to skandiranje treba neko povesti, a i to skandiranje nastane iskljucivo radi uzbudjenja na terenu. Nikakvo organizovanje, ekipi je trebala podrska i to se vidjeli iz aviona protiv listice, ali atmosfera je bila pozorisna Sve dok nismo dali gol za 2:1 pa nastade erupcija odusevljenja. U takvoj atmosferi docekasmo i kraj utakmice. I sto je pohvalno, ispostovala se 24a minuta i nas brat Puljic Vedran. Tako da nisi mogao ocekivati neko org tjeranje doticnih, da je bio kojim slucajem negativan rez po nas, pitao bih te ja da li bio cuo skandiranje.BordoBBoja je napisao/la: ↑12 maj 2023, 16:58Nemoj da seres da bi neko osim hordi i 20% mavijaca to skandiraobordobijeli je napisao/la: ↑12 maj 2023, 16:44Bojkotujes utakmicu pozivaš svoje navijace da ne idu na utakmicu a tražiš da protivnički navijaci dobiju sto vise karti. Moliš da bude pljusak i kiša sve to radi par prolaznika u klubu. Niko me ne moze ubijediti da je to ispravno, puno vecu snagu bi pokazali da je veceras 3500 na sjeveru i kad na kraju pobijedimo da svi u glas zapjevamo Ayla odlazi
Imali ste eto priliku na dvije utakmice da to skandirate, pa ste sutili ko zadnje picke
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Ziljkić - Oliveira - Kyeremeh
Vrančić - Avramovski - Balta
Radović - Martinović - Šerbečić - Mulalić
Dizdarević
Ako Avramovski nije spreman, Dal i Musa.
Neočekivano visoka pobjeda sa 4 razlike

Vrančić - Avramovski - Balta
Radović - Martinović - Šerbečić - Mulalić
Dizdarević
Ako Avramovski nije spreman, Dal i Musa.
Neočekivano visoka pobjeda sa 4 razlike

Sami sebi skačemo u stomak. Od euforije da ćemo ih razbiti do toga da se svađamo međusobno. Fuj.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
Dali im 5% = aaj sad su smanjili i vama fujj
Da su im dali 15% = aaj smradovi a oni nas guraju u cosak vi njima pola stadiona dijelite
Niko narodu nije ugodio, uprava je ta koja treba da i dogovara i odlucuje i snosi odgovornost. Opet se navijaci u sve petljaju
Ovdje ce se traziti i najmanja stvar za koju se negativa moze pisati, a na dobre stvari se zmiri
Da su im dali 15% = aaj smradovi a oni nas guraju u cosak vi njima pola stadiona dijelite
Niko narodu nije ugodio, uprava je ta koja treba da i dogovara i odlucuje i snosi odgovornost. Opet se navijaci u sve petljaju
Ovdje ce se traziti i najmanja stvar za koju se negativa moze pisati, a na dobre stvari se zmiri
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
HAJDEEEE ISTOCEEEE VECERAS, NEMOJ IZDATI!
i NEK TVOJA KOSA PLAVAAA NA JASTUKU USPOMENA SPAVA
i NEK TVOJA KOSA PLAVAAA NA JASTUKU USPOMENA SPAVA
- 1 9 4 6 -
Nemas ti pojmaHztesanj je napisao/la: ↑12 maj 2023, 16:58Kakvi mentoli ovdje imaju profile i pisu, ovo je samo jedna utakmica debili, derbi kao i svaki do sad sto je bio samo malo veci ulog, pa sve i da oni dobiju opet ne znaci da ce oni u europu a mi ne...Bitka koju vode momci sa sjevera je bitka koja traje od pocetka ove polusezone i bitna koja ce trajat dok se ova **** ne istjeraju iz kluba, a onaj koji misli da je tim momcima drago sto veceras nisu tu je mentalno zaostao, ali ponavljam vaznija je ova bitka i buducnost kluba od jedne utakmice pa ne znam s kim se igrala...
E tako je isto i za ovo saopstenje, ovdje se govori kako je glupa direktorica kluba htjela da ispadne mangup, a na kraju je prvo osramotila klub jer je savez naredio jos ulaznica, a drugo s tim da ona mozda iduci derbi akoBogda nece biti na toj poziciji a da cemo mi na iduci derby ici ako neka mala grupica sto je mnogo vise zalosnije nego oni sto ce veceras doci u brojci od 2000...ne znam sta pojedincima ovdje nije jasno u ovom saopstenju i sta treba objasnjavati dodatno.Uvijek ali uvijek cu vise podrzati te momke koji su do sad imali mnogo borbe protiv raznih uprava i ljudi u njima i uvijek izlazili kao pobjednici i uvijek se ispostavilo da su u pravu...Pa ne vidim razlog zasto i sad ne bi bili...
Yebem te željo !!!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Tjerali smo Dinu, Valentina, Ibraka, Sabrinu, Baljka itd itd sve su to neke borbe a kad pogledaš sta si dobio, dodju neki drugi mozda i gori i opet borba. Stalno neka borba, bojkot. To je vise postalo normalno boriti se protiv uprave a u suštini Tan i Mirvic su glavni i sve se pitaju. Meni je ovo sad borba Mirvica i Tana koliko su spremni da trpe pritiske navijaca. Mirvic sutra moze reći Ayla nisi vise u klubu al jednostavno ne zeli da mu navijaci vode klub. Torcida je kupila dionice i pitaju se mnogo u klubu to je jedino ispravno rijesenje. Ni meni se Ajla ne svidja i njezine izjave al ovaj nacin borbe nije dobar.Hztesanj je napisao/la: ↑12 maj 2023, 16:58Kakvi mentoli ovdje imaju profile i pisu, ovo je samo jedna utakmica debili, derbi kao i svaki do sad sto je bio samo malo veci ulog, pa sve i da oni dobiju opet ne znaci da ce oni u europu a mi ne...Bitka koju vode momci sa sjevera je bitka koja traje od pocetka ove polusezone i bitna koja ce trajat dok se ova **** ne istjeraju iz kluba, a onaj koji misli da je tim momcima drago sto veceras nisu tu je mentalno zaostao, ali ponavljam vaznija je ova bitka i buducnost kluba od jedne utakmice pa ne znam s kim se igrala...
E tako je isto i za ovo saopstenje, ovdje se govori kako je glupa direktorica kluba htjela da ispadne mangup, a na kraju je prvo osramotila klub jer je savez naredio jos ulaznica, a drugo s tim da ona mozda iduci derbi akoBogda nece biti na toj poziciji a da cemo mi na iduci derby ici ako neka mala grupica sto je mnogo vise zalosnije nego oni sto ce veceras doci u brojci od 2000...ne znam sta pojedincima ovdje nije jasno u ovom saopstenju i sta treba objasnjavati dodatno.Uvijek ali uvijek cu vise podrzati te momke koji su do sad imali mnogo borbe protiv raznih uprava i ljudi u njima i uvijek izlazili kao pobjednici i uvijek se ispostavilo da su u pravu...Pa ne vidim razlog zasto i sad ne bi bili...
Yebem te željo !!!
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 12 maj 2023, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Tako je... pa i kad je tesko i cupavo, ti si Uprava odredi kako ce biti. Istrpi kritike, uvrede, podsmijavanja ako znas sta radis. Zato i jeste Uprava velikim slovom. A ne da na najmanji povjetarac mijenjas kompletnu filozofiju.JavierBosnia je napisao/la: ↑12 maj 2023, 17:10Dali im 5% = aaj sad su smanjili i vama fujj
EE toga se ja bojim da Mirvic nije to uvidio pa covjek skonto, neka me pljuju ja moram presjeci.. kola odose nizbrdo i desi se ovo. Nazalost po sve nas, vjeruj mi da flashback dozivim svaki put kad hocu da se sjetim, onog dana i viber poruke ko nam je novi trener.
- 1 9 4 6 -
Matematika, procenti, brojke...reciprocitet u broju karata!!!!!
Jeste li nepismeni.
Vama je ok da nas na Grbavici budu 500? Ok, i jeste, jer vas vecina i ne pomisli da ide na tu utakmicu, i bilo koje drugo gostovanje.
Jbt i cudis se sto SDA vlada ovim narodom 30 godina.
Jeste li nepismeni.
Vama je ok da nas na Grbavici budu 500? Ok, i jeste, jer vas vecina i ne pomisli da ide na tu utakmicu, i bilo koje drugo gostovanje.
- FKS -
- JavierBosnia
- Kontakt:
- BordoBBoja
- Kontakt:
Nije se skandiralo jer bi odredjeni ljudi odmah krenuli samrati da se spomenuo mirza ili kurvahLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑12 maj 2023, 17:02to skandiranje treba neko povesti, a i to skandiranje nastane iskljucivo radi uzbudjenja na terenu. Nikakvo organizovanje, ekipi je trebala podrska i to se vidjeli iz aviona protiv listice, ali atmosfera je bila pozorisna Sve dok nismo dali gol za 2:1 pa nastade erupcija odusevljenja. U takvoj atmosferi docekasmo i kraj utakmice. I sto je pohvalno, ispostovala se 24a minuta i nas brat Puljic Vedran. Tako da nisi mogao ocekivati neko org tjeranje doticnih, da je bio kojim slucajem negativan rez po nas, pitao bih te ja da li bio cuo skandiranje.BordoBBoja je napisao/la: ↑12 maj 2023, 16:58Nemoj da seres da bi neko osim hordi i 20% mavijaca to skandiraobordobijeli je napisao/la: ↑12 maj 2023, 16:44Bojkotujes utakmicu pozivaš svoje navijace da ne idu na utakmicu a tražiš da protivnički navijaci dobiju sto vise karti. Moliš da bude pljusak i kiša sve to radi par prolaznika u klubu. Niko me ne moze ubijediti da je to ispravno, puno vecu snagu bi pokazali da je veceras 3500 na sjeveru i kad na kraju pobijedimo da svi u glas zapjevamo Ayla odlazi
Imali ste eto priliku na dvije utakmice da to skandirate, pa ste sutili ko zadnje picke
A ti se budala lravi, znas dobro o cemu pricam
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
da nas dodje sigurno svaku utakmicu 27k pa bi i imao smisla taj reciprocitet. Medjutim kad pogledas i kod njih i kod nas se utakmica igra pred skoro slicnim brojem gledalaca. A nas kod njih 1500 a njih kod nas 4000. Pa nije udure, realno.. i pgotovo u ovoj situaciji, kad nema Hordi.. sto bi to oni napunili citav jug molim te? Zato je i ispalo njesra oko ulaznica. Zato im i nius htjeli dati zapad itd itd.Hajdeee je napisao/la: ↑12 maj 2023, 17:16Matematika, procenti, brojke...reciprocitet u broju karata!!!!!
Jeste li nepismeni.
- 1 9 4 6 -
Ko je ova grand opajdara i kakve ona veze ima s fudbalom i derbijem...
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ne pravim se brate budala, oprosti. Koji odredjeni ljudi? Pa ja sam cuo lika pored mene koji se pita, nakon citija na Kosevu, dok smo jos na stadionu, sto se proziva trener. I ja mu odgovorim da mi je vaznije da su Horde tu nego on. Jedan od primjera. Nepotrebna je tolika sujeta brate moj.BordoBBoja je napisao/la: ↑12 maj 2023, 17:22Nije se skandiralo jer bi odredjeni ljudi odmah krenuli samrati da se spomenuo mirza ili kurvahLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑12 maj 2023, 17:02to skandiranje treba neko povesti, a i to skandiranje nastane iskljucivo radi uzbudjenja na terenu. Nikakvo organizovanje, ekipi je trebala podrska i to se vidjeli iz aviona protiv listice, ali atmosfera je bila pozorisna Sve dok nismo dali gol za 2:1 pa nastade erupcija odusevljenja. U takvoj atmosferi docekasmo i kraj utakmice. I sto je pohvalno, ispostovala se 24a minuta i nas brat Puljic Vedran. Tako da nisi mogao ocekivati neko org tjeranje doticnih, da je bio kojim slucajem negativan rez po nas, pitao bih te ja da li bio cuo skandiranje.BordoBBoja je napisao/la: ↑12 maj 2023, 16:58
Nemoj da seres da bi neko osim hordi i 20% mavijaca to skandirao
A ti se budala lravi, znas dobro o cemu pricam
Trebamo dobiti veceras aBd
- 1 9 4 6 -
Znaci po tome sve sto navijaci zele on ce uraditi kontra samo kako bi ispao mangup i pokazao da mu navijaci nece voditi klub, e jest mangup nema sta.bordobijeli je napisao/la: ↑12 maj 2023, 17:14Tjerali smo Dinu, Valentina, Ibraka, Sabrinu, Baljka itd itd sve su to neke borbe a kad pogledaš sta si dobio, dodju neki drugi mozda i gori i opet borba. Stalno neka borba, bojkot. To je vise postalo normalno boriti se protiv uprave a u suštini Tan i Mirvic su glavni i sve se pitaju. Meni je ovo sad borba Mirvica i Tana koliko su spremni da trpe pritiske navijaca. Mirvic sutra moze reći Ayla nisi vise u klubu al jednostavno ne zeli da mu navijaci vode klub. Torcida je kupila dionice i pitaju se mnogo u klubu to je jedino ispravno rijesenje. Ni meni se Ajla ne svidja i njezine izjave al ovaj nacin borbe nije dobar.Hztesanj je napisao/la: ↑12 maj 2023, 16:58Kakvi mentoli ovdje imaju profile i pisu, ovo je samo jedna utakmica debili, derbi kao i svaki do sad sto je bio samo malo veci ulog, pa sve i da oni dobiju opet ne znaci da ce oni u europu a mi ne...Bitka koju vode momci sa sjevera je bitka koja traje od pocetka ove polusezone i bitna koja ce trajat dok se ova **** ne istjeraju iz kluba, a onaj koji misli da je tim momcima drago sto veceras nisu tu je mentalno zaostao, ali ponavljam vaznija je ova bitka i buducnost kluba od jedne utakmice pa ne znam s kim se igrala...
Yebem te željo !!!
Milion humanitarnih akcija, milion gostovanja sirom svijeta i sirom BiH, milion organizovanih koreografija parola i svega na sta su svi svršavali poslije, milion akcija odlazaka na trening davanje podrske svima, da ne govorim o troskovima za to sve itd itd...I sad ja trebam popljuvat te momke a dati podrsku nekom debelom tipu iz Hrasnice koji glumi Billy the Kid-a ili jos gore ovoj "gospođi" koja je do jucer bila navijac manjeg sarajevskog kluba...
Oni sutra da odluce promjeniti boje kluba koji zivi vec 77. godina vi bi rekli pa sta ima veze bitno je da ulaze pare, tacno sto kaze ovaj brat Hajdee nije ni cudo sto SDA vlada ovdje 30+ godina
12. igrač kluba iz Titove 38b
Das im sektor juga i sektor zapada, kao proslih par puta. Ispunjena kvotu u procentima, koji ce onda nama omoguciti na gostovanju 1500 umjesto 500.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑12 maj 2023, 17:22da nas dodje sigurno svaku utakmicu 27k pa bi i imao smisla taj reciprocitet. Medjutim kad pogledas i kod njih i kod nas se utakmica igra pred skoro slicnim brojem gledalaca. A nas kod njih 1500 a njih kod nas 4000. Pa nije udure, realno.. i pgotovo u ovoj situaciji, kad nema Hordi.. sto bi to oni napunili citav jug molim te? Zato je i ispalo njesra oko ulaznica. Zato im i nius htjeli dati zapad itd itd.Hajdeee je napisao/la: ↑12 maj 2023, 17:16Matematika, procenti, brojke...reciprocitet u broju karata!!!!!
Jeste li nepismeni.
Je li tebi isto da nas dole bude 500 ili 1500?
A svi bacaju drkicu na klipove navijanja, kadae ih pojede nas 1500 dole u kopu.
Poenta je borba za sto vise karata za sebe, ne za njih. Kako okrecete tu pricu tako.
Das li im 5%, tu je kraj price, znas da ti ide 500 i zdravo.
- FKS -
- feniksptica
- Kontakt:
Los potez uprave.
Los tajming Hordi za objavu.
Los tajming Hordi za objavu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Hztesanj je napisao/la: ↑12 maj 2023, 17:25Znaci po tome sve sto navijaci zele on ce uraditi kontra samo kako bi ispao mangup i pokazao da mu navijaci nece voditi klub, e jest mangup nema sta.bordobijeli je napisao/la: ↑12 maj 2023, 17:14Tjerali smo Dinu, Valentina, Ibraka, Sabrinu, Baljka itd itd sve su to neke borbe a kad pogledaš sta si dobio, dodju neki drugi mozda i gori i opet borba. Stalno neka borba, bojkot. To je vise postalo normalno boriti se protiv uprave a u suštini Tan i Mirvic su glavni i sve se pitaju. Meni je ovo sad borba Mirvica i Tana koliko su spremni da trpe pritiske navijaca. Mirvic sutra moze reći Ayla nisi vise u klubu al jednostavno ne zeli da mu navijaci vode klub. Torcida je kupila dionice i pitaju se mnogo u klubu to je jedino ispravno rijesenje. Ni meni se Ajla ne svidja i njezine izjave al ovaj nacin borbe nije dobar.Hztesanj je napisao/la: ↑12 maj 2023, 16:58Kakvi mentoli ovdje imaju profile i pisu, ovo je samo jedna utakmica debili, derbi kao i svaki do sad sto je bio samo malo veci ulog, pa sve i da oni dobiju opet ne znaci da ce oni u europu a mi ne...Bitka koju vode momci sa sjevera je bitka koja traje od pocetka ove polusezone i bitna koja ce trajat dok se ova **** ne istjeraju iz kluba, a onaj koji misli da je tim momcima drago sto veceras nisu tu je mentalno zaostao, ali ponavljam vaznija je ova bitka i buducnost kluba od jedne utakmice pa ne znam s kim se igrala...
Yebem te željo !!!
Milion humanitarnih akcija, milion gostovanja sirom svijeta i sirom BiH, milion organizovanih koreografija parola i svega na sta su svi svršavali poslije, milion akcija odlazaka na trening davanje podrske svima, da ne govorim o troskovima za to sve itd itd...I sad ja trebam popljuvat te momke a dati podrsku nekom debelom tipu iz Hrasnice koji glumi Billy the Kid-a ili jos gore ovoj "gospođi" koja je do jucer bila navijac manjeg sarajevskog kluba...
Oni sutra da odluce promjeniti boje kluba koji zivi vec 77. godina vi bi rekli pa sta ima veze bitno je da ulaze pare, tacno sto kaze ovaj brat Hajdee nije ni cudo sto SDA vlada ovdje 30+ godina
haha nije dzaba ona, gdje ces krivu Drinu ispraviti.. ee ebi ga sad, mi mijesamo sportski dio, navijacki, menadzment, kruske i jabuke, sujeta prisutna pofino i idemo iz krajnosti u krajnost.
Nije to furanje mangupa, tako jednostavno funkcionise svaka institucija, firma, ako mislis da i dalje funkcionise. Ako ces dovesti sve, a neko je vec jednom doslovno tako napisao, od redara, cistacice, domara, racunovodje, radnika na kasi, radnika u skladistu i da oni usaglase misljenje kako da firma radi, kako dap osluje.. pa znas gdje ta firma postoji? NIGDJE. Mozda da anketu na utakmici pusti, kojeg ce igraca dovesti pa da mi svi biramo. Tako i direktora i sve redom.
- 1 9 4 6 -
Koliko je karata pusteno u prodaju, kolika se ocekuje posjeta ?
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Hordas1990, VolimoSarajevo i 33 gosta.