage, sa rezervama u gostima lagano dobiju.. A mi umjesto da se ujedinimo..
Zao mi je bas i sto su Horde bile u usponu i nadam se iskreno da ce tako i nastaviti ali ovi bojkoti sigurno nece pomoci u tome.
Zao mi je bas i sto su Horde bile u usponu i nadam se iskreno da ce tako i nastaviti ali ovi bojkoti sigurno nece pomoci u tome.
- BordoBBoja
- Kontakt:
30og aprila profil nalravljenExchangeOffice je napisao/la: ↑12 maj 2023, 18:49Ne ofiraj se.Torino je napisao/la: ↑12 maj 2023, 18:48Koje raje sa sjevera? One što su otišli prije 15 20 godina na istok?Tatamata1946 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 18:04Ma bruku raje sa sjevera ce danas na istok. Mozda tamo ostanu i u buducnosti. Samo gubimo brojku na sjeveru s ovim borbama i bojkotima.
Ne vidim da se sta radi na vracanju stare raje na sjever. Samo tjeramo i ovo sto je ostalo
Šta se gubi, pogledaj gostovanja, nema ispod 5 buseva.

Dizdarević, Musa, Jelić Balta, Vrančić, Renan Oliveira, Varešanović, Kyeremeh, Šerbečić, Radović, Martinović, Ziljkić.
Zeljo bez napadaca.
Zeljo bez napadaca.
Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 12 maj 2023, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja.
Svi cete vi u bojkot samo je pitanje hocete li sutra ili za 2-3 mjeseca. Polako...
-
- Kontakt:
imal tog sastava
Ovo nije moda, ovo je način života.. starimo ali ne odustajemo!
u inat svima 1987
u inat svima 1987
Yebali mu Musa i dalkan materesinu tvrdoglavu !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Pa zar si ocekivao Mulalica, momak nije odigrao zadnjih 4-5 tekmi i sad da ga ubaci na derbiju. To nebi ni jedan trener uradio, ne mijenja se igrac tek tako. Mora biti povreda ili forma da neko drugi uskoci.
Avramovski i Čatakovic nisu ni na klupi 

Jedva cekam na ljeto da se rijesimo Muse i Vrsajevica.
Zalizani cirkusant poslije seljacica Ziljkica počeo 'kupovati' i navijače!
Gazi plavu nejac!
Gazi plavu nejac!
Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 12 maj 2023, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja.
Guliashvili takodjer
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- BordoBBoja
- Kontakt:
Bravo glupane narkomanski sve ti glupo ****
Debilnog musu si stavio koji je uzasan defanzivac
Debilnog musu si stavio koji je uzasan defanzivac
tošo udrobi mu kakve kukuruze u tendžeru
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Sta je sa Guliashvilijem, Avramovskim i Catakovicem? Pa mi pored debelog Dzafica nemamo koga ubaciti naprijed hahahaha
Trenutno korisnika/ca: amkeivke, Haksss, robertkosar i 76 gostiju.