Zakon o porezu na dohodak
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Član 49. tog zakona propisuje samo obavezu poslodavca da plaću radnika izražava u bruto iznosu, nema nikakvog povećanja spomenutog.

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Općinski sud u Sarajevu potvrdio optužnicu protiv Ibrahima Hadžibajrića
Bravo Trojka.Među osumnjičenima u današnjoj akciji i Hadžibajrićev sin Seid i sekretarica Alma Destanović

Sva sreca nemam drustvene mreze FB i IG na kojima bih nekad mogao naletiti na idiotizme ove Jagomirke. Preporucujem i ostalima da komunikaciju sa drugim ljudima svedu samo na WA ili Viber. Sto se Jagomirke tice, nista neocekivano. Ne znam samo zasto je napisala da ne krade, kad svi cekamo da vrati konju glavu.
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
Zar je moguce da nju prati veliki broj ljudi na drustvenim mrezama?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Previse pickopacenika koristi IG. Takvima su i ovakve dobre.
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
- numanumaye22
- Kontakt:
Sve je ovdje u pravu realno. Al i njoj 40 kuka jarane, al leti vrijeme.IndoMie je napisao/la: ↑09 maj 2023, 16:40Sva sreca nemam drustvene mreze FB i IG na kojima bih nekad mogao naletiti na idiotizme ove Jagomirke. Preporucujem i ostalima da komunikaciju sa drugim ljudima svedu samo na WA ili Viber. Sto se Jagomirke tice, nista neocekivano. Ne znam samo zasto je napisala da ne krade, kad svi cekamo da vrati konju glavu.
Od toliko sumnjivih radnji, njemu švaleronke dođoše glave 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nekad davno nisam ovo mogao organski, ali sam vremenom spoznao da Sinan = Rock and Roll

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nek im neko kaze da te citanje jedne knjige ne cini akademskim gradjaninom

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Centre forward
- Kontakt:
JV prizvuk roka dobija početkom '87 kad na mjesto glavnog gitariste dolazi veliki gitarista Josip Boček (Dinamiti) i ostaje negdje do sredine 88-e. Volio ne volio, s muzičke strane je to bilo OK, posebno bass koji je svirao Miodrag Ilić, idejni tvorac svega.
Naravno, ono što je Milić Vukašinović napravio početkom osamdesetih sa našom heroinom je standard koji niko nikad neće dostić'.
Naravno, ono što je Milić Vukašinović napravio početkom osamdesetih sa našom heroinom je standard koji niko nikad neće dostić'.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- VensanKasel
- Kontakt:
Je li Miodrag Ilić poznatiji kao Mile Bas ?Centre forward je napisao/la: ↑10 maj 2023, 08:05JV prizvuk roka dobija početkom '87 kad na mjesto glavnog gitariste dolazi veliki gitarista Josip Boček (Dinamiti) i ostaje negdje do sredine 88-e. Volio ne volio, s muzičke strane je to bilo OK, posebno bass koji je svirao Miodrag Ilić, idejni tvorac svega.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- feniksptica
- Kontakt:
Je l ko upoznat s ovim zakonom o zabrani pusenja.
Sta kako na koji nacin...ja u prici malo s rajom sam skonto bit ce gutavo.
Standardna prica sta ce oni nama to mogu u Europi, ko ce nas provjeravat...ko ce nam zabranit...nece niko radit onda
Standardna prica sta ce oni nama to mogu u Europi, ko ce nas provjeravat...ko ce nam zabranit...nece niko radit onda
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Samo nek neko pojasni kako se mogu prijavit takvi slucajevi kada zakon stupi na snagufeniksptica je napisao/la: ↑10 maj 2023, 09:51Je l ko upoznat s ovim zakonom o zabrani pusenja.

ZZ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.