RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
treba napraviti statistiku od broja kupljenih clanskih karata odakle su ljudi
koliko ima dijaspore,koliko "Mostaraca" i ostalih
koliko ima dijaspore,koliko "Mostaraca" i ostalih
Ukupno ima 3700
Vjerovatno
BiH: 2000
Dijaspora: 1700
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Kontam da mu ne bi bilo mrsko tako neštoStarmoCity je napisao/la: ↑12 maj 2023, 12:27Stefo bulicu izdrkam i tebi i fedji po faci. Jako ste bitni i jedan i drugi.

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ima li kakvih novosti u vezi ozljeda, da li igraju danas Haskic i Hrkac?
MostarskiSin je napisao/la: ↑12 maj 2023, 10:42Ja mislim da 50% ovih ljudi nije uplatilo ni blizu 1000KM, pogotovo ove poslijeratne “legende kluba”
Sta ce uplatit. Pojedini sa ove slike tu objavljene duzni i Bogu i narodu.
Znam da je Durakovic uplatio i svaka mu cast bez obzira sto u masu stvari sere ko foka.
Vrijednije mi je 1000 KM od ljudi koji rade za obicnu platu vec 10.000 KM od onih koji daju tudje pare, drzavne i slicno.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Postoji li neki bolji sportski forum u BH ili je ovo vrh?
Odron. Pola vijesti ko ga Šakiri stavlja a poruke
. Većinom maloljetni i maloumni. Nemoguće ući ni na Rođeni...Ako neko ima link zahvalan.
Odron. Pola vijesti ko ga Šakiri stavlja a poruke

Ne znam ko je tom benevreku dao mjesto u svecanoj lozi da sjedi.StarmoCity je napisao/la: ↑12 maj 2023, 12:27Stefo bulicu izdrkam i tebi i fedji po faci. Jako ste bitni i jedan i drugi.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
Feđa nije pozvan a da je pozvan sigurno bi se odazvalo.Trebao je dobit poziv ipak je on najuspješniji poslijeratni trener Veleža bez obzira na sve.
-
- Kontakt:
Vjerovatno mislimo na istog lika koji je duzan i Bogu i narodu.mostar_mo je napisao/la: ↑12 maj 2023, 13:14MostarskiSin je napisao/la: ↑12 maj 2023, 10:42Ja mislim da 50% ovih ljudi nije uplatilo ni blizu 1000KM, pogotovo ove poslijeratne “legende kluba”
Sta ce uplatit. Pojedini sa ove slike tu objavljene duzni i Bogu i narodu.
Znam da je Durakovic uplatio i svaka mu cast bez obzira sto u masu stvari sere ko foka.
Vrijednije mi je 1000 KM od ljudi koji rade za obicnu platu vec 10.000 KM od onih koji daju tudje pare, drzavne i slicno.
Nedavno ga pita covjek da iznese svoje misljenje o Velezu, kaze kakav Velez raspali se dabogda i ispali u cetvrtu ligu. Stisli dugovi a ne moze primirisati klubu pa mu svak kriv. I onda se taj isti lik pojavi sinoc kao veliki navijac Veleza

@OnlyLeft izgleda da cemo docekati da vidimo Muminovica od prve minute danas
RAja pustimo prošlu noć. Okrenimo se Igmanu danas! Pobjeda je imperativ! musvdg
Kad se guzicom zatvore vrata onda ne možeš očekivati da se opet otvore.Mogao je kao čovjek otići i niko mu nebi prigovorio!Međutim on je otišao u momentu kad smo trebali skalpati ekipu za Evropu,čekao do zadnjeg dana!E pa ne može tako !A što se tiče navijača niko ga i ne gleda više,bio je protiv Borca na Dedari sa Trnovcem i niko ništa,nije mu se 5 ljudi javilo!Metalac je napisao/la: ↑12 maj 2023, 14:03Feđa nije pozvan a da je pozvan sigurno bi se odazvalo.Trebao je dobit poziv ipak je on najuspješniji poslijeratni trener Veleža bez obzira na sve.

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Muminović napokon 

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Da li zna neko da li su medjugorci nama duzni da plate naknadu za stetu nanesenu bakljama na hibridu na posljednjem derbiju, obzirom da smo mi onda sjecam se imali rok neki da platimo poslije paljenja stolica?
19V22
Mislim da nije to disciplinska komisija još rješavala. Vjerovatno će biti objavljeno na svim portalima kada bude. Ako ništa, da se malo podignu tenzije...
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
-
- Kontakt:
……………………………Hadzikic
Muminovic - Karamarko - Zeljkovic - Cukovic
………………………Prses - Vehabovic
………………Dejanovic - Laus - Andjusic
……………………………Haskic
Bit ce nam zeznuto na skoku, to nas moze kostati bodova. Kod nas najveci sa Zeljkovic 184cm, ostala trojica nemaju ni 180cm a s druge strane Ramic i Ahmetovic
Muminovic - Karamarko - Zeljkovic - Cukovic
………………………Prses - Vehabovic
………………Dejanovic - Laus - Andjusic
……………………………Haskic
Bit ce nam zeznuto na skoku, to nas moze kostati bodova. Kod nas najveci sa Zeljkovic 184cm, ostala trojica nemaju ni 180cm a s druge strane Ramic i Ahmetovic
Zadnja izmjena: MostarskiSin, dana/u 12 maj 2023, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
To "pun stadion" nije ni na derbiju protiv Željezničara i Zrinjskog bio pa kako će tek onda biti pun protiv Igmanaaimar21 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 10:00Crvena noć prošla, nadam se da je klub ispunio zacrtani cilj. Bilo je ljudi što su bili tu, a nisu trebali biti, a isto tako je bilo onih koji su trebali biti, a nisu...
Okrenimo se Igmanu. Nadam se danas tri boda, pun stadion i bez kiše. Najbitnije od svega, bez povreda... Ne smijemo dopustiti sebi da nam se povrijedi još neki igrač iz udarne postave. Bukvalno nećemo imati sa kim igrati. Neće biti nimalo lako, Igman je sve osim naivan.
Nisam mislio "pun" kao protiv Igmana kad smo ušli u PL. Sve preko 4000 je dosta solidno. Ja znam da ću ja biti...1981ultra je napisao/la: ↑12 maj 2023, 15:28To "pun stadion" nije ni na derbiju protiv Željezničara i Zrinjskog bio pa kako će tek onda biti pun protiv Igmanaaimar21 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 10:00Crvena noć prošla, nadam se da je klub ispunio zacrtani cilj. Bilo je ljudi što su bili tu, a nisu trebali biti, a isto tako je bilo onih koji su trebali biti, a nisu...
Okrenimo se Igmanu. Nadam se danas tri boda, pun stadion i bez kiše. Najbitnije od svega, bez povreda... Ne smijemo dopustiti sebi da nam se povrijedi još neki igrač iz udarne postave. Bukvalno nećemo imati sa kim igrati. Neće biti nimalo lako, Igman je sve osim naivan.

City of sunshine... MUSVDG
Bgmi radni dan, ruzno vrijeme,protivnik ne mnogo atraktivan sumnjam u neku dobru brojku nazalost.aimar21 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 15:45Nisam mislio "pun" kao protiv Igmana kad smo ušli u PL. Sve preko 4000 je dosta solidno. Ja znam da ću ja biti...1981ultra je napisao/la: ↑12 maj 2023, 15:28To "pun stadion" nije ni na derbiju protiv Željezničara i Zrinjskog bio pa kako će tek onda biti pun protiv Igmanaaimar21 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 10:00Crvena noć prošla, nadam se da je klub ispunio zacrtani cilj. Bilo je ljudi što su bili tu, a nisu trebali biti, a isto tako je bilo onih koji su trebali biti, a nisu...
Okrenimo se Igmanu. Nadam se danas tri boda, pun stadion i bez kiše. Najbitnije od svega, bez povreda... Ne smijemo dopustiti sebi da nam se povrijedi još neki igrač iz udarne postave. Bukvalno nećemo imati sa kim igrati. Neće biti nimalo lako, Igman je sve osim naivan.![]()
I da RA najvjerovatnije opet vozom iako je najavljivano da nema sanse da se vozom ide
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.