Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Chus Mateo masterclass.
Roberto Martinez vibe.
Ono što me kod Muse najviše nervira i što sam njegov kritičar je njegov strašni egoizam i sklonost palamuđenju i politikanstvu ala Kifla zvani Dino Konaković. Gdje god da igra, to su njegovi momci kao da je on sišao s neba i da je u namanju ruku alfa i omega svake ekipe gdje igra i da su svi drugi mala potrčka i služničad koja su tu da odrade posao."Čestitam mojim momcima i saigračima. Nisam nikada vidio navijače ovako zagrijane i da prave ovakvu atmosferu. Nadam se da će nastaviti da nas prate ovako i u ostatku sezone", bila je Musina prva reakcija.
Nisi ti dobar sekundeSarmica je napisao/la: ↑11 maj 2023, 13:07https://sportsport.ba/kosarka/dzanan-mu ... jaj/450347
Ono što me kod Muse najviše nervira i što sam njegov kritičar je njegov strašni egoizam i sklonost palamuđenju i politikanstvu ala Kifla zvani Dino Konaković. Gdje god da igra, to su njegovi momci kao da je on sišao s neba i da je u namanju ruku alfa i omega svake ekipe gdje igra i da su svi drugi mala potrčka i služničad koja su tu da odrade posao."Čestitam mojim momcima i saigračima. Nisam nikada vidio navijače ovako zagrijane i da prave ovakvu atmosferu. Nadam se da će nastaviti da nas prate ovako i u ostatku sezone", bila je Musina prva reakcija.
Kako onda komentarišeš Ibrahimovića?Sarmica je napisao/la: ↑11 maj 2023, 13:07https://sportsport.ba/kosarka/dzanan-mu ... jaj/450347
Koliko si ti bolestan to je za izucavanjaSarmica je napisao/la: ↑11 maj 2023, 13:07https://sportsport.ba/kosarka/dzanan-mu ... jaj/450347
Ja ne znam sta mu je Musa uradio. Prevazilazi nivo bolesti.nerkolfc je napisao/la: ↑11 maj 2023, 13:36Koliko si ti bolestan to je za izucavanjaSarmica je napisao/la: ↑11 maj 2023, 13:07https://sportsport.ba/kosarka/dzanan-mu ... jaj/450347
Lik koji me apsolutno ne zanima i prilično mi je odvratan.Shategabri je napisao/la: ↑11 maj 2023, 13:30Kako onda komentarišeš Ibrahimovića?Sarmica je napisao/la: ↑11 maj 2023, 13:07https://sportsport.ba/kosarka/dzanan-mu ... jaj/450347
Ono što me kod Muse najviše nervira i što sam njegov kritičar je njegov strašni egoizam i sklonost palamuđenju i politikanstvu ala Kifla zvani Dino Konaković. Gdje god da igra, to su njegovi momci kao da je on sišao s neba i da je u namanju ruku alfa i omega svake ekipe gdje igra i da su svi drugi mala potrčka i služničad koja su tu da odrade posao."Čestitam mojim momcima i saigračima. Nisam nikada vidio navijače ovako zagrijane i da prave ovakvu atmosferu. Nadam se da će nastaviti da nas prate ovako i u ostatku sezone", bila je Musina prva reakcija.![]()
To samo pišu Bosnje hejteriakisarajevo92 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 18:16jucer najefikasniji u Realu sa 20pts i uz to 6 skokova i 4 asistencije i opet nekako vise mogu procitati kako je bio ocajan ovu seriju a dizu se neki drugi igraci za ovaj preokret, pa cak i Hezonja
od njega se ocito ocekuje da igra na Doncic nivou pa su ovakve njegove partije razocarenje lol
A sto je najgore ni Doncic nije bio toliko bolji dok je igrao u Realu. Eksplodirao u Dallasu. Meni je ovo sto Musa radi prvu sezonu u Realu fenomenalno. Mislio sam de ce imati prosjek od jedno 10 poenaakisarajevo92 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 18:16jucer najefikasniji u Realu sa 20pts i uz to 6 skokova i 4 asistencije i opet nekako vise mogu procitati kako je bio ocajan ovu seriju a dizu se neki drugi igraci za ovaj preokret, pa cak i Hezonja
od njega se ocito ocekuje da igra na Doncic nivou pa su ovakve njegove partije razocarenje lol
DamirT je napisao/la: ↑11 maj 2023, 19:14A sto je najgore ni Doncic nije bio toliko bolji dok je igrao u Realu. Eksplodirao u Dallasu. Meni je ovo sto Musa radi prvu sezonu u Realu fenomenalno. Mislio sam de ce imati prosjek od jedno 10 poenaakisarajevo92 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 18:16jucer najefikasniji u Realu sa 20pts i uz to 6 skokova i 4 asistencije i opet nekako vise mogu procitati kako je bio ocajan ovu seriju a dizu se neki drugi igraci za ovaj preokret, pa cak i Hezonja
Pa znam, al opet izgleda neki hoce da bude najbolji igrac ikad u Evropi. Musa do prije 2 godine bio nosac peskira u Efesu, a sad jedan od najbitnijih u Realulumani je napisao/la: ↑11 maj 2023, 19:21DamirT je napisao/la: ↑11 maj 2023, 19:14A sto je najgore ni Doncic nije bio toliko bolji dok je igrao u Realu. Eksplodirao u Dallasu. Meni je ovo sto Musa radi prvu sezonu u Realu fenomenalno. Mislio sam de ce imati prosjek od jedno 10 poenaakisarajevo92 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 18:16jucer najefikasniji u Realu sa 20pts i uz to 6 skokova i 4 asistencije i opet nekako vise mogu procitati kako je bio ocajan ovu seriju a dizu se neki drugi igraci za ovaj preokret, pa cak i Hezonja
18/19 godina imao![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.