kad god padne pred mec, mi uzimamo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
kad god padne pred mec, mi uzimamo
Mozes misliti da ajla izadje u javnost i kaze gasimo se, treba nam pomoc, tacno bi se ugasili. Skretnicare pljackaju na svakom koraku, prave budalama, ali ljudi su uz klub, orilo gorilo.
Vidi burazeru kad je Mirza postavljen za trenera glavu dam 80 % navijaca je bilo protiv,ne bitno tribina.
A sinoc se htjeli po ubijatiamypitar je napisao/la: ↑12 maj 2023, 16:08Evo i Manijaci podrzavaju saopstenje HZ sve ode u tri lijepe.bordobijeli je napisao/la: ↑12 maj 2023, 15:54Mi kao ne trebamo doci na stadion al borimo se da manijaci dodju u sto vecem broju. Ovo je sve otišlo u pm
Slazem se s vama. Uvijek smo se borili da i oni ne dobiju komociju na jugu i citav jug jer su nama smanjili prostor na sjeveru i istoku Grbavice a sad kritikujemo sto im se ne da vise prostora....Krste11 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 16:19Taman htio napisatiZutti je napisao/la: ↑12 maj 2023, 15:51Znamo svi da su iz udruzenja jedva docekali da popljuju bilo koji potez uprave. Da smo im dali cijeli jug islo bi saopštenje u kojem se pljuje nekompetentna direktorica koja je dala gradskom rivalu cijeli jug, a mi na Grbavici uprkos nasim zahtjevima godinama dobijamo 1500 ulaznica. Ko kaze da se ne bi pljuvalo da im se jug dao ili je glup ili se pravi lud.
Kakvim pptezom? Mozda si cuo da smo nekad bojkotovali Grbavicu,znas li razloge? Tretiraju te kao stoku,daju ti lafo 1500 karti a ondje moze stati 800 ljudi,trebalo im je dati pola juga i prodat 5000 karti
Nemoj da seres da bi neko osim hordi i 20% mavijaca to skandiraobordobijeli je napisao/la: ↑12 maj 2023, 16:44Bojkotujes utakmicu pozivaš svoje navijace da ne idu na utakmicu a tražiš da protivnički navijaci dobiju sto vise karti. Moliš da bude pljusak i kiša sve to radi par prolaznika u klubu. Niko me ne moze ubijediti da je to ispravno, puno vecu snagu bi pokazali da je veceras 3500 na sjeveru i kad na kraju pobijedimo da svi u glas zapjevamo Ayla odlazi
bordobijeli je napisao/la: ↑12 maj 2023, 16:44Bojkotujes utakmicu pozivaš svoje navijace da ne idu na utakmicu a tražiš da protivnički navijaci dobiju sto vise karti. Moliš da bude pljusak i kiša sve to radi par prolaznika u klubu. Niko me ne moze ubijediti da je to ispravno, puno vecu snagu bi pokazali da je veceras 3500 na sjeveru i kad na kraju pobijedimo da svi u glas zapjevamo Ayla odlazi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.