Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Solidan žrijeb
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Soldina grupa, moze se komotno igrati sa Holandijom i Gruzijom. Mozda smo cak i u najlaksu grupu upali
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Red je bio da nas prosere jednom. Zadnja 2 prvenstva grupe smrti smo imali
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kakva je Nizozemska? Nesto nisam njih nikad pratio. Od Gruzije smo jaci sto je jasno. Iz prvog sesira smo morali dobiti nekog jaceg tako da je svejedno. Mozda je Island bio najbolja opcija, ali opet mozemo do drugog mjesta valjda. Imat cemo veliku podrsku tamo.
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
Dobra grupa, jedino je ova grupa B bila poželjnija (Španija, Austrija i Rumunija), mada i to je relativno s ozbirom da je Rumunija ozbiljnija od Gruzije.
Šteta samo ružnog rasporeda, najgori mogući od najjačeg do najslabijeg.
Gruzija je prilika da upišemo prvu pobjedu na velikom takmičenju i to nam treba biti primarni cilj. Holanđane probati iznenaditi jer će biti favoriti i igraju brz rukomet, mada po mom skromnom mišljenju oni su tu negdje bara-bara sa Crnom Gorom.
Sa tim što nam je Crna Gora pokazala dva lica u ovim kvalifikacijama
Šteta samo ružnog rasporeda, najgori mogući od najjačeg do najslabijeg.
Gruzija je prilika da upišemo prvu pobjedu na velikom takmičenju i to nam treba biti primarni cilj. Holanđane probati iznenaditi jer će biti favoriti i igraju brz rukomet, mada po mom skromnom mišljenju oni su tu negdje bara-bara sa Crnom Gorom.
Sa tim što nam je Crna Gora pokazala dva lica u ovim kvalifikacijama

Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 10 maj 2023, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma nije baš dobar žrijeb. Grupa sa Švedskom I Nizozemskom je najteža uz onu A, kad se gledaju samo prve dvije ekipe. Nizozemska se podcjenjuje, a strašan rukomet igraju. Dobra stvar je jedino Gruzija koja je najslabija ekipa na Euro.
Ona grupa gdje su Srbi je bila idealna dok ne dobiše CG. I Hrvatima je Bog dao lijepu šansu. Makedonci najgore
Raspored nam isto bezveze. Bolje da smo Gruziju odradili na vakat pa se nadali do kraja. To nama godi, a ovo nikako.
Ona grupa gdje su Srbi je bila idealna dok ne dobiše CG. I Hrvatima je Bog dao lijepu šansu. Makedonci najgore

Raspored nam isto bezveze. Bolje da smo Gruziju odradili na vakat pa se nadali do kraja. To nama godi, a ovo nikako.
Pa ne znam baš da su Slovenija i Portugal bolje opcije od Nizozemske. Portugal možda i jeste, ali mislim da su oni tu negdje, obje reprezentacije su objektivno jače od nas ali eto možemo se boriti sa njima sigurno.zaostrog je napisao/la: ↑10 maj 2023, 18:44Ma nije baš dobar žrijeb. Grupa sa Švedskom I Nizozemskom je najteža uz onu A, kad se gledaju samo prve dvije ekipe. Nizozemska se podcjenjuje, a strašan rukomet igraju. Dobra stvar je jedino Gruzija koja je najslabija ekipa na Euro.
Ona grupa gdje su Srbi je bila idealna dok ne dobiše CG. I Hrvatima je Bog dao lijepu šansu. Makedonci najgore![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma potuc se muski pa sta bude. Nije ni Holandija neka sila. Jaci jesu, ali ne bas kao npr Svedska ili Spanija. Kad smo mogli CG iznenaditi, sto ne bi mogli njih. Jos ce sve biti puno nasih u Njemackoj
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mi nemamo sta gledati prvoplasiranu Svedska ili Francuska Spanija osto nam se pise nama su bitne ove druge dvije ekipe ,a dobili smo bas najgore Holandiju i Gruziju uz nepovoljan zrijeb kad crknemo u prvoj utakmici onda posle ganjaj prolaz
Svi ovi su iz zadnjeg sesira jaci od Gruzije.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Eto sad imamo vremena, vidjeti sa ovim potencijalnim igracima hoce li igrati. Sumnjam da procedura sva traje 8 mjeseci. Pogotovo jer nije bas teska grupa, uz tih par igraca imamo se pravo nadati mozda i prolasku grupe
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:

Holandija je ekipa u usponu i odlicna repka koja je vjerovatno na svom vrhuncu ikada ..
Steta sto prva nije sa Gruzijom :/
Ma Nizozemci igraju na pogon Smitsa i Steinsa, to su njihova dva ubjedljivo najbolja igrača, vjerovatno svjetske klase igrača pogotovo je Smits za mene vrhunski bek.
Ostatak reprezentacije nije toliko kvalitetan, imaju još 2-3 igrača po bundesligaškim ekipama ali to nisu neki vrhunski igrači, daleko od toga.
Po meni je najveći problem što oni igraju pravo brzo i moderno, zato i imaju dobre rezultate zbog tog stila igre. To će nam biti najveći izazov, kako im smiriti tranziciju, to ako uspijemo imamo se čemu nadati. Al' dugo do januara
Ostatak reprezentacije nije toliko kvalitetan, imaju još 2-3 igrača po bundesligaškim ekipama ali to nisu neki vrhunski igrači, daleko od toga.
Po meni je najveći problem što oni igraju pravo brzo i moderno, zato i imaju dobre rezultate zbog tog stila igre. To će nam biti najveći izazov, kako im smiriti tranziciju, to ako uspijemo imamo se čemu nadati. Al' dugo do januara

Moglo je i bolje, ali je moglo i gore.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Dajte bolan ljudi, vi sad od Holanđana napraviste Dance jbt...ako su ih Grci, Cesi i Srbi mogli dobiti, uz malo srece mozemo i mi, jos cemo sigurno imati ogromnu podrsku s tribina
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Holandija je nezgodna zbog stila igre, ali kad bi trebao da biram uvijek bi je izabrao prije Slovenije i Portugala.Igraju brzo ali imaju daleko siromašniji roster od Slovenije i Portugala.Mislim da će Pipe bolje pripremiti ekipu na Holandiju, mora se braniti brzi centar, u napadu nemaju šuta izvana sve ide na prodor i 6 m.Nama je problem nedostatak kvaliteta i nadati se da će nekima koji bi mogli igrati za BiH, dovoljan izazov biti EP.Svaki igrač/ a menadzer posebno/u rukometu zna da je to najveći izlog i najbolja prilika za ličnu promociju, tako da je za očekivati da će roster biti malo bolji od onog što smo imali u kvalifikacijama.Raonffa je napisao/la: ↑10 maj 2023, 19:12Ma Nizozemci igraju na pogon Smitsa i Steinsa, to su njihova dva ubjedljivo najbolja igrača, vjerovatno svjetske klase igrača pogotovo je Smits za mene vrhunski bek.
Po meni je najveći problem što oni igraju pravo brzo i moderno, zato i imaju dobre rezultate zbog tog stila igre. To će nam biti najveći izazov, kako im smiriti tranziciju, to ako uspijemo imamo se čemu nadati. Al' dugo do januara![]()
Jel ima kakvih naznaka da bi ko mogao od ovih potencijalnih igrati za nas?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da da, to sam ja gore pisao @zaostrogu, po meni su Portugal i Slovenija opasnije reprezentacije. Meni je Nizozemska rang CG, onako kad sve sabereš i oduzmeš, mada i Crnogorci objektivno imaju širi roster od Nizozemaca.ovisnik je napisao/la: ↑10 maj 2023, 19:22Holandija je nezgodna zbog stila igre, ali kad bi trebao da biram uvijek bi je izabrao prije Slovenije i Portugala.Igraju brzo ali imaju daleko siromašniji roster od Slovenije i Portugala.Mislim da će Pipe bolje pripremiti ekipu na Holandiju, mora se braniti brzi centar, u napadu nemaju šuta izvana sve ide na prodor i 6 m.Nama je problem nedostatak kvaliteta i nadati se da će nekima koji bi mogli igrati za BiH, dovoljan izazov biti EP.Svaki igrač/ a menadzer posebno/u rukometu zna da je to najveći izlog i najbolja prilika za ličnu promociju, tako da je za očekivati da će roster biti malo bolji od onog što smo imali u kvalifikacijama.Raonffa je napisao/la: ↑10 maj 2023, 19:12Ma Nizozemci igraju na pogon Smitsa i Steinsa, to su njihova dva ubjedljivo najbolja igrača, vjerovatno svjetske klase igrača pogotovo je Smits za mene vrhunski bek.
Po meni je najveći problem što oni igraju pravo brzo i moderno, zato i imaju dobre rezultate zbog tog stila igre. To će nam biti najveći izazov, kako im smiriti tranziciju, to ako uspijemo imamo se čemu nadati. Al' dugo do januara![]()
Valjalo bi svakako kada bi mogli nafatati neke nove igrače, ne znam šta će biti od toga.
@DamirT
Ma nemaš brate nigdje ništa zvanično o tome, nije rukomet toliko popularan da se o nekom potencijalnom reprezentativcu piše kao o recimo nogometašu poput Huseinbašića, te šta je objavio, šta misli, koliko igra, kakva mu je tetovaža, koliko puta dnevno ide u halu i slično.
Pitat ću ja Tajića kad ga sretnem u vezi tih potencijalnih, ako iko zna to bi on trebao biti.
Na Euru ce ici samo igrači koji su igrali u kvalifikacijama. Jedino novo/staro ime bi mogao biti Josip Perić.
Zna li se kad bi mogle karte u prodaju?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.