gdje si ti ? tebe nigdje nemaOTNYS_YNWA je napisao/la:Đeste ba miševi ?![]()
Šta ste se prepali za Phil Dowda, nema njima pomoći kada naših 11 zvjerki izađe na teren.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
gdje si ti ? tebe nigdje nemaOTNYS_YNWA je napisao/la:Đeste ba miševi ?![]()
Šta ste se prepali za Phil Dowda, nema njima pomoći kada naših 11 zvjerki izađe na teren.
Sto da ne u nedelju igramo protiv njih, a s'obzirom na prethodne meceve koje smo mi igrali sa scumom ova izjava i link su veoma prikladni za ovu temu... ali nema veze oticu ja pa cu staviti i na englesku premier ligu.polga je napisao/la:Nisam bas siguran da je ova izjava i ovaj link prikladan za temu Liverpool FC.Sasha L.F.C. je napisao/la:Vlasnik Vigana: Sudije se plaše Mančestera i Runija!
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... a-i-Runija
Vise za Engleska Premier Liga.
Jesi ti navijac/ljubitelj Liverpoola, ili si tajni scumovac koji sada pita da li nam odgovara ijedan sudija?Liverpool8 je napisao/la:A je l' ima koji sudija da vam odgovara? Ili nijedan ne valja. Strasno.
polga je napisao/la:Jesi ti navijac/ljubitelj Liverpoola, ili si tajni scumovac koji sada pita da li nam odgovara ijedan sudija?Liverpool8 je napisao/la:A je l' ima koji sudija da vam odgovara? Ili nijedan ne valja. Strasno.
I da, odgovor na pitanje, da, odgovara mi onaj sudija koji ce suditi svaku utakmicu posteno, bez obzira koji tim igra, te koji nece praviti razliku izmedu ''velikih'' i ''malih'' timova.
Naravno da nije, ali ako se desi neka greska u korist Liverpoola, i zbog koje ce protivnik ispastati, ja se necu, poput nekih sa tim zadovoljiti, a onda kasnije, kada zbog neke druge greske moj tim mora ispastati, zaliti zbog iste.Liverpool8 je napisao/la: Inace, interesuje me, postoji li takav sudija u EPL?
Jeste da smo mi godinama osteceni u mnogim situacijama, ali potpisivati neku kapitulaciju dok jos ni mec nije blizu, a samo zato sto se zna ko sudi, je po meni apsurdno.
Nije valjda svaki put kad kiksnemo sudija kriv za to.
Iskreno, dzabe nama sva kreativnost, kada mi nemamo onih pravih defanzivnih veznih igraca, i to MORA da bude primarna pozicija na kojoj moramo dovesti odlicnog igraca.Red Assassin je napisao/la:Izgleda da ce nam se vrati Aquilani.. Ja bih licno volio da se vrati jer bi nam donio dosta kreativnosti veznomm redu..
http://www.thisisanfield.com/2011/03/aq ... ep-closer/
Ima do nedjelje...red_boy je napisao/la:2:0 za nas u nedjelju!!! YNWA
Pa ne vodi on tu stranicu, nego neki covjek, koji je ocigledno procitao svjezi trac, pa je to preuvelicao i pozelio dobrodoslicu Ramosu.Kop je napisao/la:Zasto je Andy Carroll na svojoj oficijalnoj fb stranici napisao : " Welcome Ramos to LFC!<3" ? I stavio sliku Sergija Ramosa, dakle, na njega misli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.