FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Treba zamjentiti igrace sa dva zuta, koliko god su igraci savjetovani da sute i trpe, nemoguce je, jednostavno je dovoljno da igrac borca padne bez kontakta ikakvog i nas igrac dobija zuti. Treba sacuvati igrace za derby, ovo ce svakako zavrsiti u reziji Gigovica.
U novi boj ...
Razumijem da smo nervozni kolektivno al' je malo ambiciozno bilo očekivati korektno suđenje 3 puta protiv Borca. Ipak smo već uzeli 6 bodova na njima, mora se harač platit' nekad.
Mi ako uzmemo bod, treba igračima orden dati.
-
- Kontakt:
Zasto Mirvic suti na ovakve stvari,pa daj pokreni nesto,neke tuzbe,žalbe,advokati,pichke materine daj nesto,nemoj samo presutiti ko zadnja pichka,bar probaj nesto,imas pare imas moc neku bolan.
- egocentrik
- Kontakt:
Jel bio crveni, moje misljenje Trako bespotrebno granao rukama zna se da ovi cekaju i min kontakt da sviraju. Nadam se da Trako vise nikad nece zaigrati za nas, imao je vremena a svaki put nam ga slozi.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nije ovo domacinski nego po nalogu..ali kako ofirno! 
Skupiti se u drugom i pokusati sacuvati bod(ove).

Skupiti se u drugom i pokusati sacuvati bod(ove).
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Nema se ovde sa ovakvim sudjenjem sta traziti. Povadi sve sto vrijedi a ima 2 zuta kartona i zatvori cuvaj bod zivotom
90!
Radicemo šta hoćemo, sudicemo kako hoćemo. Kad već hoćete zajedničku državu i ligu biće vam vako, yebavacemo vas u zdrav mozak. Naviknite se na ovo braćo i sestre il prestanite pratit ligu ko se s ovim pomirit ne može. Gledamo ovo u svim segmentima države, gledacemo i u sportu.
Samo naprijed Saraj'vo!
Dok "gigovic" i slicni gigivici ne bude vozali se u kolicima ... ovo ce trajati. Kad jedan nw osvane,bit ce "sto je ovo navijacima trrbalo"...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- crveniratnik
- Kontakt:
Ništa ovdje Trako nije kriv...Užas je ovo šta rade Sarajevu. Ne znam kako ovo trpite ljudi....mada očekujem sada da će te ih mlatnuti 0-1 hladno sa igračem manje....Idemooo!
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Ovde izgleda dok ne padne mrtva glava nidta se neće promjeniti... Pa Vico i njegove sudije trazi da pogine ... I to iz utakmice u utakmicu...
Fakat zalosno, providno, jadno..... FUJ
Fakat zalosno, providno, jadno..... FUJ
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- Objektivac1946
- Kontakt:
Po skandiranju navijača Borca, lahko je zaključiti koliko morala i obraza imaju, tacno da protiv 11 penzionera ili pjetlica igraju stimalo bi im se i uzivali biamypitar je napisao/la: ↑07 maj 2023, 20:29Ne kontam.kakav je osjećaj navijačima Borca ovako sudjenje i izlazak u Evropu.
Šta dobijaju sa ovim meni nije jasno kakav je to merak pobjede volio bi da mi neki navijač Borca kaže.
Gigovicu šta zamjeriti čovjek svira ofirno po zadatku,na kraju će ga Vico gurnuti ko prljavu krpu.
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Pa ovo je ragbi sve im pomrlo ako Bog da. Hebo i Dala i Mirvica,investicije,Ajle,pojacanja itd nista nema smisla i za nesto se boriti dok je ovog zla,protiv ovog ustat koliko je danas,ppjuvat **** od sudija na svakom koraku posebno ove nase,ovo je genocid. Svaki faul im je za zutog bukvalno svaki faul udaraju sa dvije ruke,neka neko isjece sve njihove faule ovo je vrijedjanje inteligencije. Slomite nogu nekom barem kad daje crveni karton hebem im sjeme. Sudijama nasim i ovim iz Saveza jutra ne docekali majku vam hebem 21 je vijek. Barem mozemo nasim sudijama hebat familiju
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ma i ove sudije lude. Nece mu biti u sacekusi Vice a dok ne osvane naslov sudijske lakrdije kostale zivota mrtav arbitar nece ohanuti.Tele33 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 20:33Radicemo šta hoćemo, sudicemo kako hoćemo. Kad već hoćete zajedničku državu i ligu biće vam vako, yebavacemo vas u zdrav mozak. Naviknite se na ovo braćo i sestre il prestanite pratit ligu ko se s ovim pomirit ne može. Gledamo ovo u svim segmentima države, gledacemo i u sportu.
I ulazak nasih u 40oj minuti spada u isti scenarij nego se malo spominje!
Hajmo Horde najjace da se zatrese seher Banja Luka!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Mirza treba povući ekipu nema ovdje bodova svakako,dok neki sudija ne pogine ovo se neće promijeniti
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Orgijat će oni po nama još jedan Vicin mandat jer ljudi vide da niko ništa ne smije a zgrada saveza u Sarajevu gdje su 2 najveća bh. kluba i dvije najveće navijačke baze. Šta ćeš jbg orgijaj vico
Ma drug moj samo bi se sve slomilo na tom ko bi to uradio. Digla bi se bosnjacka politicka elita da se po milioniti put dokazuje srbima da smo mi multikulturalno drustvo, dok se kod njih skandira kosovo srbija... fuj
-
- Kontakt:
NEK SE TRESE BANJA LUKA SVA KAD ZAGRME HORDE ZLA
AJDE **** BORCA SARAJ'VO!
AJDE **** BORCA SARAJ'VO!
Ovo nije moda, ovo je način života.. starimo ali ne odustajemo!
u inat svima 1987
u inat svima 1987
Niposto povlacit ekipu odigrat smireno i mislim sa ce mo ih sa igracem manje uzet..jer ako povucemo igrace uzeli bi nam jos par bidova i vidu kazne..
Pisao sam sa je gigovic javno uzimo pare u 2 ligi za namjestanje
Vicu otic posle utakmice pred savez i trazit ostavku i slat uefa fifa trazit os klubova da se ujedine da samostalno delegiraju sudije
Ovo u pm nema
Pisao sam sa je gigovic javno uzimo pare u 2 ligi za namjestanje
Vicu otic posle utakmice pred savez i trazit ostavku i slat uefa fifa trazit os klubova da se ujedine da samostalno delegiraju sudije
Ovo u pm nema
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 07 maj 2023, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.