Prilog 10 KM
Goveđa juha 13 KM
Sezonska salata 9,50 KM

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sasvim okej za nekog ko zivi u Europi, i ovdje je u restoranima 20-25 eura normalan obrok za jednu osobu i pristupacno je. Pogresno je pretvarati u marke. Za nas dole jeste skupo, ali oni ne formiraju cijene po srbima, bosancima i po nekom ko ima slabu kupovnu moc. U Minhenu su cevapi 11 eura desetka. Dodjes u Bosnu i platis 4 eura. Razlika je ogromna, nije ni cudo da dijaspora provodi povazdan po cevaparama, ne kuhajuci, sitnica je zaista to.VensanKasel je napisao/la: ↑07 maj 2023, 11:52
Prilog 10 KM
Goveđa juha 13 KM
Sezonska salata 9,50 KM
![]()
![]()
![]()
Uvijek ima alternativa u obliku argete i paradajzaVensanKasel je napisao/la: ↑07 maj 2023, 11:52
Prilog 10 KM
Goveđa juha 13 KM
Sezonska salata 9,50 KM
![]()
![]()
![]()
Puno je argeta za ovakve. Lovacka i cjepaj. Da im je dzaba na more.Pereira je napisao/la: ↑07 maj 2023, 14:11Uvijek ima alternativa u obliku argete i paradajzaVensanKasel je napisao/la: ↑07 maj 2023, 11:52
Prilog 10 KM
Goveđa juha 13 KM
Sezonska salata 9,50 KM
![]()
![]()
![]()
![]()
eki pomfrit 5 euraPereira je napisao/la: ↑07 maj 2023, 14:11Uvijek ima alternativa u obliku argete i paradajzaVensanKasel je napisao/la: ↑07 maj 2023, 11:52
Prilog 10 KM
Goveđa juha 13 KM
Sezonska salata 9,50 KM
![]()
![]()
![]()
![]()
To sam i ja radio kao dječak.akisarajevo92 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 01:10gledam danas ispred moje zgrade neki malac nabavio crni plasticni pistolj, sakrio se iza auta i uperio prema haustoru da prepadne druga kad ovaj izadje
samo jos jedan dokaz koliko djeca lako upijaju i kopiraju ono sto vide na tv-u i drustvenim mrezama
Bukvalno svi radili to ko djeca.FoxMulder je napisao/la: ↑08 maj 2023, 10:03To sam i ja radio kao dječak.akisarajevo92 je napisao/la: ↑08 maj 2023, 01:10gledam danas ispred moje zgrade neki malac nabavio crni plasticni pistolj, sakrio se iza auta i uperio prema haustoru da prepadne druga kad ovaj izadje
samo jos jedan dokaz koliko djeca lako upijaju i kopiraju ono sto vide na tv-u i drustvenim mrezama
Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑08 maj 2023, 12:29Jel moguće vratit staru poruku na Wapu koju nisi izbrisao al se izgubila zbog mijenjanja mobitela? Mogu je vidjet al ne mogu je učitat, poslana je prije godinu i po, malo prije nego što je promijenjen mobitel.
Pomozi momku. Ti si strucnjak za ovakve stvari.harden je napisao/la: -
Napado ljude po subway, vjerovatno patio od ptsd (ratni veteran cini mi se), dok ga je ovaj drzo u chokeu, drugi mu je pokuso staviti lisice, ovaj se otimo. Sto se vise otimas, ovaj ce te duze drzat. Jebga zalosno.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 maj 2023, 16:50Ovo u Nju Jorku je najjace. Drzi beskucnika u chokeu 15 minuta, usmrti ga logicno i pusten kuci
A ekstremisti ga brane
Gledam seriju i prođe mi pitanje kroz glavu.
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 2 gosta.