FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
37%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
22
9%
Samo stranac
58
24%

Ukupno glasova: 246

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 12 maj 2023, 17:32

Hztesanj je napisao/la:
12 maj 2023, 16:58
Kakvi mentoli ovdje imaju profile i pisu, ovo je samo jedna utakmica debili, derbi kao i svaki do sad sto je bio samo malo veci ulog, pa sve i da oni dobiju opet ne znaci da ce oni u europu a mi ne...Bitka koju vode momci sa sjevera je bitka koja traje od pocetka ove polusezone i bitna koja ce trajat dok se ova **** ne istjeraju iz kluba, a onaj koji misli da je tim momcima drago sto veceras nisu tu je mentalno zaostao, ali ponavljam vaznija je ova bitka i buducnost kluba od jedne utakmice pa ne znam s kim se igrala...

E tako je isto i za ovo saopstenje, ovdje se govori kako je glupa direktorica kluba htjela da ispadne mangup, a na kraju je prvo osramotila klub jer je savez naredio jos ulaznica, a drugo s tim da ona mozda iduci derbi akoBogda nece biti na toj poziciji a da cemo mi na iduci derby ici ako neka mala grupica sto je mnogo vise zalosnije nego oni sto ce veceras doci u brojci od 2000...ne znam sta pojedincima ovdje nije jasno u ovom saopstenju i sta treba objasnjavati dodatno.Uvijek ali uvijek cu vise podrzati te momke koji su do sad imali mnogo borbe protiv raznih uprava i ljudi u njima i uvijek izlazili kao pobjednici i uvijek se ispostavilo da su u pravu...Pa ne vidim razlog zasto i sad ne bi bili...
Yebem te željo !!!
Rekao sam već ranije, podržavam borbu protiv kancera, ali evo pitam opet - izgleda li da je bojkotom napravljen neki pomak u tjeranju? Meni se čini da su nažalost njima pozicije još sigurnije od početka bojkota, prvenstveno zbog našeg influensera koji će do kraja gurati svoj inat.

I još da poručim i jednoj i drugoj strani koja vrijeđa nekoga, da su jadnici najveći. Nema niko pravo da za drugog određuje. Sve koji idu na Koševo svrstavati u isti koš je nebulozno, ide masu raje koji su godinama vlasnici sezonskih, a s druge strane idiotski je čitati ovdje da je sve bolje bez Hordi i da “napokon mogu djeca dolaziti”. Naravno, ovaj dio o vrijeđanju se ne odnosi na sve, ima ih ovdje koje je sevap gaziti jer se uopšte ne radi o navijačima našeg kluba. Prepoznaje se lako, da ne spominjem nickove.
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 maj 2023, 17:33

Hajdeee je napisao/la:
12 maj 2023, 17:16
Matematika, procenti, brojke...reciprocitet u broju karata!!!!!
Jeste li nepismeni.
Vama je ok da nas na Grbavici budu 500? Ok, i jeste, jer vas vecina i ne pomisli da ide na tu utakmicu, i bilo koje drugo gostovanje.

Jbt i cudis se sto SDA vlada ovim narodom 30 godina.
Buraz da se misli na Grbavicu i kako ce nam biti dole nebi se mi na jugu uradilo ovo sto se uradilo budimo realni(znas predpostavljam na sta mislim)

Bit ce nam baš lijepo dole ako navijaci urade neki svoj "reciprocitet" u onim uslovima kakvim nam svakako daju u kojim se svakako nemože disati.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 12 maj 2023, 17:34

Koja budala Pise saopstenje 3 sata prije tekme. Imaš poslije pisi sta zelis
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 12 maj 2023, 17:34

Hajdeee je napisao/la:
12 maj 2023, 17:27
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
12 maj 2023, 17:22
Hajdeee je napisao/la:
12 maj 2023, 17:16
Matematika, procenti, brojke...reciprocitet u broju karata!!!!!
Jeste li nepismeni.
Vama je ok da nas na Grbavici budu 500? Ok, i jeste, jer vas vecina i ne pomisli da ide na tu utakmicu, i bilo koje drugo gostovanje.

Jbt i cudis se sto SDA vlada ovim narodom 30 godina.
da nas dodje sigurno svaku utakmicu 27k pa bi i imao smisla taj reciprocitet. Medjutim kad pogledas i kod njih i kod nas se utakmica igra pred skoro slicnim brojem gledalaca. A nas kod njih 1500 a njih kod nas 4000. Pa nije udure, realno.. i pgotovo u ovoj situaciji, kad nema Hordi.. sto bi to oni napunili citav jug molim te? Zato je i ispalo njesra oko ulaznica. Zato im i nius htjeli dati zapad itd itd.
Das im sektor juga i sektor zapada, kao proslih par puta. Ispunjena kvotu u procentima, koji ce onda nama omoguciti na gostovanju 1500 umjesto 500.

Je li tebi isto da nas dole bude 500 ili 1500?

A svi bacaju drkicu na klipove navijanja, kadae ih pojede nas 1500 dole u kopu.

Poenta je borba za sto vise karata za sebe, ne za njih. Kako okrecete tu pricu tako.

Das li im 5%, tu je kraj price, znas da ti ide 500 i zdravo.
slazem se, direktorica je htjela da nesto uradi da se ne cuju gurbeti toliko, a trebala im je ostaviti taj jos jedan sektor pored onog gdje nema stolica za njih. Ali eto.. E vidi ovo sad, pa radije cu borbu na duze staze voditi i da se izborimo za normalno gostovanje na drugoj strani grada, nego ovo kratkorocno 1500 :) Pa makar i jedan derbi zrtvovali da nas bude 650 tamo.

Nije isto. I nikad nece biti isto. Ali i tih 650 koji odu ce biti najkvalitetniji kadar :) ako me kontas.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 maj 2023, 17:35

Hztesanj je napisao/la:
12 maj 2023, 17:25
bordobijeli je napisao/la:
12 maj 2023, 17:14
Hztesanj je napisao/la:
Kakvi mentoli ovdje imaju profile i pisu, ovo je samo jedna utakmica debili, derbi kao i svaki do sad sto je bio samo malo veci ulog, pa sve i da oni dobiju opet ne znaci da ce oni u europu a mi ne...Bitka koju vode momci sa sjevera je bitka koja traje od pocetka ove polusezone i bitna koja ce trajat dok se ova **** ne istjeraju iz kluba, a onaj koji misli da je tim momcima drago sto veceras nisu tu je mentalno zaostao, ali ponavljam vaznija je ova bitka i buducnost kluba od jedne utakmice pa ne znam s kim se igrala...

E tako je isto i za ovo saopstenje, ovdje se govori kako je glupa direktorica kluba htjela da ispadne mangup, a na kraju je prvo osramotila klub jer je savez naredio jos ulaznica, a drugo s tim da ona mozda iduci derbi akoBogda nece biti na toj poziciji a da cemo mi na iduci derby ici ako neka mala grupica sto je mnogo vise zalosnije nego oni sto ce veceras doci u brojci od 2000...ne znam sta pojedincima ovdje nije jasno u ovom saopstenju i sta treba objasnjavati dodatno.Uvijek ali uvijek cu vise podrzati te momke koji su do sad imali mnogo borbe protiv raznih uprava i ljudi u njima i uvijek izlazili kao pobjednici i uvijek se ispostavilo da su u pravu...Pa ne vidim razlog zasto i sad ne bi bili...
Yebem te željo !!!
Tjerali smo Dinu, Valentina, Ibraka, Sabrinu, Baljka itd itd sve su to neke borbe a kad pogledaš sta si dobio, dodju neki drugi mozda i gori i opet borba. Stalno neka borba, bojkot. To je vise postalo normalno boriti se protiv uprave a u suštini Tan i Mirvic su glavni i sve se pitaju. Meni je ovo sad borba Mirvica i Tana koliko su spremni da trpe pritiske navijaca. Mirvic sutra moze reći Ayla nisi vise u klubu al jednostavno ne zeli da mu navijaci vode klub. Torcida je kupila dionice i pitaju se mnogo u klubu to je jedino ispravno rijesenje. Ni meni se Ajla ne svidja i njezine izjave al ovaj nacin borbe nije dobar.
Znaci po tome sve sto navijaci zele on ce uraditi kontra samo kako bi ispao mangup i pokazao da mu navijaci nece voditi klub, e jest mangup nema sta.
Milion humanitarnih akcija, milion gostovanja sirom svijeta i sirom BiH, milion organizovanih koreografija parola i svega na sta su svi svršavali poslije, milion akcija odlazaka na trening davanje podrske svima, da ne govorim o troskovima za to sve itd itd...I sad ja trebam popljuvat te momke a dati podrsku nekom debelom tipu iz Hrasnice koji glumi Billy the Kid-a ili jos gore ovoj "gospođi" koja je do jucer bila navijac manjeg sarajevskog kluba...
Oni sutra da odluce promjeniti boje kluba koji zivi vec 77. godina vi bi rekli pa sta ima veze bitno je da ulaze pare, tacno sto kaze ovaj brat Hajdee nije ni cudo sto SDA vlada ovdje 30+ godina
Ko kaze da su navijaci uvijek upravu ??
Postujem sve akcije hz, gostovanja, podrsku itd
Al recimo kad su jednom okacili transparent podrsku ubici koji je pucao momku u glavu tad sam pisao da to nije ok. Kad se podrzavao Blekic zijo sjever mu je skandirao a on ubleha. Hocu da kazem da nije pravilo da navijaci uvijek vuku dobre poteze meni se ovaj bojkot ne svidja kao ni ovo gore sto sam pisao, razmišljam kako ja zelim a ne nametanje mišljenja. Vjeruj grupa hz i klub najvise gube u trenutnoj situaciji

ExchangeOffice

Post Postao/la ExchangeOffice » 12 maj 2023, 17:35

Cim te manijak hvali za saopstenje, znas da si promasio sa istim.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 12 maj 2023, 17:37

Sa ovim saopstenjem o manijacima na jugu se ne slaze ni pola sjevera al haj...ne znam sta se imaju stalno pisati ta saopstenja i obavjestenja...cirkus je ovo. Ispostovat cu bojkot ali sve vise sumnjam u odluke udruzenja odnosno ljudi koji donose odluke u ime svih ostalih koji se smatraju sjeverom i hz

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 12 maj 2023, 17:38

Od pocetka podrzavam ove momke, ne vidim razlog zasto ih sada zovete da se vrate i prekinu bojkot, bice ostalih navijaca sutra, svi imaju i ruke i usta, mogu navijati, sad je kao bruka da se kospe vise cuju, a prve utakmice bojkota je bilo, umjesto PRAZNO KOSEVO,
NARKOMANI, KOJI CETE NAM Q*AC, NE TREBATE SE NI VRACATI, ZBOG VAS SAMO PLACAMO KAZNE... nemojte sada biti licemjeri,
P. S. iskreno dugo godina pratim tifo scenu i nikada i nigdje nisam vidio da neko omalovazava i pljuje svoje najvatrenije navijace kao "mi"
12. igrač kluba iz Titove 38b

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 12 maj 2023, 17:39

JavierBosnia je napisao/la:
12 maj 2023, 17:21
Al ga iskombinovase :rol:

Aylahhhhh be like :mrgreen:
LloriS je napisao/la:
12 maj 2023, 17:31
Koliko je karata pusteno u prodaju, kolika se ocekuje posjeta ?
Mislim da je Mortem jutros napisao da je prodato preko 5000.70% raje uzme pred stadionom ili na dan utakmice+sezonske,ide preko 10k lagano
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 maj 2023, 17:40

U biti nebitno jesu l u pravu ili ne...
Al svakako ne dozovlit da te plavi jebu kako stignu
Bitno je samo sto su to napisali i zatalasali par sati prije utakmice. BESPOTREBNO
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 12 maj 2023, 17:40

Da li ce Horde prepustiti Sjever kolegama sa juga?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 12 maj 2023, 17:40

Europa i rezultat kluba su u ovom trenutku najbitniji.

Opet ponavljam, malo nekorektna odluka ali svakako podržavam, bas zbog gore spomenutog razloga.
Da će biti prisutne Horde zla na sjeveru, sigurno bi Manijaci dobili veći broj ulaznica. Ovako si ih u odsustvu HZ ograničio na prihvatljiv broj jer bi se u protivnom njihovi igrači osjećali kao na domaćem terenu da su u mogućnosti da južnu tribinu preplave plavom bojom.

HZ veceras radi protiv kluba, zašto očekuju da klub radi za njih za tamo neku utakmicu koja će se igrati tek na jesen na Grbavici ili tek sledece proljeće?!

Do pobjede večeras, ako Bog da.

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 12 maj 2023, 17:40

Hztesanj je napisao/la:

Yebem te željo !!!
Bojkot ih nece istjerat. Da njih bojkot brine vec bi odstupili. Na kraju kad odu ce se to predstavit ko pobjeda grupe, a grupa je najmanje uticaja imala. Nema nas po 15 000 svaku i 30 000 clanova, a i nemaju Horde vise taj "autoritet" ni snagu da povuku neku vecu masu u bojkot i borbu.

Horde pocinju pravit sprdnju od sebe. Sjever je svakako u problemu s brojnoscu, a ovako ga jos vise ubijaju. Na kraju krajeva ima momaka sa sjevera koji su se dok bojkot traje prebacili na istok. Cak i momak koji je dijelio letke protiv Tuzle je na istoku bio protiv listice

Napisao si da niko ne pljuje svoju navijacku grupu ko mi, a vjeruj da pljuvanje nije bez razloga. Nakupilo se razloga sto ih se kritikuje. Svi mi volimo sjever, al kad neko napravi gresku treba je priznat i nastojat ispravit, a ne nastavljat glavom kroz zid
Zadnja izmjena: Zutti, dana/u 12 maj 2023, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 12 maj 2023, 17:42

12 maj 2023, 17:30
Hztesanj je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
12 maj 2023, 17:14

Tjerali smo Dinu, Valentina, Ibraka, Sabrinu, Baljka itd itd sve su to neke borbe a kad pogledaš sta si dobio, dodju neki drugi mozda i gori i opet borba. Stalno neka borba, bojkot. To je vise postalo normalno boriti se protiv uprave a u suštini Tan i Mirvic su glavni i sve se pitaju. Meni je ovo sad borba Mirvica i Tana koliko su spremni da trpe pritiske navijaca. Mirvic sutra moze reći Ayla nisi vise u klubu al jednostavno ne zeli da mu navijaci vode klub. Torcida je kupila dionice i pitaju se mnogo u klubu to je jedino ispravno rijesenje. Ni meni se Ajla ne svidja i njezine izjave al ovaj nacin borbe nije dobar.
Znaci po tome sve sto navijaci zele on ce uraditi kontra samo kako bi ispao mangup i pokazao da mu navijaci nece voditi klub, e jest mangup nema sta.
Milion humanitarnih akcija, milion gostovanja sirom svijeta i sirom BiH, milion organizovanih koreografija parola i svega na sta su svi svršavali poslije, milion akcija odlazaka na trening davanje podrske svima, da ne govorim o troskovima za to sve itd itd...I sad ja trebam popljuvat te momke a dati podrsku nekom debelom tipu iz Hrasnice koji glumi Billy the Kid-a ili jos gore ovoj "gospođi" koja je do jucer bila navijac manjeg sarajevskog kluba...
Oni sutra da odluce promjeniti boje kluba koji zivi vec 77. godina vi bi rekli pa sta ima veze bitno je da ulaze pare, tacno sto kaze ovaj brat Hajdee nije ni cudo sto SDA vlada ovdje 30+ godina

haha nije dzaba ona, gdje ces krivu Drinu ispraviti.. ee ebi ga sad, mi mijesamo sportski dio, navijacki, menadzment, kruske i jabuke, sujeta prisutna pofino i idemo iz krajnosti u krajnost.
Nije to furanje mangupa, tako jednostavno funkcionise svaka institucija, firma, ako mislis da i dalje funkcionise. Ako ces dovesti sve, a neko je vec jednom doslovno tako napisao, od redara, cistacice, domara, racunovodje, radnika na kasi, radnika u skladistu i da oni usaglase misljenje kako da firma radi, kako dap osluje.. pa znas gdje ta firma postoji? NIGDJE. Mozda da anketu na utakmici pusti, kojeg ce igraca dovesti pa da mi svi biramo. Tako i direktora i sve redom.
Pa brate moj on hoce da nametne navijacima to da se za sve pita i da je glavni baja, a ovamo mu mahala vlada svim...
Pa ko je postavio Mirzu za trenera, Mirvic jel zbog svog inata ili zato sto je toliki strucnjak i vjeruje da ce od Mirze napravit Fergusona?
Daj molim te...Znamo svi koliko trenutno mahala i mahalanje postoje u FKS

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 12 maj 2023, 17:42

ledesma je napisao/la:
12 maj 2023, 17:40
Vickast si. :clap:
- FKS -

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 12 maj 2023, 17:45

Nama je vazna ova utakmica veceras,i treba je dobit i osigurat europu ali mislim da je ova sto sada slijedi dosta vaznija po nas, jer Velez nam je najveca prijetnja za europu narocito sto je iduca kod njih.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 12 maj 2023, 17:46

Hajdeee je napisao/la:
12 maj 2023, 17:42
ledesma je napisao/la:
12 maj 2023, 17:40
Vickast si. :clap:
Današnje Horde izgubile kompas, ne znaju ni oni/mi sta hoce/mo..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 12 maj 2023, 17:50

Hztesanj je napisao/la:
Hztesanj je napisao/la:

haha nije dzaba ona, gdje ces krivu Drinu ispraviti.. ee ebi ga sad, mi mijesamo sportski dio, navijacki, menadzment, kruske i jabuke, sujeta prisutna pofino i idemo iz krajnosti u krajnost.
Nije to furanje mangupa, tako jednostavno funkcionise svaka institucija, firma, ako mislis da i dalje funkcionise. Ako ces dovesti sve, a neko je vec jednom doslovno tako napisao, od redara, cistacice, domara, racunovodje, radnika na kasi, radnika u skladistu i da oni usaglase misljenje kako da firma radi, kako dap osluje.. pa znas gdje ta firma postoji? NIGDJE. Mozda da anketu na utakmici pusti, kojeg ce igraca dovesti pa da mi svi biramo. Tako i direktora i sve redom.
Pa brate moj on hoce da nametne navijacima to da se za sve pita i da je glavni baja, a ovamo mu mahala vlada svim...
Pa ko je postavio Mirzu za trenera, Mirvic jel zbog svog inata ili zato sto je toliki strucnjak i vjeruje da ce od Mirze napravit Fergusona?
Postavila ga oskudica s parama. Jer kako drugacije objasniti imenovanje Trenera, prica o akademcima a zatim sastanak s Mirvica i Tana i zatim krecu odstete za renea, za gulisu, dolazak kyeremeha?
Ehh o tome govorim. A mahala oko trenera, i njegovi privatni problemi ako ih ima, nadam se da nema uticaj i na klub.. nadam se
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 12 maj 2023, 17:54

12 maj 2023, 17:50
Hztesanj je napisao/la:

Postavila ga oskudica s parama. Jer kako drugacije objasniti imenovanje Trenera, prica o akademcima a zatim sastanak s Mirvica i Tana i zatim krecu odstete za renea, za gulisu, dolazak kyeremeha?
Ehh o tome govorim. A mahala oko trenera, i njegovi privatni problemi ako ih ima, nadam se da nema uticaj i na klub.. nadam se
I sad ispade da Mirza radi za dz? Pa jel se mogao bilo koji drugi trener postaviti ako je vec bila oskudica s parama? Jos je najavljeno ako se on postavi za trenera sta ce se desiti, ko je i malo vise u klubu od prije i oko kluba znao je to i bez najave.
A ja mislim da je mahala itekako u klubu, i mahalska posla ucjene i ostalo itekako prisutne...Nadam se da pogresno mislim

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 12 maj 2023, 17:54

Do sada nas Mirza vodio 4 x u derbiju i sva četiri zavrsena 0:0...

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dadox, MSOZ101 i 40 gostiju.