NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Hoce li Sehic biti spreman za baraz?
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ev na primjer ti da si na mjestu Seone da li bi prije izvlačenja tražio da prvu tekmu igraš kuči ako Čelika izvučeš? Ili bi volio revanš da igraš poslije Zenice i 5-0 poraza! Ko bi gledao takav revanš? A prvu ako igraš kuči možeš koju lovu da namakneš! Ev sad mi igramo s Zrinjskim,bil ti volio revanš u Zenici ili prvu tekmu? Na kojoj bi tekmi mogao lupam zaraditi 30000 km,prvoj u Zenici da se igra ili revanš u Zenici! Poslije Mostara i 3 - 0...ili možda se konta da se može ne izgubitidinodino2019 je napisao/la: ↑09 maj 2023, 16:10Kakve se sve ovdje nebuloze pisu. Prvo prvenstvo jos nije zavrseno i nije poznato tacno koje 4 ekipe idu u baraz. Drugo nakon zavrsetka sezone ide zrijeb za baraz znaci ne moze se znati jo s kimr igramo go su zelje necije. Trece niko gi ne garantuje da ces uzvrat igrati u Zenici

::::SAMO ČELIK::::
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nemoj da sad nazovem Čerima i pitam je li ti to rekao

Je li razumiješ, da još nije ni poznato ko su mogući protivnici? Ok manje-više je jasno osim grupe Zapad.
Kad sve lige završe i bude poznato koje ekipe su dobile licencu, tek tad će biti obavljen žrijeb. Ako bude tako žrijeb odredio i prva se treba igrati u Zenici, onda to mora biti srijeda, a ako se treba druga igrati, onda će biti nedjelja.
Mada što zamorano napisa, može Čelik ponuditi, da se zamjeni domaćinstvo, pa da se druga igra u Zenici. Što opet ne znači, da će protivnik pristati...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Jest da je saban liga, al nije bas Folk Filigran, da se zelje ispunjavajuPasha je napisao/la: ↑09 maj 2023, 23:44Nemoj da sad nazovem Čerima i pitam je li ti to rekao![]()
Je li razumiješ, da još nije ni poznato ko su mogući protivnici? Ok manje-više je jasno osim grupe Zapad.
Kad sve lige završe i bude poznato koje ekipe su dobile licencu, tek tad će biti obavljen žrijeb. Ako bude tako žrijeb odredio i prva se treba igrati u Zenici, onda to mora biti srijeda, a ako se treba druga igrati, onda će biti nedjelja.
Mada što zamorano napisa, može Čelik ponuditi, da se zamjeni domaćinstvo, pa da se druga igra u Zenici. Što opet ne znači, da će protivnik pristati...

- prisonbreak
- Kontakt:
Sta je sa Arezinom?
Danas smo dobro oslabljeni.
Danas smo dobro oslabljeni.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Sa Arezinom je dogovoreno 3 mjeseca
-
- Kontakt:
s Arežinom je dogovoreno do kraja sezone.
Znaci danas bez Fene, Arezine i Karica.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Jel postoji opcija da ostane igrati i sljedeću polusezonu/sezonu u federalnoj? Mislim, da li postoji ikakva zelja s njegove strane ?

Nazovi gaPasha je napisao/la: ↑09 maj 2023, 23:44Nemoj da sad nazovem Čerima i pitam je li ti to rekao![]()

Najbitnije je da je noćni termin, a to da li je srijeda ili nedjelja najmanje je bitno

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Steta bi bilo ostati bez Arezine. Vratio je koliko toliko formu, uklopio se u ekipu, igru smo na njega bazirali, vjerujem da bi kod nas sljedece sezone odigrao jednu od boljih sezona u karijeri.
Kako god bilo, mi idemo dalje. Bitno je da klub konacno staje na noge i da je atmosfera u ekipi na nivou. Rezultat ce doci kad se ispravno radi.
Kako god bilo, mi idemo dalje. Bitno je da klub konacno staje na noge i da je atmosfera u ekipi na nivou. Rezultat ce doci kad se ispravno radi.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Danas ce Durmis pojesti Moscanicu 

Aladin Isaković, najbolje pojačanje kluba u zadnjih 10 godina. Ne bira koje utakmice će igrati, svaku igra. Uvijek daje 100% sebe bez obzira ko je protivnik s druge strane, što je i dokazao više puta. Voli klub srcem i to se vidi kroz ponašanje i pristup na društvenim mrežama.
Za mene je on kapiten, ponašanjem i djelima. Samo da još malo prestane sa sudijama pričati hahah
Za mene je on kapiten, ponašanjem i djelima. Samo da još malo prestane sa sudijama pričati hahah

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
-
- Kontakt:
Nadam se da se varam ali danas ocekujem.kiks.protiv Moscanice koja je kuci veoma nezgodna plus danas su sudije na njihovoj sttani. Igramo.bez 4 igraca i nece biti lako. Nadam se da ce Durmis proraditi, te da ce Duvnjak dati sansu ovom.junioru Basicu sto je poveo
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
- limvolikce1945
- Kontakt:
Oprostit ćemo mu i one golove što je zabijao protiv nas dok je igrao za Mladost.laudrop je napisao/la: ↑10 maj 2023, 13:17Aladin Isaković, najbolje pojačanje kluba u zadnjih 10 godina. Ne bira koje utakmice će igrati, svaku igra. Uvijek daje 100% sebe bez obzira ko je protivnik s druge strane, što je i dokazao više puta. Voli klub srcem i to se vidi kroz ponašanje i pristup na društvenim mrežama.
Za mene je on kapiten, ponašanjem i djelima. Samo da još malo prestane sa sudijama pričati hahah![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.