NBA Playoffs 2022/23
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2022/23
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Crirkus, oca mi 

Michael Malone said he thinks it’s crazy that Nikola Jokic got a technical foul trying to grab the ball to start the next play and “some fan” got in the way. When asked if he thought it made a difference that fan was the Suns owner, Malone replied: “I don’t give a s—-.”
Bice veselo u Denveru
Veceras 3-1 za brona
Ma sve ce serije biti 2-2. Dugo nije bilo neizvjesnije.
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
Tesko na NYK mogu do pobjede na Heatom, al hajd pred nama je da vidimo
LaL vs GSW ce vcrs da gori, ratnici jednostavno ne smiju izgubiti, tu ce biti bas zestoko
Scott Extender Foster sudi Lakers-GSW veceras sto znaci kradja u najavi i 2:2.
Jel to znaci da necete imati 40 slobodnih vec 30 
Covjek na zadatku

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa oni su dva dana plakali na svim drustvenim mrezama poslije G2 jer su imali samo par slobodnih vise, a ne standardnih 25+.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Preduhitrili te brokula
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Samo se kosarkaski nepismeni ljudi mogu cuditi razlici u broju slobodnih. Jedni suterska ekipa, drugi maksimalno fizikalna. Jos faktor Davis koji prepada Warriorse cim se priblize reketu.
Sve dok brokula i ronaldo gube, kosarka pobjedjuje

Nadajmo se da ce Bron danas imat jednu Hardenovsku partiju.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Onu iz game 2 i 3 sa po 15% realizacije? Neće se igrač Bronovog kalibra nikad tako osramotit
p.s. takvog nekonzistentnog igrača favorizirat kao nekog ko je najviše pokazao u PO pored živih Jokera, Bookera, Butlera dovoljno govori o razini trolanja ovdje. Iako možda i nije trolanje, 99% navijača ne vidi dalje od zadnje utakmice (danas pokojnik, sutra pokojnik i obratno), a NBA fanovi pogotovo samo daj showa, ne vide kvalitet
p.s.2: Očekujem večeras da če sudije dobit instrukcije da slobodna za LAL spuste na normalne granice
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ne znam sta vam nije jasno ja zelim finale Boston vs LaL, al i dalje vjerujem da ce GSW proci ovu seriju, al niko sretniji od mene da ispanu
Sta su normalne granice? Ekipa treba da dobije onoliko slobodnih koliko protivnik napravi faulova. Broj slobodnih koje su Lakersi dobili u G3 je bio apsolutno realan i opravdan.
Heat vs Suns bi bas bilo prejako. Mogu i Nuggetsi.
Ali realnije je ocekivati BOS/PHI vs LAL/GSW.
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.