Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Stari most je bio legitimni vojni cilj, tu se nema sta prigovoriti.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
- akisarajevo92
- Kontakt:
sad su ovakvi slucajevi pod lupom pa mediji jedva cekaju objaviti neku vijest ovog tipa, kao kad nakon veceg zemljotresa izvjestavaju i onom od 2 richtera u Indoneziji, Sri Lanci itd.
i prije ovog nije billo toliko nerijetko da se bodu nozevima po skoli, da pijanci prijete masakrom i sl.
i prije ovog nije billo toliko nerijetko da se bodu nozevima po skoli, da pijanci prijete masakrom i sl.
Don't believe the hype.
- VensanKasel
- Kontakt:
Šta nije legitimni vojni cilj ?RacioEmocionalan je napisao/la: ↑06 maj 2023, 20:43Stari most je bio legitimni vojni cilj, tu se nema sta prigovoriti.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Istina koristen je od ABiH u vojne svrhe, tuko je snajper i granatiranje po njemu, ali u doba rusenja ABiH nije nesto znacio, jer se svakako preko njeg tesko prelazilo, a i vec su tamo deblokirali. Da bi ovi kasnije lagali/govorili kako ga nisu srusili. Da ga nisu srusili vjerovatno bi i sam pao.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑06 maj 2023, 20:43Stari most je bio legitimni vojni cilj, tu se nema sta prigovoriti.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 06 maj 2023, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ma sve ti mos navesti kao vojni cilj, evo putinovci bolnicu navode kao vojni cilj, jer se tamo kao kriju ukrajinski nacisti. Ali misli lik da je koristen u vojne svrhe sto jeste istina.VensanKasel je napisao/la: ↑06 maj 2023, 21:03Šta nije legitimni vojni cilj ?RacioEmocionalan je napisao/la: ↑06 maj 2023, 20:43Stari most je bio legitimni vojni cilj, tu se nema sta prigovoriti.
- Goalgetter
- Kontakt:
Konacno su razotkrivene lazovcine kamenjarske. Iako su i ptice na grani znale ko ga je srusio, svaka cast ko se izborio za ovaj dokaz.IndoMie je napisao/la: ↑06 maj 2023, 19:39https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /230506099
Bude se i nasi alkoholicari.
Kako nema nikakvih izjava od malca. Sta misli o ovome sto je uradio kako prodje koji dan itd cudno mi bas.
- VensanKasel
- Kontakt:
Američki debili ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Bake podržao Erdogana 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Stanje redovno:
"U pucnjavi u Teksasu ubijeno 9 ljudi. "Samo je hodao i pucao po svima"
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sinoć u TZ čovjek zaklao ženu sjekirom, pa prijavio kćerki da joj je ubio mamu... užasBIHpatriota je napisao/la: ↑07 maj 2023, 10:17Stanje redovno:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Zato ti moderator i još par kretena ismijavaju ovu tragediju.admin je napisao/la: ↑03 maj 2023, 13:27Veliki problem u školama, bar kod nas je što dijete koje neko/grupa maltretira prebacuju iz razreda u razred i iz škole u školu, kao da je on kriv. Znači, uzme te nasilnik na zub i još te škola proglasi debilom i problemom. Jer niko neće da se suoči s nasilnicima, lakše njega jednog proglasiti budalom, nego njih deset.
e zato ja ovdje na forumu s merakom te grupice eliminišem. I tačno to rade s ciljem da se ta osoba eliminiše, računaju lakše je riješiti jednog nego njih 10. Imam ih sad 4-5 na tapeti, samo čekam kad će nekog novog uzeti na zub, pa da im uručim trajnu ispisnicu. Bolje i to nego da ih onaj koga provociraju nađe i sam to rješava.
Oznacen si na temi EPL na onim grozotama. Tri covjeka trebas udaljiti sa foruma ako si iole ozbiljan administrator. Pa da vidimo.admin je napisao/la: ↑03 maj 2023, 13:27Veliki problem u školama, bar kod nas je što dijete koje neko/grupa maltretira prebacuju iz razreda u razred i iz škole u školu, kao da je on kriv. Znači, uzme te nasilnik na zub i još te škola proglasi debilom i problemom. Jer niko neće da se suoči s nasilnicima, lakše njega jednog proglasiti budalom, nego njih deset.
e zato ja ovdje na forumu s merakom te grupice eliminišem. I tačno to rade s ciljem da se ta osoba eliminiše, računaju lakše je riješiti jednog nego njih 10. Imam ih sad 4-5 na tapeti, samo čekam kad će nekog novog uzeti na zub, pa da im uručim trajnu ispisnicu. Bolje i to nego da ih onaj koga provociraju nađe i sam to rješava.
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
- majestic24
- Kontakt:
Jel gledao neko od vas sinoc face to face?? Esad Durakovic gostovao,onaj nas akademik.
Mislim da se niko nije "pos.rao" po trojki i smidtu kao on
Mislim da se niko nije "pos.rao" po trojki i smidtu kao on
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Krojčica ****..baboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 10:44Sinoć u TZ čovjek zaklao ženu sjekirom, pa prijavio kćerki da joj je ubio mamu... užasBIHpatriota je napisao/la: ↑07 maj 2023, 10:17Stanje redovno:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Državljani BiH najbrojniji gosti Makarske u prva četiri mjeseca 2023. godine
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 88 gostiju.