Koja demagogija......Sajmon prekuco igricu......dobro je Zlajci detektovao problem, ovdje stvarno neko pusi Nini i kometitu za spas Slobode.....tri utakmice 15 000 ljudi i mi ne podrzavamo igrace.....samo Sajmon i komitet za spas podrzavaju igracesimonknows je napisao/la: ↑08 maj 2023, 16:081. Mislim da sam bio jasan, na ekipi. Ova ekipa može, mora i hoće izboriti opstanak, bilo to tiki-takom ispred svog gola, ho ruk krkanlukom, cattenaciom, gegenpressom, čime god, nije tvoja briga to je briga Danijela Pranjića i njegove struke.Skver je napisao/la: ↑08 maj 2023, 15:27Mozes li nam odgovoriti na cemu ti gradis svoje tvrdnje.....na osnovu toga kroz sta ekipa prolazi, njihovih karakterasimonknows je napisao/la: ↑08 maj 2023, 07:55
.......nego jer znam da će nas ova ekipa izvući, a šta je prošla, šta prolazi, kako je sastavljena, kakve je pripreme imala na ljeto, kakav su karakter, super su. I to će potvrditi najčišćim opstankom u moru muljatora, a onda vi što ih prozivate kako su ovakvi i onakvi, zbog obraza nemojte slaviti njihove pobjede koje oni izvuku uprkos svemu. Idemo se iskaliti na Širokom!![]()
![]()
![]()
.....ili mozda na osnovu tika taka ispred svog gola ili sta vec.....evo gledam ove utakmice i oci mi ispadose da vidim makar nesto iz njihovog bogatog opusa ili mi mozda treba specijalna dioptrija......ti nas decko ovdje yebes.....koga zanima ovdje jel Sabrina nekom popusila ili ko dolazi ili ko ce doci osim par djecaka koji svrsavaju sta se desava u decijem UO.....jel to ostajemo u PL zbog njihovog karaktera ili sta vec.....odgovorite ljudima.
2. Tebe ako ne zanima imaš opciju tamo da isključiš moje postove i pusti dječake koje zanima da otprilike znaju koliko-toliko.
Nemoj se sikirati, dođi na stadion i podrži ekipu umjesto da ih pljuješ ovdje, puno više ćeš pomoći. Ako je neko zaslužio, oni su, jer ko se sve podržavao, ovi momci s ovim karakterom su zaslužili 300 puta više respekta, jer budi siguran sve da ne znaju šutnuti loptu glavu će ostaviti na terenu a ne srce da ostanemo u ligi, poslije 33. kola im se zahvali.
Mnogo se ovdje ljudi nervira bez potrebe oko stvari na koje ne mogu uticati, krivci se traže svugdje i u svemu. Još malo ću ja biti kriv što nisam zabio gol, možda je to moj posao. Manje stresa, posvetite se poslu, odmoru životu općenito i u ponedjeljak na stadion.
Hebem ga dosta je ovdje bilo hinjskih prozivanja pa priče "a ko je to rekao...".
![]()