FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

mk1008
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la mk1008 » 09 maj 2023, 13:19

Necemo se valjda medusobno svadjat i raspravljati.
Svi smo ovdje sa istim ciljem, razlogom, namjerom a to je ljubav prema Slobodi...
Ko god ima kakve informacije pozeljne su s tim da se ovi iz uprave nista ne izjašnjavaju svaka informacija je dobrodosla...
Niko od nas nije ovdje da brani ikoga, ni upravu, ni grad, ni stranku, ni politiku ovdje smo da podrzimo nas klub ..
Idemo u ponedjeljak napravit atmosferu...

Ti se samo bori i sjever ce da gori... :ljepota:
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 maj 2023, 13:53

Izgleda cemo mi i kolo poigrati na forumu. 😂❤️
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 09 maj 2023, 13:55

Beduin je napisao/la:
09 maj 2023, 13:53
Izgleda cemo mi i kolo poigrati na forumu. 😂❤️
:urnebes:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 09 maj 2023, 14:14

Široki je meni trenutno najjadnija ekipa iz top6, ako ikog kući možemo dobiti, možemo njih i Želju, da smo birali protivnike kući iz gornjeg dijela bolje ne bi izabrali. Oba možeš pošteno dobiti uz podršku sa tribina i onaj naš inat.

Možda je čak bolje i da nam oni dođu nego recimo Sloga, Igman, Posušje. Široki osvojio manje bodova od nas, isto pobjeda, mislim da im je ovo najlošija polusezona kako postoje, ako njih ne uzmemo pred punim Tušnjem i reflektorima... 2-0 ABd <3 (bez da upadamo sudijama u svlačionicu i tražimo poguranac :rol: )

Što je važno, oni se moraju otvoriti jer im pobjeda samo igra za Europu, a mi kakvi smo jalovi u napadu da nam dođe neko ko igra bunker ne bi zabili gola do srijede, ovako bar imamo neku tranziciju nešto. Željo nam u zadnje vrijeme leži i njih dedinitivno možemo dobiti jer su bezveze ekipa, još ako im bude falio ko od igrača... (dovoljno da im 1 fali oni su u problemu ogromnom)

Ukratko, koliko god da su naši operisani od fudbala, atmosfera, podrška, inat, i dobiti dvije najbezveznije ekipe iz top6 kući i da rastjeramo ovo sve šupiqkumaterinu i krenemo ispočetka. :thumbup:
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 09 maj 2023, 15:56

Pišam vas sve redom, uvijek kontra svih !!! Znam pouzdano da ispadamo jer nemamo pojma igraci ne znaju primiti lopte, preko kluba se samo peru pare i prebijaju kojekakva dugovanja sto za pare sto za usluge :puke:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 09 maj 2023, 16:11

Dobar je Sajmon samo mi je bezveze sad ova prica ko od Šećerlame da su navijači nesto krivi
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 09 maj 2023, 17:11

Naravno da su navijaci krivi.....najnovije teorije zavjere protiv uprave i istomisljenika im, navijaci galame na upravu sad kad treba zbiti redove.....milijardu procenata da necemo ispasti, a i Nino je rekao nekada prije......valjda na osnovu igrackog nekvaliteta kojeg su pokazali do sada....dok drugi prave dilove.....sta ces, valja ih podrzati do kraja u njihovim namjerama.....
Citirat cu Beduina...
Simonee druzee - jesmol na Sjeveru protiv jednonacionalnih, da ih trehnemo napokon i unistimo nadu za Evropu? 💪
Hajmo sad svi u glas:
J3bem Sirokiii
J3bem Skripare,
Volim Slobodu, Volim Fukare
J3bes ostaleeee
🔴⚫️

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 09 maj 2023, 17:36

Samo zapad i kospe :urnebes:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

diplomatija
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la diplomatija » 09 maj 2023, 17:57

Beduin je napisao/la:
08 maj 2023, 23:43
simonknows je napisao/la:
08 maj 2023, 16:42
Skver je napisao/la:
08 maj 2023, 16:40

Ja cak i sumnjam da si ti i bio na ovim utakmicama.......De nek me neko uputi na ovom forumu na kojim to utakmicama igraci nisu imali podrsku...... :?:
Poslušaj izjavu Jahića nakon Leotara. Jahića kojeg sam toliko pljuvao. Lijepo čovjek kaže vodimo 2-0 a sa tribina...
Opusti se, u 10 minuta 2 puta mi repliciraš nakon što sam se isključio. Jeste, imam lični interes a Sloboda će ispasti. Da ne idemo dalje u raspravu. Živio :thumbup:
Budimo realni, Jahic je nakon te utakmice nanijetio otici kako god prosli. Zgadile mu se prozivke ne samo sa tribina, nego generalno gradska prica, pljuvanja po drustvenim mrezama i svi su mu bili krivi za lose rezultate. Pa tako i psovanje sa tribine, opravdano, ali ne psovanje u toj mjeri kako je on rekao ili neko to shvatio/izvukao iz njegove izjave.

A mislim da sam prvi izofirao tvoju ulogu Nininog telala, pa rekao bih i cijele Uprave, da ih neofirno branis po netu i problem guras na nekog drugog. To je bio trener, pa kad je trener otisao i ti si nestao sa foruma ekspresno. Kad te se ovdje par puta prozvalo aktivirao si se, ali ne da pljujes Pranjica i losu igru, nego da brijes na pozitivu i opstanak te tako ublazis los rad Uprave.
Znam da neces ovo priznati. Ni ne moras. Ali mi stariji i iskusniji ovdje smo se toga nagledali i naslusali. Ti Ninu nisi pljuvao, nego sad na kraju kad si trilion puta prozvan zbog toga provukao recenicu-dvije kako je degen, ali samo eto sto je javno rekao da daje podrsku Jahicu i to je to. Pokusao si provuci i pricu kako Nino odrzava Slobodu, kako silne pare daje i placa igrace, sto nije istina. Javno to garantujem otpocetka, a nedavno si i sam priznao da tek djelic para dadne na par igraca i to je to. A nije htio Denkovica i Pantelica, zasto kad je spasion i trener ga molio da ih dovedu i to za manje pare nego su kasnije otisli u druge klubove?
Zasto napokon javno ne kazes i to da Nino ima vise koristi od gradske uprave, nego Sloboda od njega? Trebam li detaljisati i ponavljati se ili ce nam sam objasniti?
Zasto su protiv Sloge tek na poluvremenu usli kod sudije, kad su vidjeli da ne mogu regularno meda laznuti ti tvoji momci sa karakterom? De reci i sta je bilo tad sa sudijom i parama, pa i pored toga sudija nama navlacio i a kraju opet izgubili?

De j3bes samo ono sto ti Nino rekne da nekog igraca zele dovesti, daj malo nase tuzlanske rapsodije i ciganluka oko Uprave. Nemoj da samo ja bacam negativne hintove, de nesto i sam nam obznani (a ja to sve vec znam, kao i daleko vise nego ti, samo se ne hvalim ovdje, vec sam poceo okretati na sprdanciju oko Uprave, igraca, kluba, grada...).
Hajmo, 3, 2, 1... pucaj brate.
Trebate se malo ugledati na Manijake

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 09 maj 2023, 18:26

DamirT je napisao/la:
09 maj 2023, 17:36
Nisam u zivotu usao na sjever, a ni dalje od C tribine :urnebes:
🔴⚫️

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 09 maj 2023, 18:29

Skver je napisao/la:
09 maj 2023, 18:26
DamirT je napisao/la:
Zapad ima neku posebnu draz :rol:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 09 maj 2023, 19:09

DamirT je napisao/la:
09 maj 2023, 18:29
Skver je napisao/la:
09 maj 2023, 18:26
DamirT je napisao/la:
Zapad ima neku posebnu draz :rol:
Na zapadu sto se moze cut, to ni google ne moze prepoznat :D
Volim tebe, više od sebe

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 09 maj 2023, 20:03

Situacija nije nimalo dobra, dovoljno je samo pogledati tabelu, svi imaju svoje kombinacije. Mi smo sami sebe doveli do ovog, po ko zna koji put, ako zanemarimo sve lose tijekom sezone, da smo dobili Slogu i Sarajevo sad bi manje vise bili rahat, ovako prangija.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 09 maj 2023, 20:21

HPCompaq je napisao/la:
09 maj 2023, 20:03
Situacija nije nimalo dobra, dovoljno je samo pogledati tabelu, svi imaju svoje kombinacije. Mi smo sami sebe doveli do ovog, po ko zna koji put, ako zanemarimo sve lose tijekom sezone, da smo dobili Slogu i Sarajevo sad bi manje vise bili rahat, ovako prangija.
Moto Slobode je: Zasto lagano kad mozemo sve zakomplikovati :mrgreen:
Ja vjerujem u ostanak do zadnjeg kola. I da se ispadne yebi ga, znam da cemo se tesko vratit, mada sa nama se nikad nista ne zna.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 09 maj 2023, 23:54

Ko nadje pozitivan post @Slobodas, od 2012. pa na ovamo, dobija 7dnevno putovanje na moru ovo ljeto (al' od UO) :njanjanja: :opaopa:
075

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 10 maj 2023, 00:03

@Aerials opet imas posla, djeluj..

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 10 maj 2023, 00:36

TzBulevar87 je napisao/la:
09 maj 2023, 23:54
Ko nadje pozitivan post @Slobodas, od 2012. pa na ovamo, dobija 7dnevno putovanje na moru ovo ljeto (al' od UO) :njanjanja: :opaopa:
:urnebes:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 10 maj 2023, 07:28

IndoMie je napisao/la:
09 maj 2023, 23:58
DamirT je napisao/la:
09 maj 2023, 20:21
HPCompaq je napisao/la:
09 maj 2023, 20:03
Moto Slobode je: Zasto lagano kad mozemo sve zakomplikovati :mrgreen:
Ja vjerujem u ostanak do zadnjeg kola. I da se ispadne yebi ga, znam da cemo se tesko vratit, mada sa nama se nikad nista ne zna.
Simon je rekao da ostajete. Ja ne bih sumnjao na vasem mjestu.
Pa naravno, i ja bih više vjerovao liku koji sve pogodi nego onom koji sjedi po kafićima i sluša kako je nešto pušteno a onda stvarno dobijemo, po piqki dobijemo.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 10 maj 2023, 07:33

jbga vidjet cemo u ponedeljak. Ako ne uspiju pobjediti to je to. Jbem li im dan poduzetnički.
& $ ?

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 10 maj 2023, 10:21

Glavni sudac / Adis Mulahasanović - Sarajevo
A1 / Macić Amer - Mostar
A2 / Milić Dženan - Sarajevo

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.