Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Interista di cuore
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Interista di cuore » 28 feb 2011, 13:10

fino bi to bilo...

Rossi vjerovatno odlazi iz Palerma,Cosmi najvjerovatnije novi trener...Ufff bice veselo izmedju njega i Zamparinia,ne zna se koji je veca budala... :mrgreen:
slika :lol: :lol: :lol:

Sto se tice utakmice veceras bilo bi fino da bude nerijeseno,al poprilicno sam siguran da Milan uzima...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 28 feb 2011, 17:04

Ibra contro Cavani

slika
Osim što u slobodnom vremenu imaju zajedničku strast (lov i ribolov), Zlatan Ibrahimović i Edinson Cavani imaju i isti porok: davanje golova.
Cavani je u 26 utakmica u dresu Napolija ove sezone postigao 20 golova, što je u proseku jedan gol na svakih 105 minuta. Ibrahimović je za Milan dao 13 golova u 24 utakmica, pogodak svakih 162 minuta.
Cavani je na dve utakmice postigao po tri, i na tri po dva gola, dok Ibra nije otišao dalje od jednog gola po meču, ali je zato Milanu doneo više bodova, nego Cavani Napoliju: 11 prema 10. Takođe, Zlatan ima i 11 asistencija, naspram samo 3 Cavanija, koji pak mnogo pomaže ekipi u fazi odbrane.

Ibrahimović ima 29 godina i dugu karijeru iza sebe. Osvajao je nacionalne titule prvaka sa Ajaxom, Juventusom, Interom i Barcelonom. Cavani je 5 godina mlađi i ima samo jedan urugvajski "skudetto".

Večeras će 70.000 para očiju biti upereno naročito u njih dvojicu, a među njima i one italijanskog Premijera i vlasnika Milana, Silvija Berlusconija, koji je najavio da će prisustvovati meču.
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 28 feb 2011, 18:19

Cavani utrpava barem jedan, taj je rodjen da samara velikane :lol:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 28 feb 2011, 18:51

Puma je napisao/la:Cavani utrpava barem jedan, taj je rodjen da samara velikane :lol:
pazi da se ne ugrizes za Jezik :P

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 28 feb 2011, 19:12

Veceras je remi kao da gledam.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 28 feb 2011, 19:19

Zamparini esonera Rossi
Il Palermo è di Cosmi

palermo, tj stari mafioso zamparini nakon debakla protiv james bond udinesea 007 smjenio delia rosija i za trenera postavio poznatog kačketliju serse cosmia
slika
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 feb 2011, 21:36

Ocekivao sam mnogo vise od ove tekme,malo toga zanimljivog je bilo,jedini ozbiljni pokusaj onaj Van Bomela ostalo ispod onoga sto sam ocekivao.Nadam se mnogo boljoj izvedi od obe ekipe u nastavku.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 28 feb 2011, 22:03

bolja izvedba u reziji sudca ove utakmice, da bi utakmica bila bolja potrudio se da pokloni milanu penal :oops:
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 28 feb 2011, 22:05

pazzoetoogol je napisao/la:bolja izvedba u reziji sudca ove utakmice, da bi utakmica bila bolja potrudio se da pokloni milanu penal :oops:
Nemoj ti brinut ako zagusti jos ce nam jedan dati, pa onda jos jedan i jos jedan...... A i u derbiju ce nam 2-3 svirat.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 feb 2011, 22:36

Milan mnogo bolji.
Jbga, desi se svakome 1 extra losa utakmica. Nasa najlosija utakmica ove sezone je bila veceras. :(

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 28 feb 2011, 22:37

dajte ba ljudi kakvi penali, pa sta i da nije sviran svedno bi Napoli dobo po usima...ubio ih je milan i u odbrani i u napadu, a Alegeri pokazao da nije bez razloga kupio nagrade ispred Josea....takticar "numero uno" u italiji...

uglavnom sada cemo se mi malo ganjat, jest da sam ocekivao od ove utakmice da uzmete najvise bod, ali ipak zasluzeno uzimate sva tri i malo ste blizi Scudettu...

al osjeti se na stadionu da nije lijep osjecaj kada ti je Inter na dva boda, to se itekako moglo primjetit, a znam i iz Interovih utakmica...i onda samo prepukne tap tap i citav stadioni "ko na skace neko je" :D

uglavnom sretno u nastavku sezone i sto vise golova i poraza primili :D mogao bi Derby della Madoninna imati najvecu vaznost do sada nakon dugo godina, jos od onog 1/2 finala iz LP
Zadnja izmjena: Huska, dana/u 28 feb 2011, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 28 feb 2011, 22:38

Meni je ovaj Udinese sumnjiv, kako su krenuli izborit ce LP
Call the coroner!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 28 feb 2011, 22:43

Toliko o Napoliju, kasnije ce doci i slika od Penala :lol:

slika

dr.feelgood
Kontakt:

Post Postao/la dr.feelgood » 28 feb 2011, 23:22

robovi88 je napisao/la:Toliko o Napoliju, kasnije ce doci i slika od Penala :lol:

slika
Otkud im ovaj jedan sut na gol :D

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 28 feb 2011, 23:52

non siamo mai stati in B ! FORZA INTER

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 01 mar 2011, 10:39

Juventus drhti zbog krize u Libiji, a zasto?? zato jer padaju dionice kluba, pa??? smijesno je da 7,6 posto dionica ima uticaj na cijeli klub, jer tih 7,6 posto nema nikakav uticaj na glavne odluke u klubu i zacas ce neko drugi da kupi 7,6 posto, pa navijaci sa jedne tribine da ponesu po 100 eura kupice te sve dionice i sta ce se desit??? Agnellievi drze vecinu dionica ,kad oni pocnu da padaju onda ce Juve da drhti, a to sto jedan od dionicara ima problema ,nema nikakvog tezeg uticaja na stanje kluba, tako da je clanak povrsan, al hajd, sve to, nego da Juve drhti zbog stanja u Libiji jer njihov manjinski dionicar koji nema ni blizu preko 51% , ima problema sa keshom i stabilnosti izvora novca,pa nisu Agnellievi idioti da prodaju vecinski paket dionica ili makar preko 30 % nekom tamo diktatoru koji je uvijek pod sankcijama, da su toliki idoti, ne bi imali carstvo kakvo sada posjeduju, zapala mi je ova recenica da Juventus drhti, pa sam morao malo samo o toj recenici da pisem :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 01 mar 2011, 10:56

ono sinoc je izgledalo kao kupljena utakmica,napoli nije htjeo da igra nogomet :? :idea: :x
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 01 mar 2011, 12:08

Tim kola prema Goal.com-u

--------------------------------------Andujar (Catania)----------------------------------------

--------------Nesta (Milan)--------Ranocchia (Inter)--------Astori (Cagliari)---------------

----A.Sanchez (Udinese)---V.Bommel (Milan)--Sneijder (Inter)---Armero (Udinese)----

-------Pato (Milan)----------------Di Vaio (Bologna)------------Di Natale (Udinese)-------

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 01 mar 2011, 17:27

[youtube][/youtube]

Strasan je, strasan
Call the coroner!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 01 mar 2011, 18:42

muXmania je napisao/la:Predviđam Sanchezu blistavu karieru u Interu
ili Manchesteru, ipak ovakva igračina zaslužuje da nosi dres Uniteda. Šteta je samo što Di Natale nije otišao u neki veći klub jer je takođe zaslužio da osvoji bar neki trofej u klupskom fudbalu ali dobro ostao je u Udinama i postaće jedna od najvećih legendi kluba i sa ovakvom golgeterskom sezonom iza sebe bi morao imati mjesta u reprezentaciji bez obzira na godine ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.