Tebi samo najbolji igrac generacije u glavi. Ozbiljne traume iz Houston vremena.
NBA Playoffs 2022/23
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2022/23
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Iskreno kako Butler igra plus postoje velike sanse za povratak Heroa tako da nista nije nemoguce, igraju odlican PO, a recimo Boston ima ogranicenog trenera koji ne zna iskoristiti roster koji ima i nimalo cudno ne bi bilo da izlete sad u 1/2 ili eventualno u finalu konferencije vs Heat
Sad oni izlijecu, a dobra kvota na Sixere 3.5 za prolaz
Ne moze sam Butler jbg. Ovamo su zivotinje Brown/Tatum, Harden/Embiid. Ali sa Zapada Sunsi svakako da mogu u finale. Nekako mi je na Zapadu sve neizvjesnije. Sta prognoziras vcrs?ronaldo99 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 23:45Iskreno kako Butler igra plus postoje velike sanse za povratak Heroa tako da nista nije nemoguce, igraju odlican PO, a recimo Boston ima ogranicenog trenera koji ne zna iskoristiti roster koji ima i nimalo cudno ne bi bilo da izlete sad u 1/2 ili eventualno u finalu konferencije vs Heat
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
Heat i GsW pobjede vcrs, ma da bi iskreno volio da LaL uzmu i da ih izbace, jer nikad nisam bio fan igre GSw, al da cijenim i postujem sta rade svakako da da, jer da i drugi mogu isto bi to radili, ali nemaju Stepha i Klaya jbgIndoMie je napisao/la: ↑09 maj 2023, 00:07Ne moze sam Butler jbg. Ovamo su zivotinje Brown/Tatum, Harden/Embiid. Ali sa Zapada Sunsi svakako da mogu u finale. Nekako mi je na Zapadu sve neizvjesnije. Sta prognoziras vcrs?ronaldo99 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 23:45Iskreno kako Butler igra plus postoje velike sanse za povratak Heroa tako da nista nije nemoguce, igraju odlican PO, a recimo Boston ima ogranicenog trenera koji ne zna iskoristiti roster koji ima i nimalo cudno ne bi bilo da izlete sad u 1/2 ili eventualno u finalu konferencije vs Heat

Jos jedno izgubljeno finale za LeBrona. Cekaj, koje finale po redu!? Kakva luzercina.
Nije ni blizu MJ i Kobe.
Nije ni blizu MJ i Kobe.
Svaki iskreni ljubitelj kosarke ce danas navijati za GOAT Jamesa i Lakerse. Da se konacno stane u kraj ovoj odvratnoj kosarki Goldena.
Kobe 8
<3
<3
Payton u startnoj petorci Warriorsa umjesto J. Greena. Ocekivao sam da ce ici na petorku sa 3 beka, Wigginsom i Draymondom al sam mislio da ce ici Poole, a ne GPII.
Gotov je NYK
Let's go Lakers
Let's go Lakers

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Faul na Jamesu 

Da, oteo im je par prstenova

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Russell previse jede go.vna
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Nije bio Ali cisti faul na Hachimuri bezveze.
Ono sto promjetim za sada ne ide sut dobro se I drzimo.
Pokusali su sa pick and rool da napadaju I small postavom I Payton to dobro radio jer primarno smo I'm to oduzeli sa Vanderbilt na Greenu.
Sta se desilo Paytonu ?
3 faula DiVincenza na Hachimuri u jednom posjedu, a Foster samo gleda 

Koji ljigavci, placu na sudije i sad Davisu nedaju ciste faule.
Svaki put kad ne pokazu replay (kad nije sviran) , znaj da je bio cist faul.
Svaki put kad ne pokazu replay (kad nije sviran) , znaj da je bio cist faul.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 09 maj 2023, 04:43, ukupno mijenjano 1 put.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Kakav je idiot ovaj Ham drzi Reavsa koji iz napada u napad unistava ekipu
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.