Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sir Matt
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Sir Matt » 01 mar 2011, 18:02

jessus123 je napisao/la:
Sir Matt,ja da sam na tvom mjestu potrpao bi se debelom dekom i nikad vise nikad ne bi nist ni napisao na forumu.A sto se mene tice,da sam ja moderator ovdje,davno bi ti meni bio poslan vec u banovice na 7 dana ;)
Kvaka je u tome što ti opšte ne bi bio mod jer ne znaš pravila . Nađeš Džekine mane , dobijaš ban . :? Krasno . :mrgreen:
Link za najboljeg , ne najskupljeg bre . :D
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 01 mar 2011, 18:04

Nije Dzeko kostao 32 miliona eura,nego 37 milona,a da je naskuplji na prostoru bivse Jug,to je svakako.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 01 mar 2011, 18:10

Men je stari jos davno pric'o da je Savicevic najbolji sa ovih prostora.Ja nazalost nisam im'o prilike da ga gledam u najboljim danima :)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 mar 2011, 18:10

@Sir Matt,

Jesi li pronaš'o mane? - Jesi. Eh, a onda si kreno sa omalovažavanjem Džeke te poređenjem istog sa nekim igračima koji igraju u Jelen Ligi(ako se ne varam, u pitanju je bio igrač Čukaričkog). Dakle, to su 2 različite stvari. Stvarno trollaš temu do krajnje granice. Niko nikada neće dobiti ban zbog toga što napiše nešto protiv Edina ili bilo kojeg drugog našeg reprezentativca pa i selektora :mrgreen: . Pobogu, ovo je demokratska država, a samim tim i demokratski forum. No, tvoj problem je, ponavljam se al' moram, što si teški troller(stojim iza svojih riječi). Eh, najviše mi je krivo što se drugi forumaši upuštaju u diskusiju s tobom, al' valjda će i oni shvatiti onu:"don't feed the troll", te će te ubuduće ignorisati. U svakom slučaju, do sljedećeg citiranja, @Paja III(imamo @Paju, te @Edina kao @Paju II).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 01 mar 2011, 18:35

Nisam troller u biti , nisam toliki patriota da bih mogao gutati kilometre gluposti napisane na ovom pdfu protkane time da pišu emocije a ne zdrav razum . Uvijek ću se naći tu na temi ako vidim da se piše neistina , ako to krši pravila onda neću , pošto znam da ne krši , šta vam mogu . slika

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 01 mar 2011, 18:38

Sta ti je zapravo cilj trapistu ?

Kazes ne valja Dzeko,ok je li moras ponoviti to sto puta ?

Vidis da te niko ne benda ni 2%,mora da te svi izbacuju iz drustva pa ovdje prosipas pamet.Znaci prijedlog k'o najboljem prijatelju odi malo porazgovaraj sa nekim psihologom da se na kraju nebi ubio kad Dzeko uvali u Parisu za prolaz U Poljsku i Ukrajinu
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 01 mar 2011, 18:44

Megamon je napisao/la:Sta ti je zapravo cilj trapistu ?

Kazes ne valja Dzeko,ok je li moras ponoviti to sto puta ?

Vidis da te niko ne benda ni 2%,mora da te svi izbacuju iz drustva pa ovdje prosipas pamet.Znaci prijedlog k'o najboljem prijatelju odi malo porazgovaraj sa nekim psihologom da se na kraju nebi ubio kad Dzeko uvali u Parisu za prolaz U Poljsku i Ukrajinu
Pa nazalost mnogi ga bendaju, pa prvi i ti sa ovim postom. Da li vi mislite da njemu mozete promjeniti misljenje, jock to, prije cete ispraviti krivu Drinu, nego to uraditi.

Evo ovim putem pozivam vas sve da ovakve postove ignorisete.

Ja nemam nista protiv objektivnih kritika na racun Dzeke, nije ni Dzeko Bog sami, Messi ima mana, sto ih Dzeko ne bi imao, ali totalno ne objektivni postovi nisu potrebni da se komentarisu, jer takve osobe se hrane sa tim sto nekoga isprovociraju.

Eto toliko od mene na tu temu :).

DZEKO CAR :).
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 01 mar 2011, 19:23

Sir Matt je napisao/la:Nisam troller u biti , nisam toliki patriota da bih mogao gutati kilometre gluposti napisane na ovom pdfu protkane time da pišu emocije a ne zdrav razum . Uvijek ću se naći tu na temi ako vidim da se piše neistina , ako to krši pravila onda neću , pošto znam da ne krši , šta vam mogu . slika
jeli neistina da je proglasen igracem utakmice i u idealnom timu kola... ne trebas bit patriota nego samo realan ali ti si tu da pljujes kad mozes kad ne mozes uvuces se u misuju rupu...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 01 mar 2011, 19:35

Centre forward je napisao/la:Men je stari jos davno pric'o da je Savicevic najbolji sa ovih prostora.Ja nazalost nisam im'o prilike da ga gledam u najboljim danima :)
Nemaš pojma šta si propustio, Dejo je bio car! Po njegovom mišljenju Safet Sušić je najbolji igrač sa ovih prostora.
YNWA!

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 01 mar 2011, 19:59

nick je napisao/la:
jeli neistina da je proglasen igracem utakmice i u idealnom timu kola... ne trebas bit patriota nego samo realan ali ti si tu da pljujes kad mozes kad ne mozes uvuces se u misuju rupu...
I Rooneyev gol protiv Citya je najljepši gol koji si vidio za praćenja fudbala ali svejedno Rooney igra za goli Q .

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 01 mar 2011, 22:31

Ne znam sto se toliko paznje daje nekome ko upravo zbog iste valja neke gluposti !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 01 mar 2011, 22:35

KONGO je napisao/la:Ne znam sto se toliko paznje daje nekome ko upravo zbog iste valja neke gluposti !
a o kome vi to pisete?? :mrgreen: :mrgreen:
ne citam gluposti,,tako da nemam potrebe za komentarima i nekom raspravom,, 8-) 8-)
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 mar 2011, 23:56

Kad vidim Torresa kako igra u novom klubu,a pri tome nije mjenjao ligu i ucinak u ovih par tekmi,onda brat bratu za Dzeku mozes reci da se fino uklopio :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 02 mar 2011, 00:05

miky_hz je napisao/la:Kad vidim Torresa kako igra u novom klubu,a pri tome nije mjenjao ligu i ucinak u ovih par tekmi,onda brat bratu za Dzeku mozes reci da se fino uklopio :)
Bas sam to htio napisat. Torresa nigdje u ovih 4-5 utakmica. A niko nista ne spominje,samo se gleda kad Dzeko nije dao gul, fuj fuj.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

BANovici
Kontakt:

Post Postao/la BANovici » 02 mar 2011, 09:14

evo ja sam danas uplatio da ce Dzeko dati gol Aston Villi, ako ne dadne dolazim i ja sutra da pljujem... :D
Mrzim Real Madrid, dabogda se ugasili ko Yugo kad naleti na baru....

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 02 mar 2011, 09:23

BANovici je napisao/la:evo ja sam danas uplatio da ce Dzeko dati gol Aston Villi, ako ne dadne dolazim i ja sutra da pljujem... :D
:lol:

Pa imal' te ziva,koji ti je ovo po redu acc ? :mrgreen:

Pzdravio te je Blekic,kaze maksuz pozdrav za analiticara :mrgreen:

A zabice ga Dzekson veceras ;) 8-)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 02 mar 2011, 17:39

szlaja je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Kad vidim Torresa kako igra u novom klubu,a pri tome nije mjenjao ligu i ucinak u ovih par tekmi,onda brat bratu za Dzeku mozes reci da se fino uklopio :)
Bas sam to htio napisat. Torresa nigdje u ovih 4-5 utakmica. A niko nista ne spominje,samo se gleda kad Dzeko nije dao gul, fuj fuj.
Slažem se s obojicom ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 02 mar 2011, 19:02

De vi meni recite, igra li Dzekson veceras ?

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 02 mar 2011, 19:20

juveboy je napisao/la:De vi meni recite, igra li Dzekson veceras ?
da si malo bolje gledao,vidio bi...naravno da igra,veceras je jako bitna utakmica za njih!!!

ult1m4t
Kontakt:

Post Postao/la ult1m4t » 02 mar 2011, 19:44

BiH Travel ( www.bihtravel.com ) Vas Nagradjuje Dresom Edina Džeke (Manchester City (10))!!!!
Posaljite odgovor na pitanje: "Kada Je Se Rodio Edin Džeko"
e-mail: [email protected]
Imena Dobitnika Mozete Naci Na www.dzekoedin.info I Na Facebook Fan Stranici "Edin Džeko" 10 Marta.
Za Vise Informacija Posaljite e-mail na: [email protected]
"EDIN DZEKO" Fan WebSite= www.dzekoedin.info -Visit
"EDIN DZEKO" Facebook Fan Page= http://www.facebook.com/BosniaDiamond -Like It (100,000+ fans)

Kontakt:
[email protected]
[email protected]
www.dzekoedin.info

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: kakarut, Lekqqq1921 i 28 gostiju.