Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Kakva sprdacina od lige. Kao na PES-u kad izgubis u finalu Lige Prvaka pa resetujes igricu da bi ponovo igrao finale. Nije ni cudo sto se desavaju malverzacije u tako velikom broju, sramota za ligu.
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nova kazna za Juve pred vratima, ali ovaj put samo 9 bodova. Italija je čudo. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovi iz saveza cekaju da im neko donese iz Juventusa kofer sa parama, a niko ne dolazi.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako je istina da ovi iz Juventusa mole da kazna bude u sljedećoj sezoni, a ne ovoj. Onda su oni već priznali krivicu sa tim aktom.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pa realno gledajući ako ne žele uticati na regularnost takmičenja (mada je to svakako narušeno već sada) onda je logičnije da Juventus dobije kaznu za sljedeću sezonu i odmah krene sa minusom od početka.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
i tako ih u ovoj sezoni, nagradis za kazneno djelo, a u sljedecoj bi, uprkos kazni, izborili lp, a mozda i osvojili scudetto
Campionato falsato 
Juventusu preostaje samo da osvoji EL i tako se popisa po dušmanima. To nece biti lagano zbog Allegria, ali sanse postoje. Vjerujem da su hejteri najsretniji jer su pobijedili kako god, ako ne osvoje nema ni lige prvaka i jos jedna sezona bez trofeja, a ako osvoje eto im definitivnog ostanka Allegria na klupi Juventusa kao zadovoljstvo.

Juventusu preostaje samo da osvoji EL i tako se popisa po dušmanima. To nece biti lagano zbog Allegria, ali sanse postoje. Vjerujem da su hejteri najsretniji jer su pobijedili kako god, ako ne osvoje nema ni lige prvaka i jos jedna sezona bez trofeja, a ako osvoje eto im definitivnog ostanka Allegria na klupi Juventusa kao zadovoljstvo.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Zamisli na kraju Juve-u uzmu X broj bodova i umjesto njih recimo na 4tom mjestu zavrsi Inter, pa Allegri bi se pojeo, a znamo sta je skoro izjavio za Inter i LP.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Apsolutno se slažem da je campionato falsato.Pogba je napisao/la: ↑09 maj 2023, 08:57Campionato falsato
Nadam se da će Juve biti što prije kažnjen radi regularnosti.
Zanimljivo za nekog ko je nevin da bi rado pregovarao o priznanju krivice i tražio da se kazna odnosi na sljedeću sezonu.
Jbt prosjecni navijac Juventusa mora znat pola italijanskog zakona i pravosudje cjelo. Sramota.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Citiraj mi izjavu u kojoj je neko iz Juventusa to izjavio. Direktno izjavu, a ne rekla-kazala, izvore "bliske" klubu, gazette i sl. Do tada je to tvoja laz, izvor vesela sveska.

Nema nikakvih priznanja krivice kad je evidentno da ce kazna biti. Samo sto ni oni blage veze nemaju sta rade niti imaju ikakve repere za navodne kazne, prave presedane pa se brukaju. Zato se i pojavljuju ove priče o 6 ili 9 bodova, sve je to cirkus već viđeni. Neće iznenaditi i da sačekaju da se završi prventvo pa da znaju koliko treba bodova oduzeti.

#MaxOUT
#MaxOUT
Optuženi inače hodaju okolo i daju izjave kako će priznati krivicu i zauzvrat nešto tražiti. Pred nama je, saznaće se sve brzo. Nadam se samo da ćete biti dostojanstveni pa znati prihvatiti kaznu i sudske presude a ne hvatati se nekakvih teorija zavjera.Pogba je napisao/la: ↑09 maj 2023, 13:07Citiraj mi izjavu u kojoj je neko iz Juventusa to izjavio. Direktno izjavu, a ne rekla-kazala, izvore "bliske" klubu, gazette i sl. Do tada je to tvoja laz, izvor vesela sveska.
Nema nikakvih priznanja krivice kad je evidentno da ce kazna biti. Samo sto ni oni blage veze nemaju sta rade niti imaju ikakve repere za navodne kazne, prave presedane pa se brukaju. Zato se i pojavljuju ove priče o 6 ili 9 bodova, sve je to cirkus već viđeni. Neće iznenaditi i da sačekaju da se završi prventvo pa da znaju koliko treba bodova oduzeti.![]()
Pa što bi se jeo ako ostvari plasman na terenu, pa ovi oduzmu bodove, jedino da ne ostvari na terenu ta bi priča imala smisla.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
Evo atalanta kaznjena praznom trebinom kao i juventus za rasizam
dvostruki arsini gori ovi i saveza sto i pregovaraju sa postenim torinskim klubom
Pravda za juventus

Pravda za juventus

Pocetak i kraj pravnog sistema u Italiji

Max Allegri
Ispravite me ako griješim. Nije problem što se prodavalo po cijenama koje se razlikuju od onih prikazanih na transfermarktu, već što je tužilaštvo došlo do dokaza koji govore u prilog tome da su to vaši čelni ljudi radili kako bi prilazali lažnu kapitalnu dobit?
Il Club più titolato al mondo!
Sta je pisac htio reći? Juventus je dobio suspenziju jedne utakmice, ali obzirom da praktično jedini imaju kompletne tribine pod video nadzorom i ako se ne varam ozvucene odmah su dosli do pojedinaca koji su zatim procesuirani. Zato je i ukinuta kazna. To kada i ostali budu mogli neka se jave. Degutantno je i pričati o protekciji kada su Juventusovi igrači godinama najvise izlozeni rasizmu i nikada niko nije procesuiran, pa Benatiju je prije nekoliko godina Rai vrijedjao u prenosu i niko nije odgovarao. Ove sezone Srbi u ekipi više puta vrijedjani, a Keanu je to svakodnevnica.ElPrincipe je napisao/la: ↑09 maj 2023, 15:35Evo atalanta kaznjena praznom trebinom kao i juventus za rasizamdvostruki arsini gori ovi i saveza sto i pregovaraju sa postenim torinskim klubom
Pravda za juventus
#MaxOUT
#MaxOUT
Hajde juventini sta ima veze ako vam oduzmu bodove, uvijek mozete u Potpis staviti
„ 9 punti in piu Vinti Sul Campo „
„ 9 punti in piu Vinti Sul Campo „

Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Sve cestitke Napoliju na tituli, kristalno cisto i zasluzeno.
Ne znam zasto, ali posebno mi je drago zbog Spalletija i Laurentisa.

Ne znam zasto, ali posebno mi je drago zbog Spalletija i Laurentisa.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
A na osnovu čega su utvrdili da su čelni ljudi prikazali laznu kapitalanu dobit?muxa je napisao/la: ↑09 maj 2023, 16:44Ispravite me ako griješim. Nije problem što se prodavalo po cijenama koje se razlikuju od onih prikazanih na transfermarktu, već što je tužilaštvo došlo do dokaza koji govore u prilog tome da su to vaši čelni ljudi radili kako bi prilazali lažnu kapitalnu dobit?
Max Allegri