100%egocentrik je napisao/la: ↑12 maj 2023, 14:10Nisu sve hz za bojkot, u trenucima kad sve grupe napreduju, kad pyro show je sve inovativniji mi stagniramo i to svakog navijaca boli. Ovo je prva borba hz koju smo izgubili kakav god ishod bio....

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
100%egocentrik je napisao/la: ↑12 maj 2023, 14:10Nisu sve hz za bojkot, u trenucima kad sve grupe napreduju, kad pyro show je sve inovativniji mi stagniramo i to svakog navijaca boli. Ovo je prva borba hz koju smo izgubili kakav god ishod bio....
pogotovo derbi plus odlucujuca tekma za evropuSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑12 maj 2023, 14:10Nikad mi nece bit jasno kako je ljudima draze gledat sam na fotelji tekmu i slusat one mrtve komentatore ala Ploco nego otici na tekmu i izgrmit do pobjede zajedno sa svojim navijacima.
Momak koji je protiv Tuzle dijelio letke Hz za bojkot, protiv Sirokog bio na istokuegocentrik je napisao/la: ↑12 maj 2023, 14:10Nisu sve hz za bojkot, u trenucima kad sve grupe napreduju, kad pyro show je sve inovativniji mi stagniramo i to svakog navijaca boli. Ovo je prva borba hz koju smo izgubili kakav god ishod bio....
Jest, mrsav i visok cesto u kacketu bude.moreno123 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 12:54Mire, mrsavi covjek koji je bio vodja prije 7-8 godina? Jos uvijek je znaci u hordama?Cora1946 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 23:03Bilo je fino raje. Napravio se špalir za igrače kod sjevera, krenuli su s bakljama, otpjevalo se par pjesama, Mire je sve predvodio. Prvo sam mislio da će biti samo kod parkinga. Onda je neko dao informaciju da se ulazi na sjever i da će biti trening a na kraju je ispalo da su momci zavrsili sa treningom i onda izasli ispred i dosli kod sjevera. Sve u svemu fin se hajc napravio za igrace i sigurno ce biti dodatni motiv, poslije toga su se navijaci uputili u udruzenje.
Previše ti filmova gledaš munjo, kakvo snimanje šta pričašPitar6785 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 14:23Sta ako se 5 milja sa istoka i 1 milja sa zapada prebaci na Sjever.. uzmu transparente hz..
Dali bi horde posle utakmice tukle iste radi zarobljavanje njihove teritorije..
Pricalo se da su snimali ljude koji su dolazili na tekme da bi ih pogradu jednog po jednog vaspitavali.. podrzavam hz u 95% ali u ovom bojkotu ih ne podrzavam
Al cu ih podrzavat posle 33 kola da cicak uzme i titulu
Oooooooo zeljana evo izvadio sam ga dodji da budes je b a na, oo zeljana sa juzne strane p i c k e ****
4:0
Dace gulas go
Pitar6785 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 14:23Sta ako se 5 milja sa istoka i 1 milja sa zapada prebaci na Sjever.. uzmu transparente hz..
Dali bi horde posle utakmice tukle iste radi zarobljavanje njihove teritorije..
Pricalo se da su snimali ljude koji su dolazili na tekme da bi ih pogradu jednog po jednog vaspitavali.. podrzavam hz u 95% ali u ovom bojkotu ih ne podrzavam
Al cu ih podrzavat posle 33 kola da cicak uzme i titulu
Oooooooo zeljana evo izvadio sam ga dodji da budes je b a na, oo zeljana sa juzne strane p i c k e ****
4:0
Dace gulas go
bordobijelisampion je napisao/la: ↑12 maj 2023, 14:27Alright, here's a prediction for tonight's match between FK Sarajevo and NK Željezničar: I predict that FK Sarajevo will win the match with a score of 2-1, with goals from Džemal Berberović and Aladin Šišić. Evo Chat GPT šta kaže![]()
bordobijelisampion je napisao/la: ↑12 maj 2023, 14:27Alright, here's a prediction for tonight's match between FK Sarajevo and NK Željezničar: I predict that FK Sarajevo will win the match with a score of 2-1, with goals from Džemal Berberović and Aladin Šišić. Evo Chat GPT šta kaže![]()
spezial je napisao/la: ↑12 maj 2023, 14:44bordobijelisampion je napisao/la: ↑12 maj 2023, 14:27Alright, here's a prediction for tonight's match between FK Sarajevo and NK Željezničar: I predict that FK Sarajevo will win the match with a score of 2-1, with goals from Džemal Berberović and Aladin Šišić. Evo Chat GPT šta kaže![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hoce li odbranit Bandovic penal![]()
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Amazon [Bot], Amidzaa, Arhitekt, BABA1978, epidemija, Fouzi1, Kabinet1987, mosarajvosa83 i 80 gostiju.