NBA Playoffs 2022/23
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2022/23
Davis u kolicima u bolnicu odvežen
U kolicima izgleda napustio svlacionicu. Ako je potres mozga fula G6 sigurno. Nista, ako ga ne bude ici na povredu Curryja pa kad mogu oni ici prljavo citavu seriju mozemo i mi uzvratiti.
Nevjerovatno,ovo je gotova serija ako bude potres mozga.Nemoguce je bas uvijek imati srece sa povredama glavnih igraca kao GSW,za nesto moras i sam da se pobrines.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nikakva sreca nije u pitanju. Ciljali su povredu Davisa od starta serije. Samo se sjetiti onog navlacenja koljena magareta da Davisa nasadi na rebra. U G6 od starta ici na povredu il Stepha il Draya.
Kaze Ham da mu se cini da je Davis dobro.Valjda dobro vidi jbm ga ja.
Pa naravno kad dozvolis da ljudi tuku citavu utakmicu pod kosem jedan lakat ce nekom sigurno zavrsiti preko labrnje.
Ako kazu da je potres on ne moze igrati iducu iako se bude osjecao dobro? Ili toga nema u NBA?
Ima,nece igrati sigurno,ne znam koliko dana moras biti out al vjerovatno u tom slucaju bi bio out za ovu seriju odnosno sezonu.
Nevjerovatno kakvi cigani. I onda neko kaze da pretjerujem.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ma mogu oni pricati sta zele, ima NBA protokol za potres mozga i ako ga ne prodje on je out za G6.
Evo Ham odmah o sudjenju, pametno. Kad je Kerr mogao kmecati nakon svake tekme sto je rezultiralo ovim pustanjem udaranja veceras red je da i nasi kazu nesto.
Ako ne bude AD igrao, morat ću se sloziti s tobom. Ovo bi bio neki novi nivo srece.
Ali i da prođu, Jokic ce ih isprskati
Nisu sudili Lakersima faulova koliko im je trebalo?Justin je napisao/la: ↑11 maj 2023, 06:33Nisu mogli danas. Namjestena tekma.Pensioner26 je napisao/la: ↑11 maj 2023, 06:31Tesko ce Warriorsi sa ovakvim Thompsonom. Lakersi su trebali veceras all in, začas se G6 moze izjaloviti
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Lakerse treba preventivno tući i kažnjavati, ko i Juventus.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Kakve placipicke ja ne vjerujem hahahaha. Nemaju 40 faulova vise u svoju korist gdje im prolazi svaki flop i odma se 3 stranice pisu o sudijama
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Laktovi i udarci po glavi flopovi. Bog te je.bo ko sve danas ima pristup internetu.
Strasno je ovo,kad ti sudija i protivnik odlucuju sudbinu,nema nista vie smisla.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ovakvih udaraca bude svaku tekmu barem 20, još nikakav udarac nije bio već se lik normalno gradio. Nmg da vjerujem koje kmecanje na forumu i traženje načina da se warriorsi pljuju. Cijelu seriju im sviraju u njihovu korist i jedna situacija se desi i odma im ajmo Stepha povrijediti.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ne,nego cijelu seriju pokusavaju bas ovo ,necemo se lagati.Veci cilj od pobjede je bio povrijediti Davisa.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne, nije jedna situacija. Citavu seriju i Looney i Green ciljaju Davisa. Evo veceras su uspjeli. Red je da i Lakersi uzvrate nekim patosiranjem il ostavljanjem noge u doskok.
- Pensioner26
- Kontakt:
Looney ga uopšte nije vidio. Sad ispade namjerno ga udario, nigdje veze.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑11 maj 2023, 07:28Ovakvih udaraca bude svaku tekmu barem 20, još nikakav udarac nije bio već se lik normalno gradio. Nmg da vjerujem koje kmecanje na forumu i traženje načina da se warriorsi pljuju. Cijelu seriju im sviraju u njihovu korist i jedna situacija se desi i odma im ajmo Stepha povrijediti.
Brat Brokula u svom primeu nije ovoliko plakao o sudijama, ovo je neki novi nivo plakanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.