FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlanskinacin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la tuzlanskinacin » 08 maj 2023, 22:02

@Simonknows ako ostanemo hoće li bit promjena na ljeto?
Zadnja izmjena: Aerials, dana/u 09 maj 2023, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Obrisan nepotrebni dio.

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 08 maj 2023, 22:09

tuzlanskinacin je napisao/la:
08 maj 2023, 22:02
Trebalo bi. Prvenstveno u vodstvu kluba, Šećo jr. bi trebao da ide, ali haj ti njima vjeruj, kad su sve lažovi i muljatori u upravi.
Mislim da je i Beduin pričao kako će ići, znači ima tu nešto ali opet... Mraka je to, ne treba im vjerovati a ni čekati da idu, treba ih otjerati u 90oj minuti 33. kola sve i da ostanemo jer su nas oni ovdje doveli svojim neznanjem.

Što se tiče igračkog kadra, tu su još vjerovatnije promjene, ali opet zavisi ti to i ko će ispasti, i ko će voditi klub, i ko će selektovati, jer kod nas se prvo ne zna ko kosi a ko vodu nosi.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 08 maj 2023, 22:10

@ZaBoljuSlobodu odmah da ti se izvinem brate, slučajno sam odgovorio na tvoj post, a odgovor se odnosio na ovog @IndoMie! Izvini brate, do mene je ja tebi nisam ništa uputio, a i u većini se i slažem sa tobom što pišeš ovdje.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 08 maj 2023, 22:16

Tema trenutno: :lol:

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 08 maj 2023, 22:18

08 maj 2023, 22:10
ZaBoljuSlobodu je napisao/la:
08 maj 2023, 22:06
Pa i ti govoriš da će nas neki pustit pa da ćemo tako opstati, a Simon priča nešto što je realnije i on svoj optimizam bazira na nadi i vjeri u ove igrače, kao što i kaže ne znam zar svi ovdje moramo objašnjavati šta čovjek piše.

A kakve su ti to priče o puštanjima, et da i Široki i Željo zbog nas da ne odu u Evropu, mislim to je meni smiješno. Svako gleda svoje dobro a Širokom mi ne možemo platit koliko bi u Evropi zaradili. Meni to što si napisao da će nas neko pustit nema smisla. Tako da našim ostaje borba na terenu, a pokazali su da mogu i protiv jačih a to će i opet pokazati. Vjerujem u njih.

de nađi gdje sam ja to rekao... genralno malo pišem, a kamoli stvari poput tih... niti sam gdje pokazivao svoju e*ekciju na sajmonovo "ostajemo 100%", samo kažem da ste hejt mrtvi napadate lika bezveze. čovjek iza sebe ima tačnost informacija od skoro 100%, a vi imate teorije zavjere o tome kako ga nino plaća, kako mu nino puši svaki dan i te gluposti... tinejdžerski forum...
@ZaBoljuSlobodu odmah da ti se izvinem brate, slučajno sam odgovorio na tvoj post, a odgovor se odnosio na ovog @IndoMie! Izvini brate, do mene je ja tebi nisam ništa uputio, a i u većini se i slažem sa tobom što pišeš ovdje.
Sve OK brate. Ako sam te svojim odgovorom uvrijedio i ja se tebi izvinjavam :bih:
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 08 maj 2023, 22:19

simonknows je napisao/la:
08 maj 2023, 22:09
IndoMie je napisao/la:
08 maj 2023, 21:52

Poderat ce vas Simon kad ispadnete. Prosipa vam pricu ovdje a vi ko levati vjerujete. On je rekao da cete ostati, pa da vidimo eto.
Pa i ti govoriš da će nas neki pustit pa da ćemo tako opstati, a Simon priča nešto što je realnije i on svoj optimizam bazira na nadi i vjeri u ove igrače, kao što i kaže ne znam zar svi ovdje moramo objašnjavati šta čovjek piše.

A kakve su ti to priče o puštanjima, et da i Široki i Željo zbog nas da ne odu u Evropu, mislim to je meni smiješno. Svako gleda svoje dobro a Širokom mi ne možemo platit koliko bi u Evropi zaradili. Meni to što si napisao da će nas neko pustit nema smisla. Tako da našim ostaje borba na terenu, a pokazali su da mogu i protiv jačih a to će i opet pokazati. Vjerujem u njih.

Trebalo bi. Prvenstveno u vodstvu kluba, Šećo jr. bi trebao da ide, ali haj ti njima vjeruj, kad su sve lažovi i muljatori u upravi.
Mislim da je i Beduin pričao kako će ići, znači ima tu nešto ali opet... Mraka je to, ne treba im vjerovati a ni čekati da idu, treba ih otjerati u 90oj minuti 33. kola sve i da ostanemo jer su nas oni ovdje doveli svojim neznanjem.

Što se tiče igračkog kadra, tu su još vjerovatnije promjene, ali opet zavisi ti to i ko će ispasti, i ko će voditi klub, i ko će selektovati, jer kod nas se prvo ne zna ko kosi a ko vodu nosi.
Kvalitetan sportski direktor i selektovanje igrača na vrijeme i dobre pripreme već je pola posla, ako se bude napokon radilo na vrijeme iduće sezone nadam se nekom iskoraku bar prema sredini tabele.

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 08 maj 2023, 22:23

08 maj 2023, 22:18
08 maj 2023, 22:10
08 maj 2023, 22:06

de nađi gdje sam ja to rekao... genralno malo pišem, a kamoli stvari poput tih... niti sam gdje pokazivao svoju e*ekciju na sajmonovo "ostajemo 100%", samo kažem da ste hejt mrtvi napadate lika bezveze. čovjek iza sebe ima tačnost informacija od skoro 100%, a vi imate teorije zavjere o tome kako ga nino plaća, kako mu nino puši svaki dan i te gluposti... tinejdžerski forum...
Sve OK brate. Ako sam te svojim odgovorom uvrijedio i ja se tebi izvinjavam :bih:
Moja greška, drago mi je da razumiješ. :bih:

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 08 maj 2023, 22:34

@TaRgEt_
@Aerials

Jeste zivi?

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 08 maj 2023, 23:43

08 maj 2023, 16:42
Skver je napisao/la:
08 maj 2023, 16:40
08 maj 2023, 16:24
Podrška nije da vas 15000 dođe i hebete igračima od... do... Podrška nije da ih prije i poslije te iste utakmice popljujete ovdje. Podrška je da ih podržavate kad već dođete na stadion, a ne da im hebete matere.
Ja cak i sumnjam da si ti i bio na ovim utakmicama.......De nek me neko uputi na ovom forumu na kojim to utakmicama igraci nisu imali podrsku...... :?:
Poslušaj izjavu Jahića nakon Leotara. Jahića kojeg sam toliko pljuvao. Lijepo čovjek kaže vodimo 2-0 a sa tribina...
Opusti se, u 10 minuta 2 puta mi repliciraš nakon što sam se isključio. Jeste, imam lični interes a Sloboda će ispasti. Da ne idemo dalje u raspravu. Živio :thumbup:
Budimo realni, Jahic je nakon te utakmice nanijetio otici kako god prosli. Zgadile mu se prozivke ne samo sa tribina, nego generalno gradska prica, pljuvanja po drustvenim mrezama i svi su mu bili krivi za lose rezultate. Pa tako i psovanje sa tribine, opravdano, ali ne psovanje u toj mjeri kako je on rekao ili neko to shvatio/izvukao iz njegove izjave.

A mislim da sam prvi izofirao tvoju ulogu Nininog telala, pa rekao bih i cijele Uprave, da ih neofirno branis po netu i problem guras na nekog drugog. To je bio trener, pa kad je trener otisao i ti si nestao sa foruma ekspresno. Kad te se ovdje par puta prozvalo aktivirao si se, ali ne da pljujes Pranjica i losu igru, nego da brijes na pozitivu i opstanak te tako ublazis los rad Uprave.
Znam da neces ovo priznati. Ni ne moras. Ali mi stariji i iskusniji ovdje smo se toga nagledali i naslusali. Ti Ninu nisi pljuvao, nego sad na kraju kad si trilion puta prozvan zbog toga provukao recenicu-dvije kako je degen, ali samo eto sto je javno rekao da daje podrsku Jahicu i to je to. Pokusao si provuci i pricu kako Nino odrzava Slobodu, kako silne pare daje i placa igrace, sto nije istina. Javno to garantujem otpocetka, a nedavno si i sam priznao da tek djelic para dadne na par igraca i to je to. A nije htio Denkovica i Pantelica, zasto kad je spasion i trener ga molio da ih dovedu i to za manje pare nego su kasnije otisli u druge klubove?
Zasto napokon javno ne kazes i to da Nino ima vise koristi od gradske uprave, nego Sloboda od njega? Trebam li detaljisati i ponavljati se ili ce nam sam objasniti?
Zasto su protiv Sloge tek na poluvremenu usli kod sudije, kad su vidjeli da ne mogu regularno meda laznuti ti tvoji momci sa karakterom? De reci i sta je bilo tad sa sudijom i parama, pa i pored toga sudija nama navlacio i a kraju opet izgubili?

De j3bes samo ono sto ti Nino rekne da nekog igraca zele dovesti, daj malo nase tuzlanske rapsodije i ciganluka oko Uprave. Nemoj da samo ja bacam negativne hintove, de nesto i sam nam obznani (a ja to sve vec znam, kao i daleko vise nego ti, samo se ne hvalim ovdje, vec sam poceo okretati na sprdanciju oko Uprave, igraca, kluba, grada...).
Hajmo, 3, 2, 1... pucaj brate.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 08 maj 2023, 23:54

Svi da ste se zagrlili,
Hajmo svi ko jedan, zagrlite se.
Tako je, tako je, idemo sad svi u glas:
KO NE SKACE, TUZLAK NIJE, Hej hej hej ❤️

075 ❤

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 08 maj 2023, 23:56

@Beduin, griješiš 100% ovo za Ninu i Simona. Prvo ga je prozivao, pa kasnije znao reći nešto pozitivno, ali to sigurno nije ličilo na neku agitaciju.

Sjećam se svega, pratim priču, svaki post ovdje, i vagam...

Ovo je forum, svako ima pravo reći šta misli, a ovo je moje skromno mišljenje...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 09 maj 2023, 00:48

LaBombonera88 je napisao/la:
08 maj 2023, 22:34
@TaRgEt_
@Aerials

Jeste zivi?
Riješeno. :thumbup:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

simonknows
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la simonknows » 09 maj 2023, 08:19

Beduin je napisao/la:
08 maj 2023, 23:43
08 maj 2023, 16:42
Skver je napisao/la:
08 maj 2023, 16:40

Ja cak i sumnjam da si ti i bio na ovim utakmicama.......De nek me neko uputi na ovom forumu na kojim to utakmicama igraci nisu imali podrsku...... :?:
Poslušaj izjavu Jahića nakon Leotara. Jahića kojeg sam toliko pljuvao. Lijepo čovjek kaže vodimo 2-0 a sa tribina...
Opusti se, u 10 minuta 2 puta mi repliciraš nakon što sam se isključio. Jeste, imam lični interes a Sloboda će ispasti. Da ne idemo dalje u raspravu. Živio :thumbup:
Budimo realni, Jahic je nakon te utakmice nanijetio otici kako god prosli. Zgadile mu se prozivke ne samo sa tribina, nego generalno gradska prica, pljuvanja po drustvenim mrezama i svi su mu bili krivi za lose rezultate. Pa tako i psovanje sa tribine, opravdano, ali ne psovanje u toj mjeri kako je on rekao ili neko to shvatio/izvukao iz njegove izjave.

A mislim da sam prvi izofirao tvoju ulogu Nininog telala, pa rekao bih i cijele Uprave, da ih neofirno branis po netu i problem guras na nekog drugog. To je bio trener, pa kad je trener otisao i ti si nestao sa foruma ekspresno. Kad te se ovdje par puta prozvalo aktivirao si se, ali ne da pljujes Pranjica i losu igru, nego da brijes na pozitivu i opstanak te tako ublazis los rad Uprave.
Znam da neces ovo priznati. Ni ne moras. Ali mi stariji i iskusniji ovdje smo se toga nagledali i naslusali. Ti Ninu nisi pljuvao, nego sad na kraju kad si trilion puta prozvan zbog toga provukao recenicu-dvije kako je degen, ali samo eto sto je javno rekao da daje podrsku Jahicu i to je to. Pokusao si provuci i pricu kako Nino odrzava Slobodu, kako silne pare daje i placa igrace, sto nije istina. Javno to garantujem otpocetka, a nedavno si i sam priznao da tek djelic para dadne na par igraca i to je to. A nije htio Denkovica i Pantelica, zasto kad je spasion i trener ga molio da ih dovedu i to za manje pare nego su kasnije otisli u druge klubove?
Zasto napokon javno ne kazes i to da Nino ima vise koristi od gradske uprave, nego Sloboda od njega? Trebam li detaljisati i ponavljati se ili ce nam sam objasniti?
Zasto su protiv Sloge tek na poluvremenu usli kod sudije, kad su vidjeli da ne mogu regularno meda laznuti ti tvoji momci sa karakterom? De reci i sta je bilo tad sa sudijom i parama, pa i pored toga sudija nama navlacio i a kraju opet izgubili?

De j3bes samo ono sto ti Nino rekne da nekog igraca zele dovesti, daj malo nase tuzlanske rapsodije i ciganluka oko Uprave. Nemoj da samo ja bacam negativne hintove, de nesto i sam nam obznani (a ja to sve vec znam, kao i daleko vise nego ti, samo se ne hvalim ovdje, vec sam poceo okretati na sprdanciju oko Uprave, igraca, kluba, grada...).
Hajmo, 3, 2, 1... pucaj brate.
1. Griješiš. Post koji sam izveo gdje sam ga kritikovao je iz augusta čak. I to početka mjeseca. Znači mjesecima prije prozivki ovdje.

2. Nigdje nisam rekao da su silne pare u pitanju, ako možeš pronađi gdje sam to rekao. Kao što i sam kažeš, sitne su to pare, ali su njegove, i hvala mu, koliko-toliko. Da je marka hvala.

3. Apsolutno 100% tačno. Priznajem, mada se tu nema šta priznati, svi u klubu imaju koristi u gradskoj upravi i ne daju marke za Slobodu, on bar eto nešto da i mislim da ćemo se i ti i ja složiti da su on i Sejo najkorisniji u upravi. Nisu ni oni bajni da se odma razumijemo, ali daleko bolji od recimo Šećera.

Slažemo se mi u dosta stvari, samo što u ovim drugim maaalo pretjeraš sa kritikama :) :thumbup:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 maj 2023, 08:28

@Sky - a na osnovu cega tvrdis da Beduin grijesi, zato sto ti salje u pp insajderske? Pa upravo insajderske mozes i dobiti ako si bas blizak s nekim u klubu ili radis tu, a najmanje ces dobiti info od Devedzica ili slicne buranije.

Kaze Simon i da se lupalo ovdje o Moržu i Dudicu. Dakle, i to vjerujes, da je neistina o raspitivanju oko Osima i da je psotojala opcija dolaska, kao i to da je kontaktiran Dudic i da je trazio enormnu platu + pare na ruke kao sigurica + da dovede svoje ljude sa sobom? I ovo Beduin slagao, tj. lupalo se ovdje prije dolaska Pranjica? 😂

Vi bas premalo znate oko kluba i grada, nije ni cudo sto se ozarite kad vam se baci neki info.

Simonee druzee - jesmol na Sjeveru protiv jednonacionalnih, da ih trehnemo napokon i unistimo nadu za Evropu? 💪
Hajmo sad svi u glas:
J3bem Sirokiii
J3bem Skripare,
Volim Slobodu, Volim Fukare
J3bes ostaleeee

075 ❤

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 09 maj 2023, 08:33

Beduin je napisao/la:
09 maj 2023, 08:28
@Sky - a na osnovu cega tvrdis da Beduin grijesi, zato sto ti salje u pp insajderske? Pa upravo insajderske mozes i dobiti ako si bas blizak s nekim u klubu ili radis tu, a najmanje ces dobiti info od Devedzica ili slicne buranije.

Kaze Simon i da se lupalo ovdje o Moržu i Dudicu. Dakle, i to vjerujes, da je neistina o raspitivanju oko Osima i da je psotojala opcija dolaska, kao i to da je kontaktiran Dudic i da je trazio enormnu platu + pare na ruke kao sigurica + da dovede svoje ljude sa sobom? I ovo Beduin slagao, tj. lupalo se ovdje prije dolaska Pranjica? 😂

Vi bas premalo znate oko kluba i grada, nije ni cudo sto se ozarite kad vam se baci neki info.

Simonee druzee - jesmol na Sjeveru protiv jednonacionalnih, da ih trehnemo napokon i unistimo nadu za Evropu? 💪
Hajmo sad svi u glas:
J3bem Sirokiii
J3bem Skripare,
Volim Slobodu, Volim Fukare
J3bes ostaleeee

E ovo stvarno jeste, ludaci su pomislili na Osima ali realno kad su vidjeli da im to neće proći ušutili se, ali ništa više od pomislili srećom :rol: a za Dudaka kažem lupalo se baš zbog uslova, gdje će on nama biri

Samo zapad da Hin možemo sovat majke u loži ❤

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 09 maj 2023, 10:56

@Beduin legendo, nisam ni ja baš sa prebivalištem na Marsu. Tu sam i ja, vrtim se haha. Znam i ja ponešto, kad šta saznam od pouzdane osobe javim svima u pp, ko traži, naravno...

A "ozarim" se uvijek kad saznam nešto pozitivno o klubu, a kad mi kaže neko pouzdan, dokazan, kao što je bratina Simon😜. Nije me stid priznati.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 maj 2023, 11:21

Posto advokatske usluge buraz? 😂

075 ❤

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 09 maj 2023, 11:47

Sky9 je napisao/la:
09 maj 2023, 10:56
@Beduin legendo, nisam ni ja baš sa prebivalištem na Marsu. Tu sam i ja, vrtim se haha. Znam i ja ponešto, kad šta saznam od pouzdane osobe javim svima u pp, ko traži, naravno...

A "ozarim" se uvijek kad saznam nešto pozitivno o klubu, a kad mi kaže neko pouzdan, dokazan, kao što je bratina Simon😜. Nije me stid priznati.
:D <3

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 09 maj 2023, 12:08

Beduin je napisao/la:
09 maj 2023, 11:21
Posto advokatske usluge buraz? 😂
:urnebes:

Nikad nisam bio ljudska ku.rva. Ko ispadne korektan prema meni, i ja ću po cijenu da me zajebavaju, ispoštovati njega.

Znam ja da ovo izgleda malo smiješno, što nekoga branim, ali brat Simon je to zaslužio. Top momak. :thumbup:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 09 maj 2023, 12:11

09 maj 2023, 11:47
Sky9 je napisao/la:
09 maj 2023, 10:56

:D <3
:salut:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 5 gostiju.