FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
35
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
8%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 236

muhamedhulk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la muhamedhulk » 10 maj 2023, 21:34

Ako njima ne puste dio zapada do juga, onda ocekujte (makar) pojedinacne incidente gdje ce neko doci sa plavim salom a nas ce neko tankih zivaca i pod dozom da napadne tu osobu. Nisam jednom bio kad se to desilo (ljudi se potuku a obojica pitari a da sad bude sve ok..).
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Senner
Kontakt:

Post Postao/la Senner » 10 maj 2023, 21:35

Da hoćemo ovako ko Inter ući u derbi i zgaziti željanu, joooooooj 👊

ExchangeOffice

Post Postao/la ExchangeOffice » 10 maj 2023, 21:55

Da hocemo napokon dobiti plave, pa nek ih na tribina ima i vise. Taman da uzivaju kao nekad na bekicdanu :bih:

Maroon99
Kontakt:

Post Postao/la Maroon99 » 10 maj 2023, 21:56

nokee je napisao/la:
10 maj 2023, 16:42
Maroon99 je napisao/la:
10 maj 2023, 16:29
boki86 je napisao/la:
10 maj 2023, 15:10

Legitimni zali se gospodinu šmitu, ili se skupite pa otkupite klub
Iako ironicno receno svima je jasno ko je ko
@nokee
Nije nikad receno bojkot svih utakmica nadji tu recenicu i postavi ovdje
Receno je bojkot svih domacih utakmica i svih radnji koji donose prihode upravi
[SAOPŠTENJE ZA JAVNOST] 12.Pro 2022 UNFKS HORDE ZLA

Stoga, ovim putem od Vas tražimo da povučete odluku o imenovanju novog šefa stručnog štaba, obzirom da se radi o osobi koja je više puta pokazala nepoštovanje prema navijačima, inače ćemo u suprotnom biti primorani da pozovemo cjelokupan navijački korpus u bojkot svih utakmica Fudbalskog kluba Sarajevo. Kako biste bolje (i napokon) razumjeli u kakav klub ste došli, predlažemo da se informišete o svim borbama koje su Udruženje navijača Fudbalskog kluba Sarajevo i navijačka grupa Horde zla vodili u prošlosti, a sve za boljitak Fudbalskog kluba Sarajevo, i iz istih izašli kao pobjednici jer SARAJEVO - TO SMO MI, I SAMO MI!

I da se razumijemo, nije bitno ovo uopste, ni meni ni bilo kome drugom al kad vec neki ovdje tjeraju mak na konac za idiotne stvari kao sto sta su rekli za besplatne karte, sta su rekli za godisnje itd itd. :kuknjava: Idiotluci sami. Nek idu i Ajla i Mirza i sam vjerujem da je to rijesenje situacije jer su ba nebitna 2 covjeka ali dajte ba sa idiotlucima i vrijedjanjima ljudi koji idu na utakmicu, prekinite vise..
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... tid=Nif5oz
Procitaj i ti i svi vi koji ne vidite dalje od nosa
Do smrti odani!

Maroon99
Kontakt:

Post Postao/la Maroon99 » 10 maj 2023, 21:59

Amcho1 je napisao/la:
10 maj 2023, 19:32
:
Maroon99 je napisao/la:
boki86 je napisao/la:
10 maj 2023, 15:10

Legitimni zali se gospodinu šmitu, ili se skupite pa otkupite klub
@nokee
Znači ako sam dobro shvatio ovo je prva zvanična domaća utakmica koja se bojkotuje, jer ostale su bile sa besplatnim ulazom tako da nikakav prihod nisu donijeli upravi.? Pitanje, zašto horde nisu došle na domaće utakmice, kada su takve bile samo trošak klubu i nikakav prihod? Koja je razlika podržati klub i igrače navijanjem u BL ili na Koševu ako je uzlaz besplatan? Horde dolaskom na Koševo kada je ulaz besplatan ne krše bojkot, a iz razloga jer se radi o aktivnostima koje ne donose prihode upravi. Mislim da je to trebao biti ispravan stav hordi, a onda kada se ostvare uslovi, odnosno počnu prodaje karata (radnje koje donose prihod) bojkot se nastavlja, jer ne može biti zauvijek besplatno. :bih:
Nisi dobro shvatio jer si glup tvrdoglav ili sta vec
Bojkot se ogleda u dvije stavke prva bojkot svih domacih utakmica bez obzira sto je ulaz bio besplatan da privuce beskicmenjake koji gram mozga nemaju i glupog bosnju kojem je i sirce slatko kad je dzaba
Druga stavka je bojkot svega sto donosi profit odnosno kupovina u fan shopu, clanske, sezonske, oni nazovi prijenosi prijateljskih utakmica itd itd
Do smrti odani!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 maj 2023, 22:13

Svaki derbi isto.
Manijaci najave invaziju na zapad,i onda možda i nešto dodje i pritaje se.Sjecam se zadnjeg derbija na Kosevu ,frajer u plavom dresu ,i na svaku šansu Želje skače.Ko je bio sjeca se kako je prošao.Bice Hordasa na zapadu,ali nije ovo tema za forum.
Ko traži dobije.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 10 maj 2023, 22:22

amypitar je napisao/la:
10 maj 2023, 22:13
Svaki derbi isto.
Manijaci najave invaziju na zapad,i onda možda i nešto dodje i pritaje se.Sjecam se zadnjeg derbija na Kosevu ,frajer u plavom dresu ,i na svaku šansu Želje skače.Ko je bio sjeca se kako je prošao.Bice Hordasa na zapadu,ali nije ovo tema za forum.
Ko traži dobije.
Prosli derbi je isto tako jedan poznati političar koji je mahao salom dobio samar i uzet mu Sal. Tako da zna se sta ih ceka
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 10 maj 2023, 22:24

amypitar je napisao/la:
Svaki derbi isto.
Ko traži dobije.
Naravno da ce biti, znam par ekipica na Zapadu, naravno, veterani Sjevera, ne beri brige a tu su i sezonske. Tacno je i da ima ljudi sa djecom, al da se ne stvara pogresna slika, u zadnje vrijeme ima i kavgadzija, znam po dobacivanjima prema klupi :mrgreen:
U novi boj ...

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 10 maj 2023, 22:28

hz033 je napisao/la:
10 maj 2023, 22:24
amypitar je napisao/la:
Svaki derbi isto.
Ko traži dobije.
Naravno da ce biti, znam par ekipica na Zapadu, naravno, veterani Sjevera, ne beri brige a tu su i sezonske. Tacno je i da ima ljudi sa djecom, al da se ne stvara pogresna slika, u zadnje vrijeme ima i kavgadzija, znam po dobacivanjima prema klupi :mrgreen:
Baš, ima na svakoj tribini bolesnih ljudi.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 10 maj 2023, 22:32

.
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 11 maj 2023, 11:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 10 maj 2023, 22:49

Primaklo se pitari moji.
:opaopa: :opaopa: :opaopa:
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 10 maj 2023, 23:35

Maroon99 je napisao/la:
10 maj 2023, 21:56
nokee je napisao/la:
Maroon99 je napisao/la:

@nokee

Stoga, ovim putem od Vas tražimo da povučete odluku o imenovanju novog šefa stručnog štaba, obzirom da se radi o osobi koja je više puta pokazala nepoštovanje prema navijačima, inače ćemo u suprotnom biti primorani da pozovemo cjelokupan navijački korpus u bojkot svih utakmica Fudbalskog kluba Sarajevo. Kako biste bolje (i napokon) razumjeli u kakav klub ste došli, predlažemo da se informišete o svim borbama koje su Udruženje navijača Fudbalskog kluba Sarajevo i navijačka grupa Horde zla vodili u prošlosti, a sve za boljitak Fudbalskog kluba Sarajevo, i iz istih izašli kao pobjednici jer SARAJEVO - TO SMO MI, I SAMO MI!

I da se razumijemo, nije bitno ovo uopste, ni meni ni bilo kome drugom al kad vec neki ovdje tjeraju mak na konac za idiotne stvari kao sto sta su rekli za besplatne karte, sta su rekli za godisnje itd itd. :kuknjava: Idiotluci sami. Nek idu i Ajla i Mirza i sam vjerujem da je to rijesenje situacije jer su ba nebitna 2 covjeka ali dajte ba sa idiotlucima i vrijedjanjima ljudi koji idu na utakmicu, prekinite vise..
Ja sam ti kopirao prvo oficijelno saopstenje grupe gdje se najavljuje bojkot SVIH utakmica FKS. Niti sam sta slagao niti imam problem s nosom. Ovo tvoje kopirano saopstenje je doslo poslije kad su ocito promjenili odluku, bobogu ima na oficijelnoj stranici Hordi sve se moze naci.. :salut:

Zadnja izmjena: nokee, dana/u 10 maj 2023, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 10 maj 2023, 23:40

Maroon99 je napisao/la:
10 maj 2023, 21:59
Amcho1 je napisao/la:
:
Maroon99 je napisao/la:

@nokee
Znači ako sam dobro shvatio ovo je prva zvanična domaća utakmica koja se bojkotuje, jer ostale su bile sa besplatnim ulazom tako da nikakav prihod nisu donijeli upravi.? Pitanje, zašto horde nisu došle na domaće utakmice, kada su takve bile samo trošak klubu i nikakav prihod? Koja je razlika podržati klub i igrače navijanjem u BL ili na Koševu ako je uzlaz besplatan? Horde dolaskom na Koševo kada je ulaz besplatan ne krše bojkot, a iz razloga jer se radi o aktivnostima koje ne donose prihode upravi. Mislim da je to trebao biti ispravan stav hordi, a onda kada se ostvare uslovi, odnosno počnu prodaje karata (radnje koje donose prihod) bojkot se nastavlja, jer ne može biti zauvijek besplatno. :bih:
Bojkot se ogleda u dvije stavke prva bojkot svih domacih utakmica bez obzira sto je ulaz bio besplatan da privuce beskicmenjake koji gram mozga nemaju i glupog bosnju kojem je i sirce slatko kad je dzaba
Druga stavka je bojkot svega sto donosi profit odnosno kupovina u fan shopu, clanske, sezonske, oni nazovi prijenosi prijateljskih utakmica itd itd
Hvala ti na lijepim riječima ali ni ti ne možeš napraviti paralelu: Koja je razlika podržati klub i igrače navijanjem u BL ili na Koševu ako je uzlaz besplatan?

Prva stavka, kao i dvije druge stavke se bojkotuju kako klub ne bi ostvarivao prihod od navijača i niti jedan drugi razlog nema, niti je ko mogao prognozirati da će ulaz biti besplatan. Da je neki drugi motiv planiran, npr odbijanje pružanja podrške, ne bi se išlo ni na gostovanja. Druga stvar, slažem se sa tobom da je besplatan ulaz odlučen iz razloga da bi se raja privukla, a iz razloga što je žalosno da igrači koji se bore na terenu nemaju nikakvu podršku. Lp
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

Kenozoik87
Kontakt:

Post Postao/la Kenozoik87 » 11 maj 2023, 00:10

Amcho1 je napisao/la:
10 maj 2023, 23:40
Maroon99 je napisao/la:
Amcho1 je napisao/la:
:

Hvala ti na lijepim riječima ali ni ti ne možeš napraviti paralelu: Koja je razlika podržati klub i igrače navijanjem u BL ili na Koševu ako je uzlaz besplatan?

Prva stavka, kao i dvije druge stavke se bojkotuju kako klub ne bi ostvarivao prihod od navijača i niti jedan drugi razlog nema, niti je ko mogao prognozirati da će ulaz biti besplatan. Da je neki drugi motiv planiran, npr odbijanje pružanja podrške, ne bi se išlo ni na gostovanja. Druga stvar, slažem se sa tobom da je besplatan ulaz odlučen iz razloga da bi se raja privukla, a iz razloga što je žalosno da igrači koji se bore na terenu nemaju nikakvu podršku. Lp
Boriš se sa vjetrenjačama. Ne možes dokazati nešto nedokaznim ljudima. Ne postoji niti jedan validan argument da se opravda dosadašnji bojkot domaćih utakmica.
- Sve dosadašnje utakmice su bile sa besplatnim ulazom tako da taj izgovor "bojkot svega od čega klub ostvaruje prihod" pada u vodu.
- Ne pružaju podršku igračima koji itekako to zaslužuju i koji su pokazali koliko im ta podrška znači i na taj način direktno štete ekipi.
- Ne koriste mogućnost dolaska na utakmice za tu svoju tzv. "borbu" protiv Ajle i Mirze kao što su radili u slučaju prethodnih trenera i uprava, isto što rade na gostovanjima mogu raditi i na domaćim utakmica. Šta na gostovanju se može skandirati i mogu se dizati parole a na Koševu ne može zbog vjetra ili?

A najgluplja stvar bojkota je ta što na kraju, niti Mirza niti Ajla neće otići zbog bojkota.
Ako ne izborimo Europu, Mirza i Ajla će podnijeti ostavku zbog sportskog neuspjeha, ne zbog Hordi.
Ako Mirza bude imao loše rezultate (ako ostane sljedeću sezonu), ili će dati ostavku ili će dobiti otkaz zbog loših rezultata, a ne zbog Hordi.
Isto važi i za Ajlu, ili će podnijeti ostavku radi nekog neuspjeha ili će dobiti otkaz, a neće napustiti funkciji radi Hordi. Ako nije do sada podlegla pritisku, neće ni od sada.

I na kraju kad odu i Mirza i Ajla, Horde će se vratiti na tribinu kao "pobjednici" iako razlog odlaska ovo dvoje neće biti njihov bojkot. Apsurd!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 11 maj 2023, 00:30

Amcho1 je napisao/la:
10 maj 2023, 23:40
Maroon99 je napisao/la:
Amcho1 je napisao/la:
:

Jbg Amcho jeste u pravu, pravne cinjenice su na njegovoj strani. Zanimljivo vidjenje.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 11 maj 2023, 00:31

Kenozoik87 je napisao/la:
11 maj 2023, 00:10

A najgluplja stvar bojkota je ta što na kraju, niti Mirza niti Ajla neće otići zbog bojkota.
Ako ne izborimo Europu, Mirza i Ajla će podnijeti ostavku zbog sportskog neuspjeha, ne zbog Hordi.
Ako Mirza bude imao loše rezultate (ako ostane sljedeću sezonu), ili će dati ostavku ili će dobiti otkaz zbog loših rezultata, a ne zbog Hordi.
Isto važi i za Ajlu, ili će podnijeti ostavku radi nekog neuspjeha ili će dobiti otkaz, a neće napustiti funkciji radi Hordi. Ako nije do sada podlegla pritisku, neće ni od sada.

I na kraju kad odu i Mirza i Ajla, Horde će se vratiti na tribinu kao "pobjednici" iako razlog odlaska ovo dvoje neće biti njihov bojkot. Apsurd!
Ovim si sve rekao i ovo je surova istina sa kojom ocito odredjeni ljudi nemogu da se pomire!!!! Zao mi je sto je tako, al tako je!
U novi boj ...

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 11 maj 2023, 02:13

amypitar je napisao/la:
Svaki derbi isto.
Ko traži dobije.
Ma neće nikome dlaka s glave falit na zapadu osim ako baš ne budu jeli ****, ipak mi svaki dan živimo zajedno, sjedimo, pijemo, poslujemo, podjebavamo se. Nije ovo Mostar.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 11 maj 2023, 02:25

Nisu smjeli pisnut na zapadu kad je bio bekicdan a igrali za titulu, a ne sada kao… :damn:
Isto kao što naši dodju na njihov istok, doci ce i njihovi samo ce sutiti nek pogledaju tekmu i kuci, kurcili su se par puta i dobili degenek, tako da djaba se glupirate.
Valja prvo doci im do zapada :angel:
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Maroon99
Kontakt:

Post Postao/la Maroon99 » 11 maj 2023, 05:28

nokee je napisao/la:
10 maj 2023, 23:35
Maroon99 je napisao/la:
10 maj 2023, 21:56
nokee je napisao/la:

Ja sam ti kopirao prvo oficijelno saopstenje grupe gdje se najavljuje bojkot SVIH utakmica FKS. Niti sam sta slagao niti imam problem s nosom. Ovo tvoje kopirano saopstenje je doslo poslije kad su ocito promjenili odluku, bobogu ima na oficijelnoj stranici Hordi sve se moze naci.. :salut:

Ovo sto sam ja poslao je zvanicni stav nakon sastanka u kb na kojem su prisustvovali navijaci sa svih tribina (ja sa zapada) i od tog dana bojkot je na snazi
Do smrti odani!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 maj 2023, 06:36

Ayla je vec trebala otici jer nije ispunila sto je obecala.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Amazon [Bot], Amidzaa, bvsic, fks74, Haksss, Kaunas, keli, Lecler, makron, riki46, Rodman i 95 gostiju.