FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
**** ajlu, cigane, karte i saopstenja. Igramo vaznu utakmicu, na to se fokusirati. Do sljedeceg derbija ko ziv ko mrtav
-
- Kontakt:
Mi kao ne trebamo doci na stadion al borimo se da manijaci dodju u sto vecem broju. Ovo je sve otišlo u pm
- egocentrik
- Kontakt:
Istina je negdje između, da su htjeli belaj dosli bi dok je gro grupe tu.guadalupe je napisao/la: ↑12 maj 2023, 15:52Dixy29 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 15:47BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 15:41Je li iko upoznat sa sinocnjim desavanjima oko Udruzenja, je li kakva frka ispala sa murijom, sa tm, ili izmedju sebe ?!
Oni dosli nasi se nisu pojavili
Hahahah koliko su ovdje ljudi protiv Hordi zbog Mirze i Ajle, poceli i lazi u korist gurbeta da pisu.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Informacije s lica mjesta govore drugacijeDixy29 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 15:47BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 15:41Je li iko upoznat sa sinocnjim desavanjima oko Udruzenja, je li kakva frka ispala sa murijom, sa tm, ili izmedju sebe ?!
Oni dosli nasi se nisu pojavili

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Hoce li ispred stadiona karta biti 5 ili 10
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
bilo bi tako. kakva god da je odluka donesena naisla bi na iste komentare. Ha dobili citav jug ha dobili 1850 ulaznica.amypitar je napisao/la: ↑12 maj 2023, 15:51Pa kosku su nam bacili.bordobijeli je napisao/la: ↑12 maj 2023, 15:33Umjesto da pricamo o dobroj formi, utakmici, derby nabrijavanje, dobra atmosfera. Mi bitke vodimo izmedju sebe, treba bojkot, ne treba. Samo se djelimo a sve nas manje.
Svaki derbi isto,ali samo kad mi imamo bolju ekipu kad smo favoriti.I prije su imali istu brojku nisu pravili frku.Jednostavno mi smo sami sebi najveći dusmani.
Ne branim ni jednu stranu,ali recimo da smo im dali jug,bilo bi dali cijeli jug ,a mi se tamo gužvamo.Garantujem da bi opet bila debata.Jednostavno mi svoje ne volimo i ne cijenimo koliko bi trebalo.
Uspjeli su već sad da nam.naruse pozitivnu atmosferu ipred derbi ,i ja im.na tome kapu skidam.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- ElCartel11
- Kontakt:
Kakvo narusavanje atmosfere, mozda na forumu. Al nije da to ovdje nismo navikli, kad je dobro idu 2 stranice, kad je lose idu 22.amypitar je napisao/la: ↑12 maj 2023, 15:51Pa kosku su nam bacili.bordobijeli je napisao/la: ↑12 maj 2023, 15:33Umjesto da pricamo o dobroj formi, utakmici, derby nabrijavanje, dobra atmosfera. Mi bitke vodimo izmedju sebe, treba bojkot, ne treba. Samo se djelimo a sve nas manje.
Svaki derbi isto,ali samo kad mi imamo bolju ekipu kad smo favoriti.I prije su imali istu brojku nisu pravili frku.Jednostavno mi smo sami sebi najveći dusmani.
Ne branim ni jednu stranu,ali recimo da smo im dali jug,bilo bi dali cijeli jug ,a mi se tamo gužvamo.Garantujem da bi opet bila debata.Jednostavno mi svoje ne volimo i ne cijenimo koliko bi trebalo.
Uspjeli su već sad da nam.naruse pozitivnu atmosferu ipred derbi ,i ja im.na tome kapu skidam.
Igraci sa ovim i onako nemaju veze tako, da je atmosfera medju njima vjerovatno na vrhuncu. Ali trebaju uci hladne glave u derbi i nesrljati bezveze. Zeljkan ne zna igrati na postavljenu odbranu zato je i prosuo kuci bodove protiv Igmana i Tuzle, a dobio recimo Široki i Velež koji su se dosli nadigravati.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Dosli, vidjeli i pobjegliegocentrik je napisao/la: ↑12 maj 2023, 15:55Istina je negdje između, da su htjeli belaj dosli bi dok je gro grupe tu.

Nije korektno prema Želji i manijacima ali s obzirom na praznu sjevernu tribinu sasvim logična odluka rukovodstva FK Sarajevo.
Sta su trebali, dozvoliti da se napuni južna tribina komplet plavom bojom i da se osjećaju da igraju kao na domaćem terenu?!
Ovakvoj odluci su kumovali Hz i to je činjenica. Saopćenje je samo jos jedan jadan potez u nizu.
A ovo je svakako dobar potez Zelje izvan terena...da li ce im i koliko dobra donijeti, vidjet ćemo večeras.
Sta su trebali, dozvoliti da se napuni južna tribina komplet plavom bojom i da se osjećaju da igraju kao na domaćem terenu?!
Ovakvoj odluci su kumovali Hz i to je činjenica. Saopćenje je samo jos jedan jadan potez u nizu.
A ovo je svakako dobar potez Zelje izvan terena...da li ce im i koliko dobra donijeti, vidjet ćemo večeras.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 12 maj 2023, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Hajdeeeee Sarajevoooo 

Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 12 maj 2023, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i Manijaci podrzavaju saopstenje HZ sve ode u tri lijepe.bordobijeli je napisao/la: ↑12 maj 2023, 15:54Mi kao ne trebamo doci na stadion al borimo se da manijaci dodju u sto vecem broju. Ovo je sve otišlo u pm
Pa to sam i rekao ; Sad je sunce

Naoblaka se razbija,bice jos poneki pljusak ali sve vedrije.
Ispravna odluka uprave kluba, kada oni nama budu dali cijeli sjever i oni će dobiti jug cijeli. Pa dobiju više ulaznica nego mi, štampaš 15 milja šta hoće trećinu da dobiju.
Samo me interesuje da li ce Manijaci ovako pljuvati po svojoj upravi ako mi na Grbavici dobijemo 600 karata
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Najavljen pljusak u 20h
Taman htio napisatiZutti je napisao/la: ↑12 maj 2023, 15:51Znamo svi da su iz udruzenja jedva docekali da popljuju bilo koji potez uprave. Da smo im dali cijeli jug islo bi saopštenje u kojem se pljuje nekompetentna direktorica koja je dala gradskom rivalu cijeli jug, a mi na Grbavici uprkos nasim zahtjevima godinama dobijamo 1500 ulaznica. Ko kaze da se ne bi pljuvalo da im se jug dao ili je glup ili se pravi lud.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.