Pa mislim da to ne treba nikome, nije dosad bilo neke prevelike frke ne treba ni sada. Ja kazem mi isto mozemo otci na istok grbavice kupimo 1000 karti tako i oni uvijek mogu na zapad. Nama je veliki minus sto nema sjevera a ostale tribine ce biti kao i dosad istok naš i zapad jedan dio.Shategabri je napisao/la: ↑10 maj 2023, 14:27Jest dok šute i amonimni su.bordobijeli je napisao/la: ↑10 maj 2023, 14:24Ma na zapadu je uvijek bilo šareno znalo je bit par hiljada komšija nije ti to nista novo. A veca je njima bruka ako budu radili kakve akcije na zapadu gdje uglavnom ljudi dolaze porodično.
Al kad izlete ko onaj levat prije par godina, ubiše ljudi hljeb u njemu na poluvremenu.
Sreća policija ga dohvati i isprati, baš su ga krvnički tukli.
Tako da, bude li ih veća koncentracija, belaj u najavi.
Ko to može uopšte obezbjeđivati, obzirom da nije ništa organizovano?
Dođeš sa ulaznicom i piči.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- 
				bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- 
				bordobijelisampion
- Kontakt:
Da su rezultati drukčiji bilo bi PRAZNO Koševo i Bojkot na snazi  

SVI NA ZAPAD  

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
						Husref Musemić - Babuka.
- 
				bordobijeli
- Kontakt:
Prvo moraš skontati da je ulozio novac kupio dionice i nece otići samo tako, moraš kupiti od njeg dionice da bi on otišao.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kao i svaki derbi pa ih zgažene izbace napoljeShategabri je napisao/la: ↑10 maj 2023, 14:22Nezaboravan derbi, nema navijanja, a komšiluk maše plavim šalovima

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nisam u toku, koji je problem sa ulaznicama ?

| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO
						YEBEM TE LISTICO
- Shategabri
- Kontakt:
Dosad je bilo takoMortemHz je napisao/la: ↑10 maj 2023, 14:38Kao i svaki derbi pa ih zgažene izbace napoljeShategabri je napisao/la: ↑10 maj 2023, 14:22Nezaboravan derbi, nema navijanja, a komšiluk maše plavim šalovima

Koševo Zapad
						- ExchangeOffice
I tebi drago zbog toga?Shategabri je napisao/la: ↑10 maj 2023, 14:22Nezaboravan derbi, nema navijanja, a komšiluk maše plavim šalovima

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Kad krene Titovom  staaa se ono tamooo cuje i iznenade nas Horde sve, sto bi skretnicari zinuli kad bi se to desilo 

-        1 9 4  6      -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
vise nasih dusmana ima ovdje nego plavih

FC United Of Manchester !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zamisli špiceLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑10 maj 2023, 14:48Kad krene Titovom staaa se ono tamooo cuje i iznenade nas Horde sve, sto bi skretnicari zinuli kad bi se to desilo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
U klub lagano po sendvic i sok pa lagano na kosevo sa plavim salom
Navijaj kako direktorica kaze
Do smrti odani!
						- ElCartel11
- Kontakt:
Pa dobro korteo bi se mogao odraditi i objesiti par parola za skretnicare na sjeveru.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑10 maj 2023, 14:48Kad krene Titovom staaa se ono tamooo cuje i iznenade nas Horde sve, sto bi skretnicari zinuli kad bi se to desilo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
						a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
samo snovi ali lijepo se nadati. E samo zamisli, kakav game changerMortemHz je napisao/la: ↑10 maj 2023, 14:49Zamisli špiceLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑10 maj 2023, 14:48Kad krene Titovom staaa se ono tamooo cuje i iznenade nas Horde sve, sto bi skretnicari zinuli kad bi se to desilo

sta znas Morto moj kad je prosla kvota 7.  moze sve
 sta znas Morto moj kad je prosla kvota 7.  moze sve  
 Misljenja sam kad je derbi da nema uprava, vlasnika, bojkota.. nesto slicno kao Bozic u II svjetskom. Tad su i nacisti i saveznici razbacili fudbala, a puske fino ostavili sa strane

-        1 9 4  6      -
- Shategabri
- Kontakt:
Zayebavamo se ba, šta mi ima biti drago?ExchangeOffice je napisao/la: ↑10 maj 2023, 14:44I tebi drago zbog toga?Shategabri je napisao/la: ↑10 maj 2023, 14:22Nezaboravan derbi, nema navijanja, a komšiluk maše plavim šalovima

Al realno je ovo glupo sa kartama, da može ko hoće uzimati.
Koševo Zapad
Svi ste vi stari hordaši. Sa 30 godina pobjegli na istok.boki86 je napisao/la: ↑10 maj 2023, 14:05E moj lave, balavurdijo, vise sam starih hordasa vidjeo na istoku protiv listice nego na sjeveru prije 15 godina. Ima jos raje koja voli vise klub od ljudi u njemuTorino je napisao/la: ↑10 maj 2023, 13:38Ko će Manijake napast na zapadu ako budu pravili probleme? Vi sa djecom, koji ste jedva dočekali da nema Hordi. Malo ste mi šega, pomesti će vas ljudi i neka će kad ste pljunuli u lice matičnoj grupi i posrali se na sve vaše prijašnje aktivnosti na sjeveru. Prodali ste se za besplatan ulaz i pomogli kanceru kluba da živi. Nema više ni Mirza odlazi, Ayla odlazi. Toliko o vama.
Ne ubijajte svoje lavove da vas ne bi pojeli neprijateljski psi.
🇵🇸
						- 
				bordobijelisampion
- Kontakt:
San snovaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑10 maj 2023, 14:48Kad krene Titovom staaa se ono tamooo cuje i iznenade nas Horde sve, sto bi skretnicari zinuli kad bi se to desilo

Baš sam razmišljao šta bi bilo da se dogovori, ali bi teško to prošlo...
  Baš sam razmišljao šta bi bilo da se dogovori, ali bi teško to prošlo...Re: FK Sarajevo
Ma jel ti to slika kako igrači slave gol sa HordamaZutti je napisao/la: ↑10 maj 2023, 14:28Jel ovo upuceno samo plaćenicima koji su govorili da im je zbog djece drago sto nema Hordi ili smo ukljuceni i mi ostali placenici koji godinama pare, zivce i vrijeme trosimo na klub za koji navijamo, a u ovom slučaju ne bojkotujemo utakmice tog istog kluba?Torino je napisao/la: ↑10 maj 2023, 13:38Ko će Manijake napast na zapadu ako budu pravili probleme? Vi sa djecom, koji ste jedva dočekali da nema Hordi. Malo ste mi šega, pomesti će vas ljudi i neka će kad ste pljunuli u lice matičnoj grupi i posrali se na sve vaše prijašnje aktivnosti na sjeveru. Prodali ste se za besplatan ulaz i pomogli kanceru kluba da živi. Nema više ni Mirza odlazi, Ayla odlazi. Toliko o vama.
Ispade da ako se ne slazes sa nacinom borbe protiv Mirze i Ajle trebaju te strumfovi "pomest"?

🇵🇸
Normalno. Dugo nisam pokisao ko taj dan u TuzliTorino je napisao/la: ↑10 maj 2023, 15:00Ma jel ti to slika kako igrači slave gol sa HordamaZutti je napisao/la: ↑10 maj 2023, 14:28Jel ovo upuceno samo plaćenicima koji su govorili da im je zbog djece drago sto nema Hordi ili smo ukljuceni i mi ostali placenici koji godinama pare, zivce i vrijeme trosimo na klub za koji navijamo, a u ovom slučaju ne bojkotujemo utakmice tog istog kluba?Torino je napisao/la: ↑10 maj 2023, 13:38Ko će Manijake napast na zapadu ako budu pravili probleme? Vi sa djecom, koji ste jedva dočekali da nema Hordi. Malo ste mi šega, pomesti će vas ljudi i neka će kad ste pljunuli u lice matičnoj grupi i posrali se na sve vaše prijašnje aktivnosti na sjeveru. Prodali ste se za besplatan ulaz i pomogli kanceru kluba da živi. Nema više ni Mirza odlazi, Ayla odlazi. Toliko o vama.
Ispade da ako se ne slazes sa nacinom borbe protiv Mirze i Ajle trebaju te strumfovi "pomest"?

Jel treba ulaznica ko dokaz da sam bio? Ipak sam placenik, a mi placenici samo na domace utakmice (naravno ako je ulaz besplatan) idemo
 Jel treba ulaznica ko dokaz da sam bio? Ipak sam placenik, a mi placenici samo na domace utakmice (naravno ako je ulaz besplatan) idemo 
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
						Husref Musemić - Babuka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.