NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Protiv Krivaje nedjelja 19:00 da proslavimo tituku abd
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sad smo na 66 bodova i 5 tekmi do kraja. Prosle godine Stupcanica imala 76 bodova. Sad ne znam kako su se pojacali izmedju ove dvije lige, ali nisu bili nista dominantniji ovdje nego Celik. Shodno tome, Celik bi trebao da ima ekipu za sredine.
Celik!3,2,2.
Otprilike 4 ciljana pojačanja Čeliku trebaju i to jedan nazad stoper tipa Jusić, DVA KRILA TO JE JEDINO OBAVEZNO i jedan napadač centarfor tipa Selmir Mahmutović.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑07 maj 2023, 18:34Sad smo na 66 bodova i 5 tekmi do kraja. Prosle godine Stupcanica imala 76 bodova. Sad ne znam kako su se pojacali izmedju ove dvije lige, ali nisu bili nista dominantniji ovdje nego Celik. Shodno tome, Celik bi trebao da ima ekipu za sredine.
Naravno ako pobijedimo Moščanicu i prodjemo doigravanje.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kolina izgubila, ceka se razultat Famosa.
Nisi bas upravu. Ako mi pobjedimo, a i Bosna pobjedi onda ostajemo Bosni na +12 i to 4 kola prije kraja. Bosna ima bolji medjusobni duel. U teoriji morali bi barem bod osvojit kuci protiv Krivaje za titulu. Ja bi volio da se ipak na Bilinom proslavi titula

- BatistutA19
- Kontakt:
Ma treba na bod ici protiv Moscanice i pokusat pobijedit Krivaju pred prepunim stadionom i proslavit titulu u Zenici

Naravno da se salim treba pobijedit iduce kolo mirno zavrsit sezonu i spremat se za baraz i cuvat se nekih povreda i skautirat protivnike moguce pomalo.
To slavlje titule nema se tu sta slavit i neka nerealna ocekivanja publike protiv Krivaje ocekivat i nocni termini trosit struju dzaba.
Kakva titula kad ima baraz ,moze se samo proslavit kad se prodje baraz i ocekivat neku vecu posjetu bar onakvu kao protiv Radnika a ovo do baraza sumnjam da ce i na jednoj bit 2000 a za baraz treba lozit raju kao u Kupu pred Sarajevo i Radnik i ni slucajno podcijenit bilo koju ekipu .Sgurno ni protiv bilo koga nismo toliko dominantni ,kvalitetniji jesmo i pametno proci baraz i u uci u FL akobogda a onda ce mo vidjet dalje sta i kako i ambicije i pojacanja ali prvo uci u FL.
Naravno da se salim treba pobijedit iduce kolo mirno zavrsit sezonu i spremat se za baraz i cuvat se nekih povreda i skautirat protivnike moguce pomalo.
To slavlje titule nema se tu sta slavit i neka nerealna ocekivanja publike protiv Krivaje ocekivat i nocni termini trosit struju dzaba.
Kakva titula kad ima baraz ,moze se samo proslavit kad se prodje baraz i ocekivat neku vecu posjetu bar onakvu kao protiv Radnika a ovo do baraza sumnjam da ce i na jednoj bit 2000 a za baraz treba lozit raju kao u Kupu pred Sarajevo i Radnik i ni slucajno podcijenit bilo koju ekipu .Sgurno ni protiv bilo koga nismo toliko dominantni ,kvalitetniji jesmo i pametno proci baraz i u uci u FL akobogda a onda ce mo vidjet dalje sta i kako i ambicije i pojacanja ali prvo uci u FL.
-
- Kontakt:
Protiv Krivaje ocekujem da utakmica bude u nedjelju nocna i da zavrsimo tu pricu oko.prvom mjestu
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Hoće li biti dodjela pehara i medalja protiv Krivaje?
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Mijenjaju se stolice za rezervne igrace, a i konstrukcija sa njima. Ako nisam u pravu neka me rz demantuje, ali mislim da je to 99% zavrseno.
Bilo bi dobro kad bi se postavila recaro sjedista da to bude kako treba, ova sad trenutna ofucana nidje veze, dotrajala vise.
Gabrijele Batistuta jes bio na tekmi?
Bilo bi dobro kad bi se postavila recaro sjedista da to bude kako treba, ova sad trenutna ofucana nidje veze, dotrajala vise.
moSa likCe
Ako se vec radi, bilo bi fino nabaviti manju konstrukciju i ukopati klupe pola metra ako je moguce. Trenutno klupe blokiraju pogled i to dobro.jagamu je napisao/la: ↑07 maj 2023, 20:51Mijenjaju se stolice za rezervne igrace, a i konstrukcija sa njima. Ako nisam u pravu neka me rz demantuje, ali mislim da je to 99% zavrseno.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Nočni termin samo u baražu!!! Bilo srijeda ili subota nebitno.Kakav crni nočni termin protiv Krivaje??? Kakvo slavlje i proslave,jel se slavilo prvo mjesto u kantonu?
Po svoj prilici poklopit če se za baraž da imaš šansu da udješ u FL i da se odblokira račun,ako se to dvoje poklopi na toj tekmi onda jednu završnu bakljadu odraditi na kraju tekme i svak sebi do nove sezone
I ove klupe što su do sad bile bile su super kad su tek postavljene,ali problem rezervnih klupa je taj što se čim prvenstvo završi iste se pokriju ceradom i sklone u neki magacin do sljedeče sezone! A ne godinama stoje klupe za rezerve van sezone na stadionu ne pokirivene i nezaštičene! I ove nove ako se promjenu,ako ih ne adekvatno ne uskladiš izmedzu sezona,ne moraju se ni mjenjat ni kupovat to je samo bacanje para ako se ne uskladište izmedju sezona!!! Klupe staviti na sjever,tamo nikom ne smetaju

::::SAMO ČELIK::::
Slavilo se u kantonu, bila je dodjela medalja i pehara.zamorano je napisao/la: ↑07 maj 2023, 21:00Nočni termin samo u baražu!!! Bilo srijeda ili subota nebitno.Kakav crni nočni termin protiv Krivaje??? Kakvo slavlje i proslave,jel se slavilo prvo mjesto u kantonu?Po svoj prilici poklopit če se za baraž da imaš šansu da udješ u FL i da se odblokira račun,ako se to dvoje poklopi na toj tekmi onda jednu završnu bakljadu odraditi na kraju tekme i svak sebi do nove sezone
I ove klupe što su do sad bile bile su super kad su tek postavljene,ali problem rezervnih klupa je taj što se čim prvenstvo završi iste se pokriju ceradom i sklone u neki magacin do sljedeče sezone! A ne godinama stoje klupe za rezerve van sezone na stadionu ne pokirivene i nezaštičene! I ove nove ako se promjenu,ako ih ne adekvatno ne uskladiš izmedzu sezona,ne moraju se ni mjenjat ni kupovat to je samo bacanje para ako se ne uskladište izmedju sezona!!! Klupe staviti na sjever,tamo nikom ne smetaju
![]()
![]()
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Truhlo je napisao/la: ↑07 maj 2023, 20:54Ako se vec radi, bilo bi fino nabaviti manju konstrukciju i ukopati klupe pola metra ako je moguce. Trenutno klupe blokiraju pogled i to dobro.jagamu je napisao/la: ↑07 maj 2023, 20:51Mijenjaju se stolice za rezervne igrace, a i konstrukcija sa njima. Ako nisam u pravu neka me rz demantuje, ali mislim da je to 99% zavrseno.
Pa naravno, razumijemo se. To sto kazes da se ukopa u zemlju bilo bi extra. Zapad bi dobio vrh pogled nebi smetala konstrukcija, a i sam stadion bi ljepse izgledao.
Jel ono avenija govorio za one zidice da su odron

moSa likCe
- limvolikce1945
- Kontakt:
Kad vidim kakvo je suđenje u Premijer ligi i kakav raskol tamo vlada, poželim da se nikad ni ne vratimo...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ukopavanje mislim da nije moguce zbog grijaca, radili ili ne. Najpametnije preci na istok po uzoru na timove iz Engleske.
Celik!3,2,2.
- anonymousHD
- Kontakt:
One stolice u Areni su realno najbolje i najprakticnije za BP, kad bi ono mogli nabaviti bilo bi extra. Pogotovo jer se ne bi prljale, ove sad su katastrofa, ne znam da li su ikad bile ociscene.
I klupe i kamere na istok. Zamisli kamera sa krova istoka, pogled na popunjen zapad i led reklameAllGunsBlazing je napisao/la: ↑07 maj 2023, 21:20Ukopavanje mislim da nije moguce zbog grijaca, radili ili ne. Najpametnije preci na istok po uzoru na timove iz Engleske.

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Na istoku se svakako rijetko koristi dio tribine ispod loze.
Sav je ogradama ispresjecan i mozda najbolje mjesto za rezervne igrace je to.
Koliko znam, onaj ulaz/izlaz sa tribine vodi u onu renoviranu proatoriju kod sluzbenog ulaza. I to je olaksanje za igrace, sa tribine/klupa odmah tim putem i gore u svlacionice.
Istok i kao tribina se sve manje koristi. Kako klub, tako i reprezentacija istu sve manje stavlja u prodaju i koristenje.
Ako se nekada neka sredstva namaknu, sponzorstvo uz Savez izganja, zasto ne to i uraditi!?
Sav je ogradama ispresjecan i mozda najbolje mjesto za rezervne igrace je to.
Koliko znam, onaj ulaz/izlaz sa tribine vodi u onu renoviranu proatoriju kod sluzbenog ulaza. I to je olaksanje za igrace, sa tribine/klupa odmah tim putem i gore u svlacionice.
Istok i kao tribina se sve manje koristi. Kako klub, tako i reprezentacija istu sve manje stavlja u prodaju i koristenje.
Ako se nekada neka sredstva namaknu, sponzorstvo uz Savez izganja, zasto ne to i uraditi!?
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.