Kakav si ti glupan, pobijaš sam sebe

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Na ovom pressu danas.
Ma nije to vrijedanje. Basic je pravi seljak. Šta tu ima loše. Odrastao na selu. Oblaci se s bijelim čarapama utrpanim u trenerku ko da je na koridi. Priča tako,ponaša se. Ljudi koji su vezani za klub čitav život i koji su radili u klubu su susta suprotnost. To mislim na ljude koji imaju neke uspjehe s našim klubom. Ovaj što je došao da krivi usta, da priča kako ne moramo u evropu za mene nikad neće biti dio normalnog kluba.jointunija je napisao/la: ↑11 maj 2023, 13:40Slika i prilika trenutnog društva gdje je ugrožena kultura komuniciranja vulgarnošću,čak što više postalo je trend.
Zašto čovjek ima potrebu da vrijeđa,to više nije odraz navike,nego pogane duše.
Mi nećemo zadugo biti normalan klub!Hulahopka je napisao/la: ↑11 maj 2023, 13:46Ma nije to vrijedanje. Basic je pravi seljak. Šta tu ima loše. Odrastao na selu. Oblaci se s bijelim čarapama utrpanim u trenerku ko da je na koridi. Priča tako,ponaša se. Ljudi koji su vezani za klub čitav život i koji su radili u klubu su susta suprotnost. To mislim na ljude koji imaju neke uspjehe s našim klubom. Ovaj što je došao da krivi usta, da priča kako ne moramo u evropu za mene nikad neće biti dio normalnog kluba.jointunija je napisao/la: ↑11 maj 2023, 13:40Slika i prilika trenutnog društva gdje je ugrožena kultura komuniciranja vulgarnošću,čak što više postalo je trend.
Zašto čovjek ima potrebu da vrijeđa,to više nije odraz navike,nego pogane duše.
kad su javili za vrapcice ovo je elham.. prepišaj hoda tako da se sve da završit bez problema..