AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

milanist
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la milanist » 09 maj 2023, 14:59

Frank je bio veoma dobar u Milanu i cinio je taj bedem ispred gola ( koji nam fali u ovoj sezonu ) i bilo bi veoma dobro imati ga opet, ali NE hvala, ispao je supak i znamo sve sta je pricao na kraju otisao kao hinja, i da nam ga daju za 5M treba mu ovoreno reci da ne moze :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 09 maj 2023, 17:15

Pustite vi te inate, jedno veliko DA za Kessiea ako ima sanse da se vrati, sa njim smo mi dimenzija vise, on je jedan od velikih faktora titule prosle sezone

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 09 maj 2023, 18:15

Tako je! Kakvi inati u ovako kompleksnom vremenu. Kvalitet i samo kvalitet!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 09 maj 2023, 18:20

Treba biti covjek i u teskim trenutcima haha
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 09 maj 2023, 18:22

NE!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 09 maj 2023, 19:22

Može al đaba da dođe i da dobije istu platu, igrat može ako zasluži, kad se dokaže sa klupe.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 09 maj 2023, 19:23

Leao danas radio sam i o njemu se odlučuje sutra. Ako bude postojalo 1% šanse da igra i bit će na terenu. Ako ne bude onda ništa do uzvrata. Tako Pioli kaže.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 09 maj 2023, 19:32

Kaze Pioli da rafa mora biti na 100% da bi igrao sutra ako ne bude nece onda nece biti ni na klupi. Jer kao njegov stil igre zahtjeva da je max spreman.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 09 maj 2023, 19:43

Pa to i jeste istina.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 maj 2023, 20:38

Opet kažem, bolje ga je poštediti nego riskirati da ga izgubiš za nastavak sezone. Ova jedna utakmica nije vrijedna toga.

Nama slijede dvije utakmice sa davljenicima Veronom i Spezijom, upravo su to utakmice gdje trebaš igrati na individualni kvalitet Lea jer drugačije ćeš teško moći probiti bunker. A ne sumnjam da će obe ekipe postaviti takvu taktiku protiv Milana jer se nebrojeno puta pokazalo da ovo pali.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 09 maj 2023, 21:34

milanist je napisao/la:
08 maj 2023, 20:20
@meepo stoji da lampard nije neka referneca, niti da se Chelsea u ovakvim okolnostima moze uzeti kao primjer, ulupati brdo igraca u jednom prelaznom roku znamo da ne pali odmah ( to smo vidjeli i u Milanu u eri kineza ). Ali ko je bio trener prije Lamparda, a da G.Potter (citaj De Zerbi) i kako zavrsi ? Isti taj Potter je imao sasvim dobre rezultate sa Brightonom i dosao je u veci klub, vidimo kako je zavrsilo, to je ono sto se moze desiti i sa De Zerbijem kojeg ovdje prizeljkivaju i ocekuju da bude spasilac, a ko ti to garantuje. Prije bi vjerovao da ce flopnuti nego uspjeti, vec sam i prije rekao, imali smo takvi primjera i u Italiji, ko iole prati ligu zna o kome se radi.
Chelsea je samo bio primjer za uigranost ekipe. :salut: Puno promjena i malo vremena da se uigraju igraci rezultiralo je onim cime je rezultiralo. Pioli vec par sezona ima manje vise istu ekipu medjutim on voli da izvodi svakakve vratolomije i da izvodi skroz drugu ekipu kad su poeni neophodni i to nije nicija krivica nego njegova :salut:

Ne poredi Pottera i De Zerbia jer je De Zerbi space shuttle za Pottera to i pokazuje s rezultatima u EPL-u. :salut: De Zerbie bi bio odlicna zamjena za Piolija :salut: Mlad trener koji ima neki sistem igre i zna izvuci najbolje iz igraca a ne da ovisi o pojedincima na terenu. :salut:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 09 maj 2023, 22:01

meepo je napisao/la:
09 maj 2023, 21:34
milanist je napisao/la:
08 maj 2023, 20:20
@meepo stoji da lampard nije neka referneca, niti da se Chelsea u ovakvim okolnostima moze uzeti kao primjer, ulupati brdo igraca u jednom prelaznom roku znamo da ne pali odmah ( to smo vidjeli i u Milanu u eri kineza ). Ali ko je bio trener prije Lamparda, a da G.Potter (citaj De Zerbi) i kako zavrsi ? Isti taj Potter je imao sasvim dobre rezultate sa Brightonom i dosao je u veci klub, vidimo kako je zavrsilo, to je ono sto se moze desiti i sa De Zerbijem kojeg ovdje prizeljkivaju i ocekuju da bude spasilac, a ko ti to garantuje. Prije bi vjerovao da ce flopnuti nego uspjeti, vec sam i prije rekao, imali smo takvi primjera i u Italiji, ko iole prati ligu zna o kome se radi.
Chelsea je samo bio primjer za uigranost ekipe. :salut: Puno promjena i malo vremena da se uigraju igraci rezultiralo je onim cime je rezultiralo. Pioli vec par sezona ima manje vise istu ekipu medjutim on voli da izvodi svakakve vratolomije i da izvodi skroz drugu ekipu kad su poeni neophodni i to nije nicija krivica nego njegova :salut:

Ne poredi Pottera i De Zerbia jer je De Zerbi space shuttle za Pottera to i pokazuje s rezultatima u EPL-u. :salut: De Zerbie bi bio odlicna zamjena za Piolija :salut: Mlad trener koji ima neki sistem igre i zna izvuci najbolje iz igraca a ne da ovisi o pojedincima na terenu. :salut:
Ne poredim ih nikako, navodim primjer kako je neko dobar trener u manjim ekipama, ali vec kad dodje u veliki tim onda pisi propalo. De Zerbi ce biti relevantan kad se pokaze u nekoj velikoj momcadi, a na ovome do sad svaka cast, ali moze biti i varljivo, ne bi bilo prvi put. Jeste Pioli je tu par sezone i svake mu uzmu 2 veoma bitna kotacica, uzme skudeto a evo i 1/2 LP, dovoljno.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 10 maj 2023, 11:07

Danas utakmica :opaopa: :opaopa: :opaopa: :bih: :bih:
Leao has arrived at Milanello. He will undergo the test run and then his stance from tonight’s game will be decided
Gledaj kralja Carla :bow:

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 10 maj 2023, 11:19

Ma nek se yebe i on, zvalo ga se trilion puta kad je Lanmi bio u qurcu pa se vadio na to kako uzima odmor od nogometa a zatim prihvatao ponude drugih klubova.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 10 maj 2023, 11:54

Pa šta je trebao? Sjesti na klupu kluba koji nije imao prebijene pare, nema ni on čarobni štapić pa da uradi čudo bez ikakvog resursa. Možda da je današnja situacija, sa trenutnim stanjem u klubu i igračima koji su tu, ko zna..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 10 maj 2023, 12:17

Ozbiljan trener kada dolazi trazi garancije od kluba da ce se dovoditi pojacanja....mislite da ce ovi vlasnici dati garancije??? Kod njih je samo zagarantovano da ce minimalno ulagati u Milan, tako da mozemo samo sanjati o nekom boljem treneru....

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 maj 2023, 12:25

Kako ikoga kriviti što nije htio biti dio onog raspada i truhlovine od kluba koju su dva metuzalema ostavila. Nijedan normalan insan ne bi sebi ono dozvolio, a kamo li trener njegovog kalibra.

Inače, izgleda da Leao ipak otpada za večeras. Nema veze, ide CLmakers masterclass. :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 10 maj 2023, 13:16

Ma kakav Carlo, on bi trazio da se dovedu neki igraci koje Milan trenutno nema sanse da dovede na FIFA-i, kamoli u realnosti. Pametan nece on narusiti svoju reputaciju koju je izgradio i stekao u Milanu kao jedan od najuspjesnijih trenera u istoriji kluba, sad i Evrope. Zato su recimo i Piolija ostavili, nece niko ozbiljan ili neko veliko ime bez garancija i ulaganja da vodi ekipu. Celava budala je pristala na to, jer jbga njemu je ovo vrhunac fudbalske karijere. Vjerujem da Maldini ima takve ambicije da dovede neko jako ime, al ovi lihvari nece da mrdnu.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 10 maj 2023, 13:18

Nije riječ o bilo kakvom čovjeku nego Milanisti, tako da je samom tom činjenicom odmah drugačija situacija, ali nema veze svakako, tu smo sad gdje jesmo. AkoBogda od iduće sezone sa De Zerbijem u nove pobjede!

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 10 maj 2023, 13:31

rope11 je napisao/la:
09 maj 2023, 11:43
Naš bilans pobjeda i poraza/remija je 17:17, katastrofalna statistika. Možda ne možeš svaki put pobjediti, ali bar u 10 od 17 utakmica smo morali uzeti 3 boda.
Da smo, mimo sadašnjih 17 pobjeda, uzeli "bar 10" dodatnih, imali bi više pobjeda nego što Napoli ima sada, kao i više pobjeda nego kad smo uzeli Scudetto lani, nakon punih 38 kola :mrgreen:

Kako će biti katastrofalan bilans, kad se borimo za CL plasman, te veliko CL finale ? :wtf: Haj da smo deveti na tabeli, pa ispali iz grupne faze, rekao bih "okej", ali ovako...?

Carletto je bio i ostao Milanista, uno, due, forza Milan govori sve. Bila bi prava fudbalska romantika finale Milan - Real ☆ a i ovaj gradski derbi je sam po sebi vrh, dodaj još ulog - vrh vrhova. Jedva čekam, vidim tijesan meč gdje su obe ekipe pod ručnom, bez Leaoa smo drastično slabiji u ofanzivi, ali vjerovatno i jači u defanzivi. Najbolje je biti Džeko Milanista u ovom dvomeču, orilo gorilo - on je svakako zadovoljan :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], muxa, Uknaac i 11 gostiju.