FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
Sjećam se prošle sezone u Kupu, utakmica Zrinjski - Željezničar pri rezultatu 1:1 (prva tekma završila 1:3) dolazi do prekida zbog divljanja domaćih navijača, sudija šalje igrače u svlačionicu, nakon nekih maltene pola sata hoće da skroz prekine utakmicu, ali iz Želje insistiraju da se privede kraju. Pustimo se hinjskih poteza, a ovaj potez Budućnosti jeste bio hinjski, UVIJEK TREBA IGRATI. Vjerujem da Budućnost može i ovako doći do 3 boda jer su kvalitetnija ekipa, makar sudeći po onom što su pružili i jedni i drugi na Grbavici.
Evo reakcije iz redova Budućnosti
Jbg. šta vam ja mogu da je savez bio pametan da uopšte odgodi ovo kolo mislim da bi to najkorektnije bilo.Takmičarska komisija Nogometnog /Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine donijela je nekorektnu odluku prema FK Budućnost, istakao je Rasim Mujezinović, sekretar FK Budućnost.
Nezadovoljstvo Banovićana kulminiralo je nakon što je TK N/FS BiH danas donijela odluku da se odloženi meč 16. kola, Drina – Budućnost, odigra u srijedu (2. marta).
- Uprava FK Drina prošle subote mogla je organizirati čišćenje terena, kako bi se utakmica odigrala za vikend. Nisu imali opravdanih razloga da ne obave posao, jer je temperatura bila iznad nule - kazao je Mujezinović, te dodao:
- Kako god, ići ćemo u Zvornik 2. marta, igrati meč i pokušati pobijediti.
Podsjetimo, FK Budućnost 2005. godine nije očistio teren u prvom kolu drugog dijela sezone, te ih je TK tada kaznila oduzimanjem bodova. Tačnije, Široki Brijeg susret je dobio bez borbe, rezultatom 3:0.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
-
- Kontakt:
bg. šta vam ja mogu da je savez bio pametan da uopšte odgodi ovo kolo mislim da bi to najkorektnije bilo.[/quote]
tACNO,TO BI BILO NAJBOLJE DA SE ODGODI,ALI U SAVEZU NIKO NEMA SLUHA ZA FUDBAL,NJIMA JE NESTO DRUGO U INTERESU;)
tACNO,TO BI BILO NAJBOLJE DA SE ODGODI,ALI U SAVEZU NIKO NEMA SLUHA ZA FUDBAL,NJIMA JE NESTO DRUGO U INTERESU;)
[quote= Vjerujem da Budućnost može i ovako doći do 3 boda jer su kvalitetnija ekipa, makar sudeći po onom što su pružili i jedni i drugi na Grbavici.[/quote]
Ovo što si izjavio ,govori da očigledno nisi pratio prelazni rok,i pripremne utakmice
Ovo što si izjavio ,govori da očigledno nisi pratio prelazni rok,i pripremne utakmice

''? $ ' & ",$ је $ " ?..."
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Vucici vas umalo zaboravih,sretan vam 1. mart dan Nezvisnosti Bosne i Hercegovine
.

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Zanimljivo....:SFK Sarajevo je napisao/la:Vucici vas umalo zaboravih,sretan vam 1. mart dan Nezvisnosti Bosne i Hercegovine.
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Uvijek sam te cijenio na forumuelSaik je napisao/la:Sjećam se prošle sezone u Kupu, utakmica Zrinjski - Željezničar pri rezultatu 1:1 (prva tekma završila 1:3) dolazi do prekida zbog divljanja domaćih navijača, sudija šalje igrače u svlačionicu, nakon nekih maltene pola sata hoće da skroz prekine utakmicu, ali iz Želje insistiraju da se privede kraju. Pustimo se hinjskih poteza, a ovaj potez Budućnosti jeste bio hinjski, UVIJEK TREBA IGRATI. Vjerujem da Budućnost može i ovako doći do 3 boda jer su kvalitetnija ekipa, makar sudeći po onom što su pružili i jedni i drugi na Grbavici.

1947!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Cijenio zato sto hvali BuducnostLjumani_Banovici je napisao/la:Uvijek sam te cijenio na forumuelSaik je napisao/la:Sjećam se prošle sezone u Kupu, utakmica Zrinjski - Željezničar pri rezultatu 1:1 (prva tekma završila 1:3) dolazi do prekida zbog divljanja domaćih navijača, sudija šalje igrače u svlačionicu, nakon nekih maltene pola sata hoće da skroz prekine utakmicu, ali iz Želje insistiraju da se privede kraju. Pustimo se hinjskih poteza, a ovaj potez Budućnosti jeste bio hinjski, UVIJEK TREBA IGRATI. Vjerujem da Budućnost može i ovako doći do 3 boda jer su kvalitetnija ekipa, makar sudeći po onom što su pružili i jedni i drugi na Grbavici.

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
cestitke i od mene takodje..FK Sarajevo je napisao/la:Vucici vas umalo zaboravih,sretan vam 1. mart dan Nezvisnosti Bosne i Hercegovine.

-PAJA Fan Club!!
selo seoski klub
ti najbolje znaš šta je selo, jbg. ne može svako ni iz grada da bude...bot12 je napisao/la:selo seoski klub
-
- Kontakt:
Ko zna moj brate, vidjećemoNije Bitno je napisao/la:Braco koliko vas otprilike dolazi u BL![]()
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Jeste izvadili odobrenje za gostovanje u Banjaluci?
jesmoNeprilagodjen je napisao/la:Jeste izvadili odobrenje za gostovanje u Banjaluci?
- drinin vuk
- Kontakt:
",$ се $ " је сретан,то " % " - " $ % ",? $ $ % ' % " 9.јануара.FK Sarajevo je napisao/la:Vucici vas umalo zaboravih,sretan vam 1. mart dan Nezvisnosti Bosne i Hercegovine.

& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
" сретно сутра " $ $ ? " ".
А " се " &,јер $ је $ су на " $ " ?
$ $ " " $ ' " ту ?......
А " се " &,јер $ је $ су на " $ " ?

$ $ " " $ ' " ту ?......
- zvornicki klan
- Kontakt:
$ & $ потез $ - сутра " сј..ан,а " - ",$ срца " то ? & свега % се $ " пар $,а $ $ су " & ? " ",? ? " $ $,јер $ & $ "..а $ не & " $ ".
$ & " " " је $ $ о & се & ? ,? " свега & $.Наравно $ је оно % је & ? ¥,јер & $ његов ? је на " " $ $,зар је ' % $ ".
сретно " $ сутра,$ $ & $ ' & у " за &.
$ & " " " је $ $ о & се & ? ,? " свега & $.Наравно $ је оно % је & ? ¥,јер & $ његов ? је на " " $ $,зар је ' % $ ".
сретно " $ сутра,$ $ & $ ' & у " за &.
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
- zvornicki klan
- Kontakt:
$ " у "," ' $ се ? са " терена,& су & ? сутра " & је " $?
" & " јутрос у "Спорту" $ - " на ' % ¥ " ' ??
" & " јутрос у "Спорту" $ - " на ' % ¥ " ' ??
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.