AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Nisam nešto optimističan, ja bih bio prezadovoljan i nekim iksom da ne kažem minimalnim porazom 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ili minimalna pobjeda. Pa u uzvratu neka bude šta biti mora.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Yebena situacija, vec se tresem a nije ni krenulo, lakse bi bilo da igramo sa Realom ili nekimdrugim neko Interom
ali vjerujem da je i njima isto
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- OldFashioned
- Kontakt:
Inter nam ima broj u zadnje vrijeme, nema Leaoa, yebeno će biti ali ovo je MILAN !
P.S
Nešto kontam, bolje da fali Leao nego Maignan !
P.S
Nešto kontam, bolje da fali Leao nego Maignan !
Zadnja izmjena: OldFashioned, dana/u 10 maj 2023, 20:45, ukupno mijenjano 2 puta.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Rafa sarno znaci. Dobro ovo sto ne igra veceras je bilo i ocekivano, nece da rizikuju. Prva pametna. Sto se tekme tice ekipa je sasvim druga u LP i kloko se vidi vole igrati ove velike i bitne utakmice, tako da sam optimistican. A i celo zna postaviti ove tvrde utakmice kako treba. Moze se i dobiti ovo, ovisi cija noc bude, a nije ni X toliko los, jer ce Rafa igrati u uzvratu. Bitno je sacuvati mrezu.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sa iskustvom brate to se smiri. Već 26 godina pratim Milan i gledao sam najmanje 50-60 ovih derbija. Bit će onako kako mora da bude, čuvaj živce za ostalih 5 mečeva. Rasporedi to.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Uzima ovo Milan bez problema.
Ne bi bilo lošeRomagnoli13 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 20:38Ili minimalna pobjeda. Pa u uzvratu neka bude šta biti mora.![]()
Ja se nadam da ne misle
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zadnja izmjena: ronaldo99, dana/u 10 maj 2023, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
- Romagnoli13
- Kontakt:
2-1 za nas, inshallah i svi sretni osim navijača Intera.
Pratim brate i ja, ali dzaba svaki put kad je ovako bitan derbi to je jace od meneRomagnoli13 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 20:46Sa iskustvom brate to se smiri. Već 26 godina pratim Milan i gledao sam najmanje 50-60 ovih derbija. Bit će onako kako mora da bude, čuvaj živce za ostalih 5 mečeva. Rasporedi to.![]()
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Onda brate nabavi sebi Bosaurin za sljedeći mečmilanist je napisao/la: ↑10 maj 2023, 20:50Pratim brate i ja, ali dzaba svaki put kad je ovako bitan derbi to je jace od meneRomagnoli13 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 20:46Sa iskustvom brate to se smiri. Već 26 godina pratim Milan i gledao sam najmanje 50-60 ovih derbija. Bit će onako kako mora da bude, čuvaj živce za ostalih 5 mečeva. Rasporedi to.![]()
![]()
Ima brate leksi, idu kao tik takRomagnoli13 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 20:52Onda brate nabavi sebi Bosaurin za sljedeći mečmilanist je napisao/la: ↑10 maj 2023, 20:50Pratim brate i ja, ali dzaba svaki put kad je ovako bitan derbi to je jace od meneRomagnoli13 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 20:46
Sa iskustvom brate to se smiri. Već 26 godina pratim Milan i gledao sam najmanje 50-60 ovih derbija. Bit će onako kako mora da bude, čuvaj živce za ostalih 5 mečeva. Rasporedi to.![]()
![]()
![]()
Vrhunac nesposobnosti branjenja prekida je kad ti neko nogom da gol iz kornera.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Fuj svega mi. Još ga kloc zabi 
Auuuuuuu 0:2 ma mrs
-
celikmilan
- Kontakt:
Nije bilo faula, nije bilo kornera, prekršaj Džeke i ovi opet vode sa 1:0.
Kao su ušli ovako u utakmicu kao da igraju protiv Bologne jbte. Ležerno.... Fuj
Kakva dva pacerska gola primaš u jednom polufinalu
Iskreno nisam bio optimističan pred ovaj meč, al' nisam očekivao ni ovakav ishod.
Iskreno nisam bio optimističan pred ovaj meč, al' nisam očekivao ni ovakav ishod.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !