Odlican pocetak druge sezone From. Po meni jedna od najpotcjenjenih horror/mistery serija.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Odlična ideja, katastrofalna realizacija.Centre forward je napisao/la: ↑09 maj 2023, 08:04Dok čekam da From nabere koju epizodu, počeo sam gledat' Manifest. Nakon par epizoda onako, ima li neko da je gled'o, imal' kuveta u njoj?
Je li ima nekog da ga nije kupila serija? Ja sam tu negdje na 6-7 epizoda i natjeravam se da pogledam do kraja sezone
Ma navuko sam se ko na kokain yebo sve. Meni nekad jedino smeta sto se likovi ponekad ponasaju ko karikature. Vjerujem da je u tome i poenta ali bode oci kad se pretjera u tome. Osim toga, kao neko ko nije ljubitelj drame, ova serija me drzi prikovanog za ekrandelko je napisao/la: ↑10 maj 2023, 20:30Je li ima nekog da ga nije kupila serija? Ja sam tu negdje na 6-7 epizoda i natjeravam se da pogledam do kraja sezone![]()
Meni jednostanvo likovi nisu dovoljno razradjeni da bih se zakacio za neki od njih i da mi znace neke odluke, vise mi je sve onako desava se brzo pa sta bude da bude xD kontam da je potrebno da pogledam sezonu pa onda od druge da me uhvati![]()
Vjerovao ili ne, meni nije legla i prekinuo sam nakon 4-5 epizoda.
Serija tek oko seste epizode uhvati zamahVirtu4l je napisao/la: ↑11 maj 2023, 21:34Vjerovao ili ne, meni nije legla i prekinuo sam nakon 4-5 epizoda.
Napokon sam pregledao Line of duty... Brutalna, baš nenadjebiva.
Završio sam i Billions, odlična, ne mogu dočekati sedmu sezonu.
Trenutno gledam The Fall. Da mi je neko rekao da je Dornan ovakva glumčina, ne bi mu vjerovao.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 50 gostiju.