U finalu aBd s njima pa sta budebombaysaphire je napisao/la: ↑17 mar 2023, 10:51Baš suprotno , daj odvratni Manchester da im se osvetimo za onaj težak poraz ...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
U finalu aBd s njima pa sta budebombaysaphire je napisao/la: ↑17 mar 2023, 10:51Baš suprotno , daj odvratni Manchester da im se osvetimo za onaj težak poraz ...
Sad ti je dobar najveci trener svih vremena
Najveci nije sigurno ali da izvlaci maksimum iz ove prosjecne ekipe to stoji mada kako cesto znaju igrati dodje ti da se upucas.Sve u svemu trenutno treca pozicija i realne sanse za polufinale.Nije lose nimalo.
Smatram te pametnim likom,nije valjda da si ocekivao tika taku kad je dolazio.Osvojen evropski trofej,izvjestan povratak u LP,pri tome ako uprava isprati sa pojacanjima a milanski klubovi nastave lutati nije iskljuceno i da se titula napadne.A pri tome necemo se lagati svjestan si zbog koga sad igrace kao Dybalu mozes dovesti
Ma daleko je ovo od zavrsenog, ulog ogroman, na terenu Smalling, Matic, Dybala tad vec Roma lici na ekipu. Favoriti smo protiv apotekara i ako kladionice kazu drugacije. Istina uzas sezona i igra, u le se dalo vidjeti vec nesto, drugacije se pristupa i pored dosta oscilacija tokom sezone moze se na kraju dobro zavrsiti.Surreal je napisao/la: ↑06 maj 2023, 19:37Slabo i nas trojica romanista pisemo ovdje. Za mene je sezona zavrsena, te kao par godina unazad - ne osjecam nista drugo osim umora.
Sve je ovo traljavo, jadna igra cijelu godinu, oslanjamo se na jednog igraca i tek se to "oslanjanje" jasno primjeti kad ga nema. Trebamo biti svjesni da ce Dybala otici iz Rome ovo ljeto. I idemo standardna prica, vadimo iz naftalina nekog zaboravljenog i uzdamo se da ce duh Messija uci u njega.
Prica se sve vise o odlasku portugalske splacine, bio bih presretan kada bih se to ostvarilo. Romi treba totalni reset. Mladi trener, atraktivna igra i probati nesto.
Strasno mi je zao kad mi najveca ljubav postane opterecenje i napor. Ipak, vec se vidim kako cu biti napaljen i nahajcan u augustu. Do tada, pozdrav braci romanistima i onima koji osjecaju bar djelic posebnosti ovog kluba.
Foza Roma![]()
Ma Mou je dobar trener samo ne moze ni on pitu od govana praviti. Roma ima jednog igraca koji moze nesto iskreirati a to je Dybala. Pellegrini je igrac koji je prije jako mnogo pokazivao i koji zna lopte ali strasno je sebican i zna da radi neinteligentne stvari. Abraham niti smrdi niti mirise, Belotti je vec penzija , totalno propao fudbaler , mozda Mou moze nesto naredne sezone uraditi s njim jer je onaj tip igraca koje on preferira ali tesko ako ovaj bude out zbog povreda. Sve u svemu Roma je dobra ove sezone s obzirom na igracki kadar. Ako Mou udje u finale titula EL se smijesi.Surreal je napisao/la: ↑06 maj 2023, 19:37Slabo i nas trojica romanista pisemo ovdje. Za mene je sezona zavrsena, te kao par godina unazad - ne osjecam nista drugo osim umora.
Sve je ovo traljavo, jadna igra cijelu godinu, oslanjamo se na jednog igraca i tek se to "oslanjanje" jasno primjeti kad ga nema. Trebamo biti svjesni da ce Dybala otici iz Rome ovo ljeto. I idemo standardna prica, vadimo iz naftalina nekog zaboravljenog i uzdamo se da ce duh Messija uci u njega.
Prica se sve vise o odlasku portugalske splacine, bio bih presretan kada bih se to ostvarilo. Romi treba totalni reset. Mladi trener, atraktivna igra i probati nesto.
Strasno mi je zao kad mi najveca ljubav postane opterecenje i napor. Ipak, vec se vidim kako cu biti napaljen i nahajcan u augustu. Do tada, pozdrav braci romanistima i onima koji osjecaju bar djelic posebnosti ovog kluba.
Kakva partija Matića
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.