AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
- senad_flamin
- Kontakt:
Re: AC Milan
tony-mortale je napisao/la:[youtube][/youtube]
nisam gledao prvo poluvrijeme.. evo pregledah ovaj snimak.. Napoli najbolji priliku imao kada je Cavani poslao loptu na tribine...

-RIVALDO-
Ma najvaznije je da igramo u vrhunskoj formi, pobijedili smo jednog od glavnog konkurenta i sad nas se svi boje ...
Bez ovih pojacanja u LP smo oslabljeni tako da mislim da necemo moci proi dalje jer vezni red ce se zasnivati Flamini-Boa-Merkel vjerovatno ali sad nam je glavniji Skudeto
Pisu se 3 boda idemo dalje
Bez ovih pojacanja u LP smo oslabljeni tako da mislim da necemo moci proi dalje jer vezni red ce se zasnivati Flamini-Boa-Merkel vjerovatno ali sad nam je glavniji Skudeto
Pisu se 3 boda idemo dalje

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Dobra predstava od strane milana ,vise nego zasluzena pobjeda ,napoli," jest da nisu imali Lavezzia , al to im i nije neko opravdanje da ne upute sut u okvir gola ...a nas bariša Pato je vise nego zasluzeno igrac utakmice ..i ako je bilo kakvih "nebuloza" o njegovom odlasku mislim da su prekinute

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Pato : - "Divota je igrati u ovom sastavu Milana gde ima mnogo istinskih fudbalskih šampiona. Uživam, jer oni nisu moji saigrači, oni su mi kao braća. Igrali smo večeras sjajno, posebno u drugom delu, te je ovo samo nastavak naše odlične sezone - završio je Brazilac."
- dr.feelgood
- Kontakt:
Mazzarri: Nekada se takvi penali sviraju, nekada ne
- Nemojte me pitati o sucima, ne želim govoriti o sucima. Mogu samo reći da se takvi penali nekada sude, a nekada baš i ne - rekao je Walter Mazzarri, trener Napolija, uz nastavak:
- Strašno mi je žao što nisam u drugom dijelu, u jednom momentu, mogao biti nasamo sa svojim igračima tri-četiri minute. Da ih uputim. Nakon tog penala smo bili razbijeni. Milan je moćna momčad i iskoristili su trenutak. Više nam nisu dali igrati, bili smo gotovi nakon toga.
Samo za one koji stalno smaraju o "poklonjenim" penalima i golovima.
- Nemojte me pitati o sucima, ne želim govoriti o sucima. Mogu samo reći da se takvi penali nekada sude, a nekada baš i ne - rekao je Walter Mazzarri, trener Napolija, uz nastavak:
- Strašno mi je žao što nisam u drugom dijelu, u jednom momentu, mogao biti nasamo sa svojim igračima tri-četiri minute. Da ih uputim. Nakon tog penala smo bili razbijeni. Milan je moćna momčad i iskoristili su trenutak. Više nam nisu dali igrati, bili smo gotovi nakon toga.
Samo za one koji stalno smaraju o "poklonjenim" penalima i golovima.
Do kraja jos
Kuci :-------------------------------------- U Gostima :
Bari - 3 boda--------------------------------------Juventus - 3 boda
Inter - 3 boda/1bod------------------------------Palermo - 3 boda
Sampdoria - 3 boda------------------------------Fiorentina - 3 boda/1 bod
Bologna - 3 boda---------------------------------Brescia - 3 boda
Cagliari - 3 boda---------------------------------Roma - bod
----------------------------------------------------Udinese - bod / nista
Sa onakvom igrom od sinoc, ja to ovako gledam
Kuci :-------------------------------------- U Gostima :
Bari - 3 boda--------------------------------------Juventus - 3 boda
Inter - 3 boda/1bod------------------------------Palermo - 3 boda
Sampdoria - 3 boda------------------------------Fiorentina - 3 boda/1 bod
Bologna - 3 boda---------------------------------Brescia - 3 boda
Cagliari - 3 boda---------------------------------Roma - bod
----------------------------------------------------Udinese - bod / nista
Sa onakvom igrom od sinoc, ja to ovako gledam
Sinoc je na utakmici bio i Kakin otac,talijanski mediji su se odma raspisali kako je doso da sa Gallianijem dogovori povratak Kake kod nas....hm......e ne znam sta da kazem na ovo,naravno da su ovo sad nagadjanja ali nika ne znas sa nasim Ćelom...
Nikako ne bi volio da se doticni vrati u Milan nikad vise!
Nego jbg sinoc nisam gledo tekmu,moze li mi ko reci kako je odigro Marek

- tony-mortale
- Kontakt:
nebi ni ja volio da se kaka vrati, svaka mu čast za sve što je dao milanu, ali to je to, nek mu je sa srećom ali negdje drugo, treba dovesti nekog mladog veznjaka koji će najbolje godine provesti u milanu baš kao što je i kaka, plus fino se i zaradilo na njemuscudetto je napisao/la:Nikako ne bi volio da se doticni vrati u Milan nikad vise!

marek je odigrao sasvim dobro, puno bolje od prosječne antoninijeve partije, nije imao nekih grešaka, igrao i napad i odbranu, doduše umorio se dosta rano i zamjenio ga emanueloson koji je takođe bio OK
inače zaboravio sam napisati da se primavera obrukala na viareggio cupu, poslije 2 neriješene zadnju izgubili od staebaka 2-1

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Izgleda da onaj mladi stoper Ely sto su ga doveli i nije tako dobar ko sto se prica, ali evo opet pocinje prica oko Mamadou Sakho-a ima 21god stoper a jedan je od najboljih mladih stopera u Svijetutony-mortale je napisao/la:nebi ni ja volio da se kaka vrati, svaka mu čast za sve što je dao milanu, ali to je to, nek mu je sa srećom ali negdje drugo, treba dovesti nekog mladog veznjaka koji će najbolje godine provesti u milanu baš kao što je i kaka, plus fino se i zaradilo na njemuscudetto je napisao/la:Nikako ne bi volio da se doticni vrati u Milan nikad vise!
Nego jbg sinoc nisam gledo tekmu,moze li mi ko reci kako je odigro Marek![]()
marek je odigrao sasvim dobro, puno bolje od prosječne antoninijeve partije, nije imao nekih grešaka, igrao i napad i odbranu, doduše umorio se dosta rano i zamjenio ga emanueloson koji je takođe bio OK
inače zaboravio sam napisati da se primavera obrukala na viareggio cupu, poslije 2 neriješene zadnju izgubili od staebaka 2-1i završili kao zadnji u grupi
i btw tony de mi odgovori na PM
- tony-mortale
- Kontakt:
otkud ti to za elyja
momak fenomenalno napreduje i vrlo brzo će biti prekomandovan u prvi tim, možda čak i u ovoj sezoni
a tek mu je 17 godina.
a znaš da ti nemogu odgovarati na PM iz meni nepoznatog razloga, al skidam tamo sa stranice, print screen nikakva čarolija

momak fenomenalno napreduje i vrlo brzo će biti prekomandovan u prvi tim, možda čak i u ovoj sezoni

a znaš da ti nemogu odgovarati na PM iz meni nepoznatog razloga, al skidam tamo sa stranice, print screen nikakva čarolija

Tony ok pokusacu to
evo ovi sa milannews.it ne informisani pise nesto o Ibri "Pobornik srpskog podrijetla, jučer je oti..." a on plu Bosanac, polu hrvat
http://translate.googleusercontent.com/ ... fYKKLGSfwQ
evo ovi sa milannews.it ne informisani pise nesto o Ibri "Pobornik srpskog podrijetla, jučer je oti..." a on plu Bosanac, polu hrvat

Ne on je ciitav bosanac i to je izjavljivao vise puta.robovi88 je napisao/la:Tony ok pokusacu to
evo ovi sa milannews.it ne informisani pise nesto o Ibri "Pobornik srpskog podrijetla, jučer je oti..." a on plu Bosanac, polu hrvat![]()
ma ne nego mama mu je hrvatskog imena i prezimena, odnosno hrvatica ali je zivjela u BosniA_d_0 je napisao/la:Ne on je ciitav bosanac i to je izjavljivao vise puta.robovi88 je napisao/la:Tony ok pokusacu to
evo ovi sa milannews.it ne informisani pise nesto o Ibri "Pobornik srpskog podrijetla, jučer je oti..." a on plu Bosanac, polu hrvat![]()

Znam da mu je otac Sefik i ima par pjesama je snimio narodnjak

- tony-mortale
- Kontakt:
hehe robovi uspio si, a tačno sam znao zbog koje slike pitaš
odma na avatar

odma na avatar

pa moram kad je Zvijertony-mortale je napisao/la:hehe robovi uspio si, a tačno sam znao zbog koje slike pitaš![]()
odma na avatar

HEHEH pa ocigledno i ne pratis toliko primaveru ,taj momak je suho zlato cak je i baresi rekao da mu nece trebati jos godina ili dvije i vec ce biti u prvom sastavu a za primaverine rezultate su krivi stropaa i allegri heheh jer je uze straseera i merkelarobovi88 je napisao/la:Izgleda da onaj mladi stoper Ely sto su ga doveli i nije tako dobar ko sto se prica, ali evo opet pocinje prica oko Mamadou Sakho-a ima 21god stoper a jedan je od najboljih mladih stopera u Svijetutony-mortale je napisao/la:nebi ni ja volio da se kaka vrati, svaka mu čast za sve što je dao milanu, ali to je to, nek mu je sa srećom ali negdje drugo, treba dovesti nekog mladog veznjaka koji će najbolje godine provesti u milanu baš kao što je i kaka, plus fino se i zaradilo na njemuscudetto je napisao/la:Nikako ne bi volio da se doticni vrati u Milan nikad vise!
Nego jbg sinoc nisam gledo tekmu,moze li mi ko reci kako je odigro Marek![]()
inače zaboravio sam napisati da se primavera obrukala na viareggio cupu, poslije 2 neriješene zadnju izgubili od staebaka 2-1i završili kao zadnji u grupi
i btw tony de mi odgovori na PM
smatrao sam te malo zrelijim u odnosu na većinu ovdje ali očito da sam pogriješio. nekad ni godine ne garantuju mentalnu zrelost. sinoć sam vidio taj tvoj moćni napoli, ekipu koju sam i ja nekad gotivio i dan danas mi nije mrska. dovoljno je reći da kandidat za scudetto nije uputio niti jedan šut u okvir gola, tu sva daljnja analiza prestaje sve je valjda jasno. lavezzi bitan igrač za napoli nije igrao ali nije ni pirlo a svi znamo ko je šef u milanu. nema ni ambrosinija ni zambrotte a doduše ko je pitao milan protiv tottenhama gdje su ti povrijeđeni igrači.MaGiCa je napisao/la:Idi malo kopaj, nije fudbal za tebe.baresi#6 je napisao/la:razlog više da se dobije napoli
mislim da treba od prve minute krenuti i udarati iz svih oružja. dati rani gol i njihova će se igra i koncepcija raspasti, treba dati 120% i ići što se kaže u kost bez ikakvih kalkulacija. realno napoli ne može parirati milanu u otvorenoj igri, doduše nemože nijedna druga ekipa sem možda intera. trenutna tabela možda ne govori realnu situaciju, u italiji ima 3-4 ekipe bolje od napolija. inter im je uvalio ko od šale 5 komada što ne bi milan 2-3? napoli na sao paolu je druga ekipa nego na gostovanjima. uostalom milan ih je i tamo tukao 2-1.![]()
Ovo ti drugarski kazem.![]()
http://www.goal.com/en/news/1124/calcio ... -return-of
što se penala tiče aronica je visoko podigao ruku u 16-ercu i dirao loptu, namjera jasna, zašto je to uradio? uostalom moguće da je to kompenzacija za onaj čisti penal kad je van bommel malo prije toga oboren u kaznenom.
btw vidim često odgovaraš na moje postove, uglavnom neke provokacije i izvrtanje moji riječi i vađenje nekih stvari iz konteksta. ako nemaš šta pametno reći nemoj ništa ni reći.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Protiv Naas juve pored aqulania ,fabia,moma, de ceglea jos nece igrati ni grosso koji se povrijedio danas kao ni hasan ali najgora vijest je da je chieelini zadobio povredu koja ga moze izostaviti iz duela sa Milanom jer vec 2 dan ne trenira i prognoze su za sada ne jasne.a pored njih ni pepe nece nastupati zbog parnih kartona kao ni najvjerovatnije martinez koji ima porblema sa preponama .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.