FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Joj vi i dalje o Velezu pricate, ako nas Velez prestigne, onda svejedno ko ce Kup uzeti, osim ako ne budes 5-6 na tabeli
- belosevic23
- Kontakt:
Hoce li se moci parkirati kod zetre ? Zbog kortea kona ako ga ima..
Evo nasih i njihovih zajedno idu prema stadionu hahah
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 12 maj 2023, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- FKSDoGroba
- Kontakt:
- BordoBBoja
- Kontakt:
Neki su vala boracke penzije zasluzili
-
- Kontakt:
Ma bruku raje sa sjevera ce danas na istok. Mozda tamo ostanu i u buducnosti. Samo gubimo brojku na sjeveru s ovim borbama i bojkotima.
Ne vidim da se sta radi na vracanju stare raje na sjever. Samo tjeramo i ovo sto je ostalo
Ne vidim da se sta radi na vracanju stare raje na sjever. Samo tjeramo i ovo sto je ostalo
Dobro neko napisa maloprije, polako se kod "navijaca" svrha bojkota, sa zalizanog kera (koji je osnovni krivac za isti) skreće na beznacajnu kyrvicu. Jadno.
3:0
3:0
- f0rest1946
- Kontakt:
AJmo Igman
-
- Kontakt:
Hvala bogu takvi i ne trebaju od derbija do derbija a koliko ste upuceni u sjever znali bi da je poslije 10 godina opet preozbiljna ekipa na okupu...Tatamata1946 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 18:04Ma bruku raje sa sjevera ce danas na istok. Mozda tamo ostanu i u buducnosti. Samo gubimo brojku na sjeveru s ovim borbama i bojkotima.
- egocentrik
- Kontakt:
Gdje smo bili prije 12 godina, a gdje smo sad
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- JavierBosnia
- Kontakt:
Semafor na Kosevu ne radi? Ne znam jel ovo bhtelecom slika na semaforu ili je prekriven
Zadnja izmjena: JavierBosnia, dana/u 12 maj 2023, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Samo da je Aylah otjerat, pocele bi se stvari sklapat kako treba, i fokus hordi treba da ide na to.
Ja koji sam i dio sjevera normalno da bojkotujem, i mnogo raje poznajem sa sjevera koji sami kazu da bojkotuju jer je grupa tako odlucila i ispostovat ce se, al i da vise bojkotuju zbog kurawe neg zbog zalizanog. Uostalom dosta ih svakako kaze da je vec pocelo da se gubi sa ovim trenutnim dosta, i da realno ovo nije najzdravije za jacanje grupe u ovom momentu nikako. I ja se iskreno nadam da ce se izac sa ovim na zelenu granu i ako nista da ce se konacno Ismiru oci otvorit i bar onu smetljarku otjerat…
Ja koji sam i dio sjevera normalno da bojkotujem, i mnogo raje poznajem sa sjevera koji sami kazu da bojkotuju jer je grupa tako odlucila i ispostovat ce se, al i da vise bojkotuju zbog kurawe neg zbog zalizanog. Uostalom dosta ih svakako kaze da je vec pocelo da se gubi sa ovim trenutnim dosta, i da realno ovo nije najzdravije za jacanje grupe u ovom momentu nikako. I ja se iskreno nadam da ce se izac sa ovim na zelenu granu i ako nista da ce se konacno Ismiru oci otvorit i bar onu smetljarku otjerat…
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- f0rest1946
- Kontakt:
Vrijeme extra, sretno nam !!
Hvala za potvrdu onog što sam napisao prije minutChony533 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 18:12Samo da je Aylah otjerat, pocele bi se stvari sklapat kako treba, i fokus hordi treba da ide na to.

Mene to najvise boli kad citam ovdje neke stvari, a znam da su se nakon 10 godina bas ozbiljni tipovi i ozbilje grupice napravile na sjeveru "ponovo".Istinasamo123 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 18:11Hvala bogu takvi i ne trebaju od derbija do derbija a koliko ste upuceni u sjever znali bi da je poslije 10 godina opet preozbiljna ekipa na okupu...Tatamata1946 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 18:04Ma bruku raje sa sjevera ce danas na istok. Mozda tamo ostanu i u buducnosti. Samo gubimo brojku na sjeveru s ovim borbama i bojkotima.
12. igrač kluba iz Titove 38b