Široki je meni trenutno najjadnija ekipa iz top6, ako ikog kući možemo dobiti, možemo njih i Želju, da smo birali protivnike kući iz gornjeg dijela bolje ne bi izabrali. Oba možeš pošteno dobiti uz podršku sa tribina i onaj naš inat.
Možda je čak bolje i da nam oni dođu nego recimo Sloga, Igman, Posušje. Široki osvojio manje bodova od nas, isto pobjeda, mislim da im je ovo najlošija polusezona kako postoje, ako njih ne uzmemo pred punim Tušnjem i reflektorima... 2-0 ABd <3 (bez da upadamo sudijama u svlačionicu i tražimo poguranac

)
Što je važno, oni se moraju otvoriti jer im pobjeda samo igra za Europu, a mi kakvi smo jalovi u napadu da nam dođe neko ko igra bunker ne bi zabili gola do srijede, ovako bar imamo neku tranziciju nešto. Željo nam u zadnje vrijeme leži i njih dedinitivno možemo dobiti jer su bezveze ekipa, još ako im bude falio ko od igrača... (dovoljno da im 1 fali oni su u problemu ogromnom)
Ukratko, koliko god da su naši operisani od fudbala, atmosfera, podrška, inat, i dobiti dvije najbezveznije ekipe iz top6 kući i da rastjeramo ovo sve šupiqkumaterinu i krenemo ispočetka.