SVI NA LJEPOTICU !!!
Subota 20:00h
VELEZ TE TREBA !
nisi jedini, ovo je bruka za Brazil da ovakav smije igrati fudbal.poslat ga nazad za Rio,Sao Paolo ili cuiabu odakle je već.Cernica22 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 23:40Odavno veceg bolikur.ca od Wallaca nisam vidio kod nas u ekipi. Izuzev onog suta sto je namjestio i dobro opalio frajer je toliko letargican i pogubljen na terenu da je to nemoguce.
Halil namjesta loptu na centarsut, igraci se postavljaju on najbrzi sprint izvodi dok trci do Halila da on izvede. Pa sta je ono onako, mozda ja nesto fulam ili ne vidim dobro, ne kazem da sam fudbalski veleznalac, ali osijedio sam zbog onog frajera.
NapomenaAdo1922 je napisao/la: ↑04 maj 2023, 23:53Ko nije u mogućnosti da dođe na Crvenu noć, može uplatiti iznos koji želi preko oficijelne web stranice Veleža
https://fkvelez.ba/product/crvena-noc/![]()
![]()
Evo sada objavili na ss. Igraju i međugorci u 17:00. Kao stavili i nas i njih u petak kako bi imali dan više odmora za finale...
Kad skontaš, bukvalno nemaš nikakvog izbora. Koliko se sjećam, Muminović je počeo sezonu kao U21 i on bi po meni mogao biti taj drugi, ako može bar poluvrijeme izdržati...MostarskiSin je napisao/la: ↑08 maj 2023, 10:31Nadam se nece Mucaj biti drugi U21 igrac u petak, radije stavi Bajrica na stakama da stoji na terenu, isti je efekat na kraju
Jucer je slao Karamarka i Muminovica na zagrijavanje, tako da vjerujem da bi moglo poceti s Muminovicem desno a Samira na stopera da prebaci ako Dena ne mogne. Ako bude Denis spreman bilo bi fino probati sa Zeljkovicem na zadnjem veznom pa ako Muminovic pokaze da se moze na njega racunati uigravati Samketa na zadnjem veznom do kupa.aimar21 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 10:46Kad skontaš, bukvalno nemaš nikakvog izbora. Koliko se sjećam, Muminović je počeo sezonu kao U21 i on bi po meni mogao biti taj drugi, ako može bar poluvrijeme izdržati...MostarskiSin je napisao/la: ↑08 maj 2023, 10:31Nadam se nece Mucaj biti drugi U21 igrac u petak, radije stavi Bajrica na stakama da stoji na terenu, isti je efekat na kraju
______________Hadžikić
Muminović - Zeljković - Hrkać - Ćuković
_______Lauš - Halilović - Pršeš
____Vehabović - Haskić - Anđušić
Eventualno Wallace umjesto Vehabovića, ako ovaj ne bude mogao. Dejanović u drugom umjesto Muminovića i Lea`i zadnjih 20 minuta umjesto Lije. Mislim da Feja uopšte nema drugog izbora.
Slažem se u potpunosti. U ovim momentima nam je Zeljković najpotrebniji na veznom, da unese malo čvrstine i dodatno olakša Šikalu i Laušu.Cernica22 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 11:45Jucer je slao Karamarka i Muminovica na zagrijavanje, tako da vjerujem da bi moglo poceti s Muminovicem desno a Samira na stopera da prebaci ako Dena ne mogne. Ako bude Denis spreman bilo bi fino probati sa Zeljkovicem na zadnjem veznom pa ako Muminovic pokaze da se moze na njega racunati uigravati Samketa na zadnjem veznom do kupa.aimar21 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 10:46Kad skontaš, bukvalno nemaš nikakvog izbora. Koliko se sjećam, Muminović je počeo sezonu kao U21 i on bi po meni mogao biti taj drugi, ako može bar poluvrijeme izdržati...MostarskiSin je napisao/la: ↑08 maj 2023, 10:31Nadam se nece Mucaj biti drugi U21 igrac u petak, radije stavi Bajrica na stakama da stoji na terenu, isti je efekat na kraju
______________Hadžikić
Muminović - Zeljković - Hrkać - Ćuković
_______Lauš - Halilović - Pršeš
____Vehabović - Haskić - Anđušić
Eventualno Wallace umjesto Vehabovića, ako ovaj ne bude mogao. Dejanović u drugom umjesto Muminovića i Lea`i zadnjih 20 minuta umjesto Lije. Mislim da Feja uopšte nema drugog izbora.
Djelomicno si u pravu, nije vrijeme za eksperimentisanja, ali sta opet imas od Mucaja naprimjer, licno samo mozdani mogu fasovati. Kad sam protiv poceo Sirokog brojao izgubljene lopte njegove za 5 minuta sam skontao da nema smisla vise. Sijamija je igrac manje na terenu. Sad ako probas s Muminovicem mozes vidjeti na cemu si i da li mozes ikako racunati na njega.Almin81 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 12:16Ma još su 4 utakmice do kraja sezone. Mislim da je sad suludo gledati kakav je Muminović i imamo li išta od njega. KAd mu je već produženo ima cijele pripreme da pokaže šta zna. Zeljković se ni sam ne sjeća kad je zadnji put igro veznog na bitnoj utakmici tako da ni njega ne bi dirao. Ako nam već fali U21 igrač, lakše nam je preživjeti poluvrijeme da Sijamija ne radi ništa u napadu nego da strahujem za Muminovića na beku.
Sijamiju sam samo naveo kao primjer u nedostatku boljih rješenja. Mislim da je bolje potrošiti njega za prvo poluvrijeme pa da u drugom uđe svjež Anđušić naprimjer. Ako uzmemo kup onda treba probati i Muminovića i Zeljkovića na vaznom ponovo. Do tad nam je svaka utakmica finale...Cernica22 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 12:24Djelomicno si u pravu, nije vrijeme za eksperimentisanja, ali sta opet imas od Mucaja naprimjer, licno samo mozdani mogu fasovati. Kad sam protiv poceo Sirokog brojao izgubljene lopte njegove za 5 minuta sam skontao da nema smisla vise. Sijamija je igrac manje na terenu. Sad ako probas s Muminovicem mozes vidjeti na cemu si i da li mozes ikako racunati na njega.Almin81 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 12:16Ma još su 4 utakmice do kraja sezone. Mislim da je sad suludo gledati kakav je Muminović i imamo li išta od njega. KAd mu je već produženo ima cijele pripreme da pokaže šta zna. Zeljković se ni sam ne sjeća kad je zadnji put igro veznog na bitnoj utakmici tako da ni njega ne bi dirao. Ako nam već fali U21 igrač, lakše nam je preživjeti poluvrijeme da Sijamija ne radi ništa u napadu nego da strahujem za Muminovića na beku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.