FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anton 1983
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la anton 1983 » 01 mar 2011, 10:20

proFCB je napisao/la: A opet s druge strane,to da nasa odbrana stvara prilike za go drugim ekipama, koliko se sjecam Schweinsteiger je pogrijesio kada je izgubio loptu!
Zato sam i napiso "naše zadnje linije ili VEZNE linije" ;) S tim da mislim svi će reč da je Schweini kriv kod prvog gola. Jest on i je najveći krivac, ali čak i u toj krivoj predaji lopte, da je BadGnjili odigrao kako je trebao taj gol nije smio past. On nije znao dal da izleti ili da pokrije Barriosa i samo se amateru onako Barrios može ubaciti iza leđa. U tom trenutku Badstuber je trebao izletiti, tako da se Barriosu nemože dodati lopta zbog offsajda, no on nije niti izletio niti pokrio Barriosa nego je napravio ono najgore, osto u sredini i bio neodlučan.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 01 mar 2011, 10:23

Klare je napisao/la:Ja sve ovo napisao odmah poslije utakmice, samo u kraćoj formi, al' niko me ne primjeti. Sada secer pokupi moje analize, doda im još nešto, dobije dugu formu, i svi su tu, alažu se. :? Pa hebem ti do čega je to :?
I da znaš da nemaš ugovor o preuzimanju autorskih prava :evil:
:lol: ma volim i ja tebe :lol:
Klare je napisao/la:Ne ozbiljno, stvarno se slažemo, ali u jednom ne. Mislim da se to neće nikada ni promjeniti, a to je Super Mariano Gomez. 8-) Mišljenja sam da trči i više nego što bi trebao, gradi poziciju kao nijedan napadač na svijetu, pa time nadoknađuje slabiju tehniku. Ali i unatoč lošoj kontroli lopte, ne možete ostati ravnodušni na prolaske kroz odbranu ala Messi. Situacija 1 na 1 je skoro uvijek njegova
pokusavas imitirati onog covjeka sto je napravio onaj smijesni klip o tomi pipli, ili :?
geronimo je napisao/la: Ili sam ja umoran i dekocentrisan ili stvarno ne mogu da vidim zasto Dortmund nije zaluzeno pobjedio? Zato sto van Gaal nije dobro postavio ekipu.
umorn si, umoran :D
domuz nije uradio nist´ iako je gal pravio pocetnicke greske, iako su na svojoj strani imali sudije, iako, iako...
imali su tri dobre kontre i to je to. eto, ovo je ukratko, a za dodatna pojasnjenja molim da se vratis na postove koje sam vec napisao ali i da se strpis dok ne zavrsim.
yebayi ga, nemojte me prekidat´ :lol:
geronimo je napisao/la:Sta ovim zelis reci? Bild je smece, Bild se cita, Bild ponekad pogodi....uostalom Dir Deine Meinung.
hocu da kazem da se i narod izopacio shodno hadisu u kojem se kaze kako ce ljudi traziti i uzimati znanje od neznalica istovremeno ismijavajuci one koji imaju znanje i koji bi ih mogli necemu poduciti.
posten covjek ce sloviti za razvratnika dok ce razvratnici zauzimati mjesta u procelju.
itd 8-)
skonto, hano :? :D
geronimo je napisao/la:mozda nekad, u ranoj mladoasti....je (sebi) licio na Apolona.
u mldosti je bio jos grdji :lol: :lol:
ps
ne znam :? :?
naravno da je roben kvalitetniji igrac od rone, ali mozda je bolje imati manje kvalitetnog igraca koji ce ti biti na raspolaganju tokom citave sezone i s kojim ces skupiti vise bodova nego sa nekim boljim igracem koji ce igrati 3-4 mjeseca u sezoni.. jbg, nazalost mi bavarci to najbolje znamo :x :cry:
geronimo je napisao/la:hajmo dalje herbergeru...

jah :lol: :lol: :lol:
slika
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 01 mar 2011, 11:06

Niko ne spominje senzacionalnu vijest, onu koja će obradovati sve žabare :twisted:

Nakon 11 je godina Njemačka vratila pravo na četiri predstavnika u Ligi prvaka. Formalno je to učinio Bayer iz Leverkusena 2-0 pobjedom nad Metalistom iz Harkiva u uzvratnoj utakmici 1/16 finala Europa lige...

S trećeg mjesta UEFA-ina klupskog renkinga, posljednjeg koje donosi četiri mjesta nacionalnim savezima u Ligi prvaka (tri izravno jedno kvalifikacijsko), Njemačka je tako zbacila Talijane.

Ta činjenica, međutim, neće imati značaja za sljedeću sezonu europskih klupskih natjecanja, već će se valorizirati od sezone 2012/2013.

Nijemci su posljednji put s četiri predstavnika krenuli u Ligu prvaka u sezoni 2001/2002, u koju su kao aktuelni europski prvaci ušli nogometaši Bayerna, a kao finalisti završili igrači Bayera

- Italija nas više ne može preskočiti na trećem mjestu ove sezone. Nova ljestvica donosi klubovima iz Bundeslige tri izravna mjesta u Ligi prvaka od 2012. godine i još jedno u kvalifikacijama – priopćio je DFB

Na trenutnoj tečajnoj ljestvici UEFA-e, Njemačka je treća, iza Engleske i Španjolske, sa 68.103 boda. U odnosu na Italiju (59., 981) je Njemačka povećala svoju prednost na 8. 122 boda, dodao je DFB.

- Njemačka bi kroz neko vrijeme mogla još više skočiti na ljestvici. Vjerujem da bi mogli preskočiti i španjolsku Primeru. Samo treba biti strpljiv – poručio je Reinhard Rauball, predsjednik DFB-a.
Sent from my Philips Smart TV.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 01 mar 2011, 11:07

dr.adnan je napisao/la:Niko ne spominje senzacionalnu vijest, onu koja će obradovati sve žabare :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kako ti kasniš! Ovu vijest je bar 20 ljudi prije ohohoho stavilo na forum. No odi to objavit u SERI GNOJ, možda oni neznaju! :lol:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 01 mar 2011, 11:19

@gero: ovaj tvoj kratki odgovor da me ne mozes po pitanju holgera argumentovano razbit jel znaci da nemas vremena il da vise po osjecaju mislis da holger nije igrac za bayerna??? :D volio bi ovo da mi odgovoris...iako moram priznat da tvoj osjecaj isto bude dobar, jednom si rekao osvojit cemo kup i proc intera :D tu je sve na dobrom putu

jedna zanimljivost: udo lattek je na **** izjavio sljedece: "malo sam se raspitivao o van gaalu u holandiji i vecina ljudi tamo kazu to je odlican strucnjak, ali je kao covjek šupak." Vrlo zanimljiva izjava.....od svih trenera meni je nekad najteze shvatit van gaala, prvo ga covjek moze hvalit za nastup protiv intera, dobru taktiku a onda ga moras kudit zbog nastupa protiv Bvb-a....mnogo puta sam govorio da smo ove sezone prokockali zbog njega bodove, on tvrdoglavo prati neku svoju zamisao i onda to dovede do losijih rezultata, a opet na drugu stranu tako zna iznenadit dobrim potezima i onda slavimo velike pobjede.....van gaal do kraja ima priliku da napravi nesto veliko u kupu(tu je titula najrealnija) te ligi prvaka, al taj njegov put moze biti i brzo zavrsen, u slucaju poraza protiv schalkea (leti s velikom vjerovatnocom), a u slucaju poraza protiv hannovera (leti sigurno)...sam uli je rekao da o treneru ce razmisljat posebno kada dodje u pitanje liga prvaka, tacnije plasman u ligu prvaka
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

bot12
Kontakt:

Post Postao/la bot12 » 01 mar 2011, 11:20

dovetsti odmah na krajuz sezonehumelsa howedesa i nuri sahina ne pitati za cijenu

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 01 mar 2011, 11:23

Dino_BvB je napisao/la:To je prošlost, vrati se u sadašnjost.Sada dominira društvo Sahin-Götze-Lucas, a ne Robbery. ;)
Ajd ,neka vas ove sezone :D
Uzivajte dok mozete ;)

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 01 mar 2011, 12:48

anton 1983 je napisao/la:
dr.adnan je napisao/la:Niko ne spominje senzacionalnu vijest, onu koja će obradovati sve žabare :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kako ti kasniš! Ovu vijest je bar 20 ljudi prije ohohoho stavilo na forum. No odi to objavit u SERI GNOJ, možda oni neznaju! :lol:
Može biti da mi se potkralo, ali hajd, od viška glava ne boli :twisted: :twisted: :twisted:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 01 mar 2011, 19:37

secer je napisao/la:jos jednom: svajni, gustavo i ´klimava´ odbrana su zaustavili tim koji je u zadnjih pet(5) utakmica zabio trinaest(13) golova ili ti 49 golova u 27 utakmica sto ih cini najefikasnijim timom talijanske lige. mes´ cini da je
moram se nadovezati na ovaj post i pojasniti ulogu ´sestica´ u van galovoj formaciji.
mnoge ekipe postavljaju tu 4-2-3-1 formaciju, izmedju ostalih bayern i mala borusija, samo sto je ogromna razlika izmedju bayernove nazovi 4-2-3-1 i borusijine 4-2-3-1 formacije. tacnije, borusija stvarno igra u toj formaciji dok bayern samo na papiru igra tu formaciju. u stvarnosti nasa formacija je 4-2-4 jer mi u ekipi imamo robena i riberija koji u odbrambenim zadacima vrijede i ekipi pomazu koliko i prosjecni navijac ispred tv ekrana.
znaci, njihovo igranje jos vise otezava posao ´sesticama´ koje moraju spatrati u sredini, u napadu, ali i pomagati bekovima jer od roberija nemamo ama bas nikakve koristi. ok, par puta se vrate ali ne smijemo zaboraviti da se utakmica igra 90 minuta tako da je njihov ucinak i utjecaj n desavanja u odbrani zanemariv.
zbog toga je pogubno gustino igranje na beku. mi, vise od ostalih ekipa, moramo imati dvije odlicne sestice koje su nesto defanzivnije orjentisane(bolje svajni nego kros, bolje gusta nego pranja) jer imamo (pre)ofanzivno orjentisanu ekipu.
eto, protiv dortmunda smo imali priliku gledati kako funkcionise ta 4-2-3-1 formacija gdje krila konstantno pomazu bekovima, tj. odlicni obavljaju zadatke u odbrani.
najbolja 4-2-3-1 formacija jeste ona koju je stvorio murinjo i koja je igrala protiv barcelone i nas.
to je perfekcija, to je vrh.
svakoga ko kaze da je murinjo igrao katenacio slobodno mozete nazvati neznalicom i zavrsiti diskusiju jer taj stvarno nema pojma. za catenaccio je potrebnaskroz druga formacija i o tome bi se takodjer moglo pisati ako nekoga zanima. jedino cu reci da su bayernovi igraci kao stvoreni za katenacio i vjerujem da bi imali najvise uspjeha ´furajuci´ taj stil ;)
svajni, svajni :cry:
dosta sam napisao o ovom igracu i nazalost nije trebalo dugo vremena da se obistine te tvrdnje :cry:
al´ da se ne ponavljam i da ne hracem po vec popljuvanom, reci cu da je svajni dobar igrac. da, dobar je i nista vise. problem je sto ni najbolja sestica ne bi bila od korist niti bi ucinila nesto posebno ako nema pouzdanog partnera na kojeg se moze osloniti. svajni ga ima u gustavu i kroosu ali ga nema u pranjicu i to je to.

vjerujem da je gal nasjeo na pricu kako je kotze dortmundov najbolji igrac(znamo da je to sahin, ili :? ) i da je zbog toga gurnuo gustu na lijevi bek. cvrsto sam ubjedjen da mr.´sve znam najbolje´ uopste ne prati konkurente niti analizira njihove utakmice. cova je poput cire-cvrsto vjeruje u sebe i misli da je njegovo znanje dovoljno i da je potrebno samo da izadju na teren i izdominiraju protivnika.
murinjo je susta suprotnost i zbog toga je najbolji trener na svijetu !
ja sam se pravo iznenadio kad lik prilazi butu i podsjeca ga na neke utakmice odigrane prije 10-ak godina.
covjek je osjedio analizirajuci protivnike i smisljajuci adekvatnu taktiku tako da ga nista ne moze iznenaditi, tj. spreman je na sve jer zna sve o protivnickim igracima, trenerima, fizioterapeutima i cistacicama kluba protiv kojeg igra.

dalje, veliki problem nasih igraca jeste to sto podcjenjuju bundesligase ili ti konkurenciju u bundeski.
prosla su vremena kada su protivnici piskali dok izlaze na mejdan bayernu noseci bijelu zastavu.
mi zivimo u nekom svijetu u kojem omladina misli da nakon par procitanih tekstova na raznoraznim sajtovima moze ravnopravno diskutovati sa ljudima koji su znanje uzimali direktno od najvecih trenera, fudbalera, menadzera i trenerskih insajdera. ne, omladina hoce skalpove najvecih da bi se nazor ugurala u to drustvo ili cak izdigla iznad.
prestajem strahovati za bayern onda kada u bl tekme pocnu ulaziti ozbiljno kao sto su usli u onu protiv intera.
sto se tice odbrane, ta´ i nije losa kao sto to mnogi zele prikazati.
naravno, kao sto je napad ovisan o radu ´sestica´ takodje je i odbrana, ako ne i vise.
nastavlja se... :lol:
Zadnja izmjena: secer, dana/u 01 mar 2011, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 01 mar 2011, 19:43

effe_sa je napisao/la:mislis da holger nije igrac za bayerna???
naravno da ne misli, jer ko god misli da holger nije dobar igrac te da nije za bayerna, taj nema pojma o fudbalu.
istina, badtruba kaska za proslogodisnjom formom ali i takav je bolji od raznih humelsa, kjaera, meceldera i drugih.
breno takodjer. da se ja pitam brenu bi mogao otici samo onda kad mali hovedes potpise ugovor.
da, za mene je hovedes uz badstubera ponajbolji stoper bl-a.
ps
zelim da moderator podforuma preimenuje naslov, dodajuci ´münchen´. dakle, fc bayern münchen jer tako se zove, pobogu 8-)
Zadnja izmjena: secer, dana/u 01 mar 2011, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 01 mar 2011, 19:51

da se nadovežem da @šećerovo izlaganje,Basti je u tekmi protiv Dortmunda par puta se povlačio na poziciju libera i bio bliži našim vratima nego Holger i Tymo.Tu je gubio snagu i nije mogao pružati podršku našim krilima koji su stalno vezali po 2,3 "zecken" za sobom.Pranjić ne može po svojim igračkim kvalitetima da nadomjesti ulogu koju je imo MvB(da čuva leđa Bastianu),dok Gustavo itekako može.Kad LvG svoju tvrdoglavost ostavi po strani e onda,onda će naša odbrana da se stabilizuje.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 01 mar 2011, 19:54

roy_makaay je napisao/la:da se nadovežem da @šećerovo izlaganje,Basti je u tekmi protiv Dortmunda par puta se povlačio na poziciju libera i bio bliži našim vratima nego Holger i Tymo.Tu je gubio snagu i nije mogao pružati podršku našim krilima koji su stalno vezali po 2,3 "zecken" za sobom.Pranjić ne može po svojim igračkim kvalitetima da nadomjesti ulogu koju je imo MvB(da čuva leđa Bastianu),dok Gustavo itekako može.Kad LvG svoju tvrdoglavost ostavi po strani e onda,onda će naša odbrana da se stabilizuje.
daaa. nadam se da ce protiv salkea vratiti gustava tamo gdje cemo od njega imati najvise koristi, tamo gdje je najbolji - u sredini.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 mar 2011, 01:03

secer je napisao/la:zelim da moderator podforuma preimenuje naslov, dodajuci ´münchen´. dakle, fc bayern münchen jer tako se zove, pobogu 8-)
Jos zelja? :)
Vom Jäger zum Gejagten

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 02 mar 2011, 01:12

geronimo je napisao/la:
secer je napisao/la:zelim da moderator podforuma preimenuje naslov, dodajuci ´münchen´. dakle, fc bayern münchen jer tako se zove, pobogu 8-)
Jos zelja? :)
Jedno pečenje ispod saća molim :D :D :D

Huntelaar se povrijedio na treningu i vrlo je upitan za sutrašnju tekmu. Hoćemo li pustiti plavcima da okuse Evropu :twisted: :twisted: :twisted:

NEĆEMO !!!

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 02 mar 2011, 01:14

Veceras deremo protiv Schalkea mozda i najbitniju utakmicu sezone. Mnogi ce shvatiti kao jos jedna u nizu, ali meni to ne izgleda bas tako. Pobjedom dolazimo na korak do trofeja, koji bi mogao biti spas sezone. Eh zbog ovog spasa smatram da je ova tekma previse vazna.
Duel sadasnjeg i mozda buduceg golmana Bayerna. Duel dva ponajbolja trenera u ligi. Duel legendi s jedne strane Raula a sa druge strane Robbena. Da ne nabrajam dalje, ima toga jos. :D

Sta ocekivati? Ja iskreno ocekujem iskupljenje za poraz protiv Milionera i koliko toliko zarastanje rane od tog poraza.

Schalke vjerovatno bez Huntelaara koji se danas povrijedio, ali i dalje postoji mogucnost da zaigra. U Bayernu kako znamo odavno nema Olica, a svi ostali su spremni.
Mozda bas Contenta vidimo na poziciji lijevog beka? :roll:

Sto se tice odlazaka i dolazaka novih imena, LvG je naglasio da bi Neuer mogao doci u Bavarsku, ali da to ovisi o njemu samom. Tymo ostaje u Bayernu iako je bilo najave da ce ici, ali kako se ustalio u prvi tim, vratila mu se zelja za ostankom.

I da, umalo da zaboravim da pohvalim ovo preimenovanje teme. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 mar 2011, 01:24

secer je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:mislis da holger nije igrac za bayerna???
naravno da ne misli, jer ko god misli da holger nije dobar igrac te da nije za bayerna, taj nema pojma o fudbalu.
istina, badtruba kaska za proslogodisnjom formom ali i takav je bolji od raznih humelsa, kjaera, meceldera i drugih.
doista? otkad si tako kategorican? :?
et, nek´ ja nemam pojma o fudbalu, ali i dalje tvrdim da Strudla nije kalibar za Bayern :!:
Smotan (njegovi obozavatelji mi ne mogu zamjeriti, jer i sami znaju da je to istina :D ), spor ki puz, eksplozivnost k´o u stojadina, u igri sa glavom mu nije ni Riedle ravan...hm, ili mozda Kerla ili Visca :lol:
Dobro, smotanija u odbrani smo se nagledali oooleleee, svakako da je jedna od vecih Srecko. Koji Srecko, mnogi ce pitati....pa Katanec, pobogu brate. :mrgreen:
U napadu talasika, ima samo lijevu nogu koju mora dobro nasteliti prije nego spuca dobar pas. Ako ne pronadje Robbena, pod obavezno je dati loptu Bastianu, bez obzira sto je on okruzen dvojicom igraca i sto je imao bolju poziciju za uputiti loptu.
I ta jadna, huda lopta, kada je doskakutala do svinjcekovih nogu, morala je biti izgubljena . U kojoj situaciji protivnicka ekipa pravi kontru, gdje je Holga....ma znate i sami....

Neki kazu da moze igrati i beka :? pa naravno, isto kao i sto Pranja moze igrati IV. :lol:
Dajte ljudi, ne tjerajte nakav inat u kojem bi dokazali (ko biva) da znate da ce od ovog panja nesto biti.
Sto je najgore, svi ovi koji najvise kritikuju van Gaala potvdjuju Strudlinu klasu. Malo apsurdno, morate priznati.

O vanu, svih vanova, nekad kasnije. Mozda vec sutra....
Vom Jäger zum Gejagten

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 mar 2011, 01:51

Secko, prije nego pocnem proizvoditi zzzzzzzzzzzzzz i hrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrk, da te pitam sljedece:
1. Koje dobro moze donijeti Bayernu smjena trenera?
- podpitanje, pogotovo u ovom trenutku.
2. Imas li nasljednika? Nemoj mi o Kloppu i Hidinku, jer njih neces sigurno dobiti do kraja sezone.
A da ti jos nesto kazem ili potvrdim, nemoj na njih racunati niti u narednoj sezoni !
Jurgo nije Mago da leti sa cveta na cvet, Jurgo je vjernik, skolovan covjek, ima dugu vezu i spaß am leben :D
Jurgo je sa Franzom per Du (Bilda mi :lol: ) iako je prije 5-6 godina dobro zakuhao sa njim.
Helem, na njega zaboravi bar jos 1 sezonu. Hoce li Turci pustiti svog Holandeza? Opet hmm.
3. Za takve obrtce-prevrtce zelim da zijanimo od S04 i da na na klupu dodje Auge, pod uslovom da ga ovi iz Hahchinga puste.
Ako ne, tu je uvijek dobri, stari, provjereni Hermann. :D
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 02 mar 2011, 01:55

na ovom forumu je sve moguce pa tako me ne cudi ni kritikovanje badstubera.....pa naravno da sad ima osnova da covjeka kritikuju, odigrao je par losih utakmica...to je fakt, cinjenica, tu nema dalje diskusije....al zar treba covjeka razapet zbog par utakmica a zaboravit sve drugo dobro sto je uradio????koji su ovde parametri, moze li mi to neko objasnit.......prvo gomez zabije 20 golova, u svim takmicenjima naravno 20 i kusur, kada sve zbrojimo a onda mu ljudi ovde prebrojavaju promasene prilike.....e bas sam taj inter cekao, cekao sam taj inter da ga gomez zabije i odjednom svi kao vole gomeza....a zasto me ne cudi kritika na racun holgera, pa ak vec neki razapinju gomeza koji zabije toliko golova kako onda takvi ne bi razapinjali holgera kad on sad ima crnu seriju....al opet dodjemo do pitanja koji su parametri??znaci ne valja kad igrac odradjuje svoje zadatke dobro, a onda ne valja ni ovaj drugi kad ima crnu seriju iako je prije toga imao brojne utakmice dobre....ma od sad cemo svakog igraca koji skrivi jedan primljen gol, svakog koji fuli jednu priliku odmah slat daleko od bayerna...vise ni jedan igrac bayerna ne smije fulit ni jednu priliku ma ne smije ni jednom pogrijesit, inace idemo ovde u kolektivno proklinjanje tog igraca:D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 mar 2011, 09:26

secer je napisao/la:
od ovih mojih bavaraca svakako nema hljeba i tu prvenstveno mislim na geronima koji zbog ´mira u kuci´ izbjegava da odgovori na moje postove. ako vec mora onda se koncentrise na jedan dio i to je to.
Istina Panticu 8-) Sada si me povukao za jezik, pa sam rekao sta mislim o S(r)ecki, avaj, Holgi Bieberu. :lol:
Namah stize effe da kaze kako mu neke stvari na forumu nisu jasne. Dir Deine Meinung. :D
Njegov entwicklung mi se ne svidja, uprkos stalnom forsiranju. Recimo, da bih volio viditi Contenta malo cesce na mjestu branica. On nije dobio pravu sansu i nece je ni dobiti nikad, kada sad nije, gdje je najvece zariste u ekipi.
secer je napisao/la:vjerujem da je gal nasjeo na pricu kako je kotze dortmundov najbolji igrac(znamo da je to sahin, ili :? ) i da je zbog toga gurnuo gustu na lijevi bek. cvrsto sam ubjedjen da mr.´sve znam najbolje´ uopste ne prati konkurente niti analizira njihove utakmice. cova je poput cire-cvrsto vjeruje u sebe i misli da je njegovo znanje dovoljno i da je potrebno samo da izadju na teren i izdominiraju protivnika.
Dosta toga tacnog receno, evo ovo bih izdvojio sto se tice galonje.
Ali sta te cudi kolega, poznate stvari. Arogantan (ja sam nogometni Bog), hvalisavac (Apolon), supak (to je dokazao vise puta), neljubazan u odnosu sa javnoscu (mozda zbog slabog njemockog), tvrdoglav, ponekad zaslijepljen.....etc.
Ima i dobrih osobina, dakako. :) Bayern igra lijep, ofanzivan fudbal. Nije sve nastrojeno u pravcu rezultata (kao kod Hicve, gdje se ponekad igrao grozan fudbal). Jer da je tako, dosta puta je, kod vodstva, mogao zatvoriti igru (katanacio) i bilo bi...sit vuk i ovce na broju.
Prosle sezone se mnogo toga poklopilo (najbolji Robben svih vremena, Olic u transu, Tomi Mila kao otkrice stoljeca, vaskrsnuce Svajnija...)
U ovoj toga nije bilo, kud ces dalje kada ce igrac sezone na kraju biti Mario(n) Go-vnjez. :lol:

Ocekivao sam los start u sezoni (o tome sam cesto pisao), pa i neizvjesnu trku za naslov. Pored svih nedaca, do toga bi i doslo da nemamo Dortmund, koji ove sezone rusi sve rekorde.
Nista strasno (zaostatak jeste za podsmjeh) biti nekad 2 ili 3. Iz toga ce izaci sigurno jaci. Zato i nisam toliko razocaran.
U ovom trenutku mi je (kao i haali) mnogo znacajnija CL. Tu hocu da deremo, Borussiji ostavimo njeno. Zasluzili su. :D
Vom Jäger zum Gejagten

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 02 mar 2011, 09:31

Danas tata Raul trpaaaaaaaaa
slika
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.