Ne bi me cudilo da ga veceras prevari sa Varesanovicem najstarijim za vrijeme tekme. Procitao sam negdje da su imali aferu davno.
Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
Al koliko ne Dzeko bitan za ekipu dzaba sto nije u formi 4mjeseca ipak u prvih 11 jer on doprinosi ekipi i bez golova
Za mene najpametniji napadac danasnjice. Covjek bukvalno jednim dodavanjem iz nicega stvori sansu za saigraca. Samo budala i neznalica moze rec da nije napadac svjetske klase
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dzeko radi za ekipu. Bas ovu sezonu se to Vidi. Od odbrane, kreiranja, napada. Covjek je svugdje. Apsolutno zasluzen start. U Riyadu ih je on rijesio. Danas samo da ponovi
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- RollingPaper
- Kontakt:
Ovaj IndoMie troluje na svakoj temi, nemojte mu odgovarati nista.
Kao navijač Intera mogu reć da ni Hadžibegić ne voli Džeku kao Inzaghi, do pretprošle utakmice je bio u nizu od 19 utakmica bez datog gola a opet je svaku igrao (ili od prve ili ulazak u 2. pol. ali uglavnom od prve).
Za ovo večeras sam opet znao daće startat iako su Lu-La uhvatili formu kao nekad. Lukaku u zadnje 3 utakmice: 3 gola i 3 asistencije a da ne govorim kako se super slaže sa Lautarom, jedan drugom stalno asistiraju. Džeko bi više doprinjeo da uđe u 60' na malo umorne protivničke braniče. Al haj nadam se da će naš dijamant donijet Interu plasman u veliko finale (koje bi bilo vrijednije nego ona titula iz 2010).
Za ovo večeras sam opet znao daće startat iako su Lu-La uhvatili formu kao nekad. Lukaku u zadnje 3 utakmice: 3 gola i 3 asistencije a da ne govorim kako se super slaže sa Lautarom, jedan drugom stalno asistiraju. Džeko bi više doprinjeo da uđe u 60' na malo umorne protivničke braniče. Al haj nadam se da će naš dijamant donijet Interu plasman u veliko finale (koje bi bilo vrijednije nego ona titula iz 2010).
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
- Kontakt:
Bas to i ja kontam hahahah...vraca mu se sad ono kad je u Cityu znao zabiti 4 komada Tottenhamu, pa sljedecu pocne na klupiBiscione je napisao/la: ↑10 maj 2023, 20:28Kao navijač Intera mogu reć da ni Hadžibegić ne voli Džeku kao Inzaghi, do pretprošle utakmice je bio u nizu od 19 utakmica bez datog gola a opet je svaku igrao (ili od prve ili ulazak u 2. pol. ali uglavnom od prve).

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
BABOOOOOOOOOO ASAJKFBANFLABLFAN BABUKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Goalgetter
- Kontakt:
Aferim 

-
- Kontakt:
Gigant bosanski 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
golemo
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Majstor 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Shategabri
- Kontakt:
Igrač isključivo za velike utakmice 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Mitrovic >>>
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.