Najjace mi je kad kazu igrali za Velez kad je najteze bilo.

Inace su mogli igrat gdje hoce...Real i Barca se otimali za njih u tim vremenima

Vela tu ne pripada.
Ovo je najvažnija informacija.
Legende kluba
Samo bi se osvrnuo na ovaj zadnji pasus, velikom broju ljudi nije mjestu u Velezu niti bilo kakvim manifestacijama vezane za Velez. Prvenstveno jer njih boli k za Velez, jedina utakmica u zadnjih 10 godina na koju su dosli je bila protiv Elfsborga, a neki nisu ni tu. Ne trbeba primjenjivati dvostruke arsine, dosli su radi slikanja, licne promocije i licnih interesa, pa ako je vec tako msm da je trebalo poslati Dudicu pozivnicu, makar da mi svoj dio ispunimo gospodski.ZauvijekSamoVelez je napisao/la: ↑12 maj 2023, 00:16Da je razlog bio ljubav prema drugom klubu ja mislim da bi se tako izjasnio i otisao i niko mu zbog toga ne bi zamjerio. Nije to bilo bas tako.JimmyPage je napisao/la: ↑12 maj 2023, 00:02A ne znam, ja ne bih baš tek tako otpisivao ljude koji su obilježili put Veleža ka uspjehu, naročito taj prvi trofej kupa koji je toliko važan u novijoj historiji.ZauvijekSamoVelez je napisao/la: ↑11 maj 2023, 23:49
To je tacno, puno je on dao Velezu i veliko mu hvala na tome.
Ali je isto tako i Velez puno dao njemu i da mu nismo dali sansu ko zna bi li i dan danas bio ista vise od trenera za Federalnu odakle je i dosao.
Niti smo mi duzni njemu niti je on duzan nama, nek mu je sa srecom ali u nekom drugom klubu.
To što lik ne navija primarno za Velež nego neki drugi klub ne znači da ga treba tek tako otpisati. Pokazao je mnogo puta i emociju, a sad što više voli Sarajevo jbiga...
Malo se postavljali finansijski uslovi, pa se trazili neki igraci, pa kad se sve ispunilo onda eh ne bi ja...pa malo zavlacis klub mjesec dana, pa odes pred Evropu kad je najvaznije, pa povuces jos strucni stab za sobom, a nas interes iskoristis da ti se podeblja ugovor u Sarajevu.
Meni to i ne izgleda kao neki transfer iz ljubavi i te neke emocije mi sad i ne izgledaju bas toliko iskreno kao tad.
Zlatnim slovima upisan u historiju Veleza, svi cemo pamtiti kakve je uspjehe napravio. A i ovo drugo trebamo pamtiti zbog cega je jasno da njemu nije mjesto u Velezu niti u bilo kakvim manifestacijama vezanim za nas klub.
Drugo i drugo niko ne zna da li je Feđa možda i bio pozvan,ali nije došao.
Pisao si sinoć kako stefanel kmeči,de pošalji može i u pp.
Ok ide ppEspiritosanto je napisao/la: ↑12 maj 2023, 10:16Pisao si sinoć kako stefanel kmeči,de pošalji može i u pp.
Volim ga čitati![]()
ra1981 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 10:35Kako Stefo lagano baci kost i glavna tema postade Feđa Dudić i gosti na Crvenoj Noći. Ne nasjedajte ljudi na gluposti, što neko reče ovo je donatorska noć i nadamo se da je UO ispunio ciljeve. Imamo danas jako važnu utakmicu. Slijedeće sedmice najvažniju utakmicu sezone, a nama glavni problem jeli Feđa dobio pozivnicu ili nije.
I meniAdo1922 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 10:18Ok ide ppEspiritosanto je napisao/la: ↑12 maj 2023, 10:16Pisao si sinoć kako stefanel kmeči,de pošalji može i u pp.
Volim ga čitati![]()
Dobro mislišMostarskiSin je napisao/la: ↑12 maj 2023, 10:42Ja mislim da 50% ovih ljudi nije uplatilo ni blizu 1000KM, pogotovo ove poslijeratne “legende kluba”
Apsolutno, ne zaslužujemo mi ni stadion ni jak klub, ništa!Samo smo jaki kad treba srat po klubu!Eto da vidimo danas koliko će bit ovih pametnjakovića doći! Ljudi nema više socijalizma,za svaki fenig se mora dobro namučiti da dođe u klub,a to zahtijeva nekad da se rade stvari koje se mnogima ne sviđaju!!!Šta treba uvesti halal certifikat za sponzore pa da pojedinci budu zadovoljni!!!!CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑12 maj 2023, 11:39Treba se pokupit Kevelj sa ovom upravom nismo mi ni zasluzili bolje. Naprave ljudi vece druzenja s ciljem da se zakopaju ratne sjekire i da se pomogne klubu jer jedino zajednickim snagama mozemo nesto i odmah objektivna mostarska publika baca na vagu koliko je ko uplatio i ko je trebao biti na crvenoj noci![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.